اگر بلوري 3d داري ببر تست كن ببين خوبه؟نقل قول:
Printable View
اگر بلوري 3d داري ببر تست كن ببين خوبه؟نقل قول:
تو شهر ما(اهواز) نیومدهنقل قول:
اینو تازه فروشگاه چاره آورده،قیمتش مشکوک نیست؟
سینمای خانگی بلوری سه بعدی 635/000 تومن:18:
تو سایت آمازون قیمت زده : 435 یورو
سلام دوستان. من در حال خرید لوازم صوتی تصویری منزلم می باشم.
1-بعد از کلی تحقیق تلویزیون Full HD و Full LED شارپ 40LE-700M به قیمت 1530000خریدم.
2-دوربین Canon SX30 قصد خرید دارم با فیمت 500000.(اگه مناسبتر با همین قیمت هست راهنمایی کنید.)
2-برا سینما خانگی بعد از تحقیقاتم فهمیدم پایونیر با فاصله زیادی از رقبا در صدر قرار گرفته و بعد از آن فیلیپس و JVC و شارپ و سونی تقریبا به ترتیب قرار گرفتن (اگه اشتباه کردم با ذکر دلیل راهنمایی کنید.)
3-اگه سینما خانگی که می خرم همراه با blu-ray و Amplifire پایونیر تهیه کنم که به اوج کیفیت صدا و تصویر و البته ساپورت همه فرمت های موجود از جمله mkv, DivX verjen 6 , avi , dat , mp4 , wma ,mp3 , flv , vob , ... (اگه اشتباه کردم با ذکر مدل مناسب تر راهنمایی کنید.)
4-در مورد ----- و گیرنده های لینوکسی دیجیتال هم با تحقیقاتی که انجام دادم Xcruiser 400 HD plus و Xcruiser 600 که اولی 260000 و دومی 450000. هردو به اینترنت وصل میشن و وبگردی میشه کرد - در هر دو ساپورت هارد اکسترنال تا 1teraبا پورت usb متصل و قابلیت ضبط و پخش دارن با اکثر فرمت ها فقط در مورد DivX6 شک دارم؟(راهنمایی کنید) اما شنیدم نرم افزارهاش با اینترنت قابل دانلودن در مورد کروزر 600 میدونم قابلیت اتصال sata هم داره- از نظر صدا ، دالبی دیجیتال هستند اما dts نمیدونم؟ (راهنمایی کنید) - مدل 600 قابلیت اتصال به آمپلی فایر داره اما در مورد 400 پلاس نمی دونم؟(راهنمایی کنید) - کیفیت تصویر هردو 1080pبا کابل HDMI 1.3- قابلیت اتصال به موس کیبورد دارن - پورت RS232 - گیرنده دیجیتال برا کانال های ایران بدون نیاز به آنتن در مدل 600 اما در مورد 400 پلاس نمی دونم؟(راهنمایی کنید)
موردی که الان میخوام بدونم اینه که ارزش داره به جا سینما خانگی یکی از این دو دستگاه تهیه کرد با یه هارد اکسترنال 1tera که هم سیستم تصویریم بشه هم صوتی و با آمپلی فایر بتونم صدا فراگیر و رسای سینما خانگی هم داشته باشم.به نظرتون شدنیه؟ مزایا و معایب رو بهم بگین؟
سپاسگذارم.
1-بعد از کلی تحقیق تلویزیون Full HD و Full LED شارپ 40LE-700M به قیمت 1530000خریدم.
2-دوربین Canon SX30 قصد خرید دارم با فیمت 500000.(اگه مناسبتر با همین قیمت هست راهنمایی کنید.)
2-برا سینما خانگی بعد از تحقیقاتم فهمیدم پایونیر با فاصله زیادی از رقبا در صدر قرار گرفته و بعد از آن فیلیپس و JVC و شارپ و سونی تقریبا به ترتیب قرار گرفتن (اگه اشتباه کردم با ذکر دلیل راهنمایی کنید.)
3-اگه سینما خانگی که می خرم همراه با blu-ray و Amplifire پایونیر تهیه کنم که به اوج کیفیت صدا و تصویر و البته ساپورت همه فرمت های موجود از جمله mkv, DivX verjen 6 , avi , dat , mp4 , wma ,mp3 , flv , vob , ... (اگه اشتباه کردم با ذکر مدل مناسب تر راهنمایی کنید.)
4-در مورد ----- و گیرنده های لینوکسی دیجیتال هم با تحقیقاتی که انجام دادم Xcruiser 400 HD plus و Xcruiser 600 که اولی 260000 و دومی 450000. هردو به اینترنت وصل میشن و وبگردی میشه کرد - در هر دو ساپورت هارد اکسترنال تا 1teraبا پورت usb متصل و قابلیت ضبط و پخش دارن با اکثر فرمت ها فقط در مورد DivX6 شک دارم؟(راهنمایی کنید) اما شنیدم نرم افزارهاش با اینترنت قابل دانلودن در مورد کروزر 600 میدونم قابلیت اتصال sata هم داره- از نظر صدا ، دالبی دیجیتال هستند اما dts نمیدونم؟ (راهنمایی کنید) - مدل 600 قابلیت اتصال به آمپلی فایر داره اما در مورد 400 پلاس نمی دونم؟(راهنمایی کنید) - کیفیت تصویر هردو 1080pبا کابل HDMI 1.3- قابلیت اتصال به موس کیبورد دارن - پورت RS232 - گیرنده دیجیتال برا کانال های ایران بدون نیاز به آنتن در مدل 600 اما در مورد 400 پلاس نمی دونم؟(راهنمایی کنید)
موردی که الان میخوام بدونم اینه که ارزش داره به جا سینما خانگی یکی از این دو دستگاه تهیه کرد با یه هارد اکسترنال 1tera که هم سیستم تصویریم بشه هم صوتی و با آمپلی فایر بتونم صدا فراگیر و رسای سینما خانگی هم داشته باشم.به نظرتون شدنیه؟ مزایا و معایب رو بهم بگین؟
سپاسگذارم.
سپاسگذارم.
نه همين قيمتنقل قول:
الان فيليپس هم تو همين رنج هست.
جناب رایان عزیز نفرمودید این امپ 1611 دنون برای سری سیب فوکال کافیه؟ یا ضعیفه؟ اصلااین باندها برای کامپیوتر نیست؟
ببخشید من کمی گرفتار بودم.نقل قول:
آمپ 1611 خوبه ولی 1911 بهتره.من اگه جای شما بودم از 1911 استفاده می کردم ولی 1611 هم کفایت می کنه.
برای کامپیوتر؟؟؟کل سابقه و ستاره های شرکت فوکال رو بردی زیر سوال.شما خودت از صداش متوجه نشدی؟
سلام بهترین سینمای خانگی بلوری از نظر شفافیت صدا و قدرت صدا و امکانات کامل کدامیک از 3 برند فیلیپس - سامسونگ و سونی
است. دو مدل فیلیپس دیدم یکی مدل hts-5590 و hts-7540 میباشد یکی 3d دارد و دیگری ندارد به نظرتان کدامیک بهتر است و
کیفیت صدای بهتری دارد . آیا مدلهای سونی و سامسونگ از لحاظ پورتهای ورودی و خروجی و امکانات از فیلیپس کاملتر نیست
در کل به نظرتان بهترین انتخاب کدام است. مرسی
سلام من بعد از مدتی تحقیق و مطالعه مطالب ارائه شده توسط دوستان در این سایت هفته پیش rs33 گرفتم و الان تصمیم گرفتم نظر خودم رو در مورد این دستگاه بگم تا کمکی برای تصمیم گیری دوستان باشه
در ابتدای امر ظاهر دستگاه خیلی خوب و راضی کننده بود اما بعد از تنظیم دستگاه صدای اون اصلا راضی کننده نبود من دنبال سیستمی بودم که در ولوم پایین موسقی صدای نرم و دلنشینی داشته باشه و در کنارش گاها فیلم هم نگاه کنم بنابراین در موسیقی اصلا نیاز من رو برآورده نکرد ولی در فیلم بسیار عالی و خوب بود و من با چندین فرمت امتحان کردم خلاصه من از صدای اسپیکرش راضی نیستم و می خو ام اگر کسی می خواد بفروشمش (زیر قیمت )و خودم با هزینه بیشتر تا 1300 یک سیستم جمع کنم و اسپیکر 406 جامو بگیرم ضمنا یه سوال هم دارم و اینکه آیا اسپیکر با کیفتی هست که با آمپری 320 مچ بشه ؟با توجه به اینکه من از صدای کم استفاده می کنم آیا از بلندگوی بوک شلف می تونم استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول:
ممنون که اینقدر وقت گذاشتی
تو نظرم گفتم اتاقی 8 -9 متری دارم،واسه هزینه هم شما از 500 تا 1.5 در نظر بگیر
نه گرام ندارم،محتوای شنیداری من شامل سی دی های اورجینال،کپی،فایل های فلک،ام پی تری
سبک موسیقی مورد علاقم بیشتر راک و شاخه هاش و تاحدودی الکترونیک(دنس،ترنس) و کارای تلفیقی
ممنون بابت جواب
سلام دوست عزیز . من یک پیشنهاد بهتون میدم . البته شما باز خودت بیشتر تحقیق بکن . به نظر من شما به جای خرید ر*سیور و پلیر (حالا چه بلوری پلیر چه دی وی دی پلیر یا حتی HD پلیر ) به صورت جدا میتونی یک HTPC خوب ببندی و از کارت --- ر*سیور هم استفاده کنی که خیلی راحت با آپدیت های اینترنتی میتونی همه کانالها رو باز کنی . همچنین اگه از یک کارت صدای خوب استفاده کنی میتونی به عنوان یک پلیر ( موزیک و فیلم ) هم ازش استفاده کنی . تمام پلیر ها بالاخره محدودیت دارن . اما اگه HTPC تهیه کنی دیگه از نظر ساپورت فرمتهای مختلف و اتصال انواع هارد و سیستمهای جانبی هیچ نگرانی نداری .حتی میتونی درایو بلوری هم روش ببندی ضمن اینکه از نظر قیمتی هم در مجموع به صرفه تره از اینکه یک پلیر جدا و یک ر*سیور جدا بخری.تاپیکش هم در همین انجمن موجوده و دوستانی اونجا هستند که اطلاعات کاملی دارن و میتونن کمکت کنن. بعد از تهیه HTPC میتونی به فکر جمع کردن یک سیستم صوتی خوب باشی و میتونی با راهنمایی دوستان این فروم یک سیستم خوب ببندی .شما اول بودجتون رو برای سیستم صوتی مشخص کنید (بدون پلیر - یعنی فقط آمپ و اسپیکر ها + ساب اگه لازم باشه) تا دوستان راهنماییتون کنند در ضمن این رو هم باید در نظر داشته باشی که میخوای سیستمت موزیکال باشه یا برای فیلم بیبشتر میخوای استفاده کنی . این چیزی بود که به نظر من میرسید . باز شما بیشتر تحقیق کن و از بقیه دوستان هم مشورت بگیر.نقل قول:
نقل قول:
شما اگه بیشتر استفادتون موزیک هستش انتخاب های خیلی بهتری از RS33 داشتید. امپ 320 منظورتون آمپ همین RS33 هستش ؟آمپ این مدل اگه اشتباه نکنم 420 باید باشه. یعنی میخوایید فقط اسپیکر هارو بفروشید آمپ رو نگه دارید ؟ اینجوری فکر کنم فروشش خیلی سخت باشه . ضمن اینکه این آمپ به نظر من خیلی جالب نیست . حالا باز تصمیم با خودتونه . جامو هم مدل 406 فکر نکنم داشته باشه . 426 داره و 606 (این دو مدل رو من تو ایران دیدم) 428 هم جدید اومده که نمیدونم توی ایران اومده یا نه.
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------
فیلیپس تازگیا مثل اینکه نمایندگیش به مشکل خورده و دیگه ساپورت و پشتیبانی نداره . من چند وقت پیش مدل 5550 رو برای خونه پدر مادرم میخواستم بگیرم تو سایت چاره زده بوود 500 توی جمهوری از 550 تا 650 بهم قیمت دادن ! هرکی یه قیمتی واسه خودش میداد ! همشونم مثلا نمایندگی بودن با تابلوی بزرگ فیلیپس بالای مغازشون. به همین دلیل قید فیلیپس رو زدم و پایونیر گرفتم. پایونیر هم یک مدل بلوری زده که یکی از دوستان چند پست قبل در موردش صحبت کرده بود تو سایت چاره هم هستشنقل قول:
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
قیمتش همینه . منم چند وقت پیش جمهوری بودم نمایندگی پایونیر همین قیمت رو میدادنقل قول:
سلام دوستان .
من یک گرام یاماها قدیمی بهم رسیده . به نظر همه چیش سالمه فقط سوزن میخواد . میدونید سوزنشو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
یک سوال دیگه هم داشتم . خروجی صدای این گرام دوتا فیشه مثل همین فیش های AUX که صدای آنالوگ رو انتقال میده . من فکر میکردم که همین دو تا فیش رو به یکی از ورودی های پشت آمپم وصل کنم میتونم صدا داشته باشم . اما شخصی که وارد بود گفت آمپت حتما باید ورودی PHONO داشته باشه ( که از نظر ظاهری مثل بقیه ورودی های آنالوگه اما کنارش نوشته PHONO ) حالا میخواستم ببینم مگه سیستم صدای این گرام چجوریه که با اینکه کابلش مثل بقیه کابل های آنالوگه اما حتما باید به PHONO وصل بشه ؟ مثلا اگه به یکی از همین ورودی های AUX پشت آمپ وصل کنم چی میشه ؟ صدا نمیده یا کیفیت صدا خوب نمیشه ؟ اون آمپ سونی قدیمی که دارم ورودی PHONO داره اما این 819 رو نگاه کردم ورودی PHONO نداره .
نقل قول:
اخه استاد هنوز نسبش نکردم تو مغازه کوچیک اقای محمد پورم زیاد متوجه صداش نشدم بنظر شما 1911 برای این باندها زیاد قوی نیست؟ این باندها حداکثر توانشون چقدر هست چون 1611 2*75 وات هست جلو وعقب و سراند و ساب 150 وات هست ایا 1611 کم نمیاره برای این باندها؟
استاد منظورم ساب این باند بود که 150 وات هست
دوست عزیز پیکاپ های گرام به دو دسته تقسیم میشوند:نقل قول:
MM: مووینگ مگنت (Moving Magnet) که صدا از القای بار الکتریکی در استایلوس پیکاپ در مدار مغناطیسی یه آهنربا بوجود میاد که این نوع خیلی قدیمی هستند و به ندرت استفاده میشن
MC: مخفف Moving Coil که از القای بار الکتریکی حرکت استایلوس و یه سیم پیچ در شعاع مغناطیسی بوجود میاد خیلی متداول هست و کیفیت صدا خیلی خیلی بهتر از نوع قبلیه
استفاده از فونو استیج اجباریه چون خورجی فونوی گرام یه خروجی آندرلاینر هست ... یعنی خیلی ضعیفه.. در حد میلی ولت به همین دلیل اگه شما به ورودی AUX یا CD آمپلی فایرتون وصلش کنید صدایی بسیار ناخوشایند پر از نویز و هــــــوم خواهید داشت... همچنین باید دقت کنید که ورودی فونوی آمپلی فایرتون با نوع پیکاپی که استفاده میکنید (MM یا MC) همخوانی داشته باشه...:46:
برای تعمیر گرامتون میتونید بهم پیغام خصوصی بدین که اطلاعات تماس بدم، من نزدیک 10 ساله تعمیرات گرام و رادیو لامپی انجام میدادم و گهگاهی انجام میدم... هر مدل پیکاپ، سوزن، تونارم، صفحه و دیگر متعلقات رو بخواید میتونم در اختیارتون بزارم... هر گرام مرده ای هم میتونم بازسازی و زنده کنم
نکته: هیچ کدام از A/V Receiver های جدید ورودی فونو ندارند...ولی آمپلی فایرهای استریو چه جدید چه قدیمی اکثرشون فونو دارند...
برای تهیه آمپلی فایر، بلندگو، چه جدبد چه فدیمی هم میتونم کمک کنم
:31:
جالبه که خیلی ها فکر میکنند گرام فقط برای گوش کردن صفحه های ملوک ضرابی و مرضیه و بنان استفاده میشه و معمولا صدایی پر از نویز، هام، خفه داره... در صورتیکه اینطور نیست... پیکاپی که الان روی گرام خودم هست Denon DL103R هست که صدایی فوق العاده داره... ازین گرونتر هم هست... صدایی که با گرام میگیرم رو اگه با سی دی همون آهنگ مقایسه کنید می بینید که سی دی خیلی صدایی با جزئیات کمتر داره... ووکال (صدای خواننده) و میدرنج ها در گرام بسیار بهتر Imagine میشه... یعنی خط آخر یه سیستم های-فای به نظر من گرامه... اگه کسی گرام گوش نده در واقع خیلی از اصوات رو نمی شوه
نکته دوم: اگه از آمپلی فایری استفاده می کنید که فونو استیج نداره میتونید یک دستگاه مبدل بخرید که خروجی فونو رو به خروجی مشابه خروجی صدای سی دی پلیرتون تبدیل میکنه... قیمتش متفاوته از 100 هزار تومن تا 400-500 تومن یا حتی بیشتر... برای مصرف شما یه چیزی حدود 100 الی 150 تومن خیلی عالیه... در صورت تمایل میتونم براتون تهیه کنم
سلام
مدل sony e880 یو اس بی 3 ساپورت میکنه ؟
سلام ورودی hdmi سینمایی خانگی بلوری چه کاربردی داره و آیا برای یک سینمایی خانگی اهمیت داره بودنش چون من میخواستم
یک مدل سینمای خانگی بلوری فیلیپس بگیرم اما ورودی hdmi نداره و فقط یک ورودی کوکسیال داره اما سونی و سامسونگ تمام
پورتها رو داره با تعریفی که تو سایت از فیلیپس شده میخواستم فیلیپس بگیرم اما میبینم ورودی اچ دی ام ای و اپتیکال نداره و موندم
چکار کنم بعد فیلیپس بهترین گزینه چیست آیا برم سراغ پایونیر . شفافیت صدا برام مهمه . بهترین مدل پایونیر بلوری کدام مدل هست
و ایا نمایندگی در مشهد داره . صداشو کسی تست کرده از فیلیپس بهتره یا نه در آخر آیا فیلیپس رو به خاطر نداشتن ورودی اچ دی ام ای و اپتیکال بزارم کنار و برم سراغ پایونیر و سامسونگ و سونی لطفا راهنمایی کنید. مرسی
سلام من مي خواهم اطلاعاتي در مورد xvision333 بدانم
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
لطفا سريع راهنمايي كنيد
.نقل قول:
. ابتدا، مطالعه سایت مرجع پیشنهاد میشود : :5:
. [HTML] http://www.maadiran.com/Products.aspx?KeyID=136 [/HTML].
. موفق باشید :20: /
.
به شما پيشنهاد ميدم پيكاب گرام از فروشندگان معتبر بخريد! چون قطعه بسيار حساسي و به هيچ عنوان از افراد ناشناخته نخريد.نقل قول:
دوستان با سلام
صحبت هاي بچه ها منرا به شك انداخت تصميم داشتم تا آخر اين ماه برم تهران واسه خريد RS77 يكي از بچه ها از صداي ضعيف وبي كيفيتRS33 صحبت بعمل آورده و صحبت ديگر مدل آمپ اين مدل دستگاها ميباشد(امپ 320 منظورتون آمپ همین RS33 هستش ؟آمپ این مدل اگه اشتباه نکنم 420 باید باشه. )مگر آمپ اين دستگاهها نبايد يك مدل باشد يعني منظور شما اين است فروشنده هرچه دلش بخواهد با اين سيستمها ست ميكند!
دوستان نظر بدهند
1-آياكيفيت صوتي RS77 مثل RS33 ضعيف است؟
2- اگر نه ،مدل آمپ اين دستگاه چه بايد باشد كه در موقع خريد آمپ اصلي را خريداري نماييم
برای پلیر دنون 1311
PS3 یا Pioneer LX54 ؟
دوستان صاحب نظر
خواهشمندم مقايسه ايي بين دومدل سينماي خانگي سونيBDV-E970W و پايونير BCS-414 داشته ونظر كارشناسي خود را اعلام نماييد
آمپ سری vsx-520 rs77 است و در vsx320 rs33 و من در مقایسه با سیستم های بالاتر گفتم صدای دلنشینی نداره وگرنه در رنج قیمتی زیر یک میلیون تومان که بشه به عنوان سنما خانوادگی هم از اوون استفاده کرد فکر نمی کنم مدل بهتری وجود داشته باشه (دوستان اگر مدلی هست معرفی کنند )
با توجه به اینکه اسپیکرهای این دو مدل با هم یکی هستند فکر نمی کنم تفاوتی با هم داشته باشند .
ضمنا هیچ کدوم از دوستان جواب سوال من رو ندادند 1- آیا اسپیکر با کیفیتی هست که با آمپ 320 مچ بشه
2- آیا می تونم از بلندگوهای کوچک جامو استفاده کنم
لطفا rayanجان هم نظر خودشون رو اعلام کنند زیرا من بیشتر با تاثیر از مطالب ایشون تصمیم خریدrs33 گرفتم .
سلام.نقل قول:
برای آمپ 320 بلندگویی نیست که صدایی بهتر از خود پکیج rs33 به شما بده.
بلندگوهای بوکشلف جامو هم برای گوش دادن موزیک نمی تونه ایده آل باشه.
بهرحال شما با توجه به مبلغی که هزینه کردید سیستم خوبی گرفتید.مطمئنا بودجه بیشتر سیستم بهتر به شما میده.
من همیشه به دوستان میگم که قبل از خرید صدای سیستم مورد نظر خودشون رو بشنون.
شما دوتا راه داری.یا با سیستمت کنار بیا یا اینکه بفروش و مبلغی بین 1 تا 1.5 میلیون برای یه سیستم دیگه در نظر بگیر که صدای بهتری دریافت کنی.
پکیج 1311xp دنون هم خوبه ولی صدای خیلی متمایزتری از سری های rs نداره.کمی صداش نرم تره.
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
شما یه کنسول بازی نام بردی و یک بلوری پلیر.این دوتا که اساس کارشون فرق داره.نقل قول:
اگر شما هدفت خرید کنسول بازی هست خب ps3 بگیر و در کنار گیم از پخش کننده بلوریش هم استفاده کن ولی اگر فقط برای پخش بلوری می خوای خب LX54 بگیر.
بنده استاد نیستم.:10:نقل قول:
همونطوری که عرض کردم 1611 خوبه ولی 1911 بهتره.شما اگر امکان این رو داری که آمپت رو عوض کنی خب 1911 رو انتخاب کن اگر هم امکانش برات نیست یا خیلی سخته 1611 هم می تونه بلندگوهات رو درایو کنه.
سلام.ورودی HDMI بستگی به کاربرد و نیاز شما داره.واجب نیست ولی بدون استفاده هم نیست.شما می تونی کنسول بازی و یا HTPC و یا HD پلیر و ... خودتون رو بهش وصل کنید.نقل قول:
شما بودجت چقدر هست؟
سلام دوست عزیز . ممنون از راهنمایی و اطلاعات خوب و مفیدتون . من در اولین فرصت یک عکس از این گرام و متعلقاتش میندازم شما ببین چی به چیه . یک آمپ استریو قدیمی هم دارم که تا همین پارسال استفاده میکردم و انصافا هم ازش راضی بودم . اون ورودی فونو داره حالا از اون هم عکس میندازم . دفترچشم دارم به احتمال زیاد . اگه بود اون رو هم اسکن میکنم که شما ببینی اصلا این گرام با این آمپ ست میشه یا نه (که فکر کنم بشه به احتمال زیاد) شما نمیدونی از کجا میتونم صفحه پیدا کنم ؟ سبک موزیکمم بیشتر راک و پراگرسیو راک های دهه 60 و 70 میلادی هستش. اما همونطوری که شما گفتید واقعا صدای یک گرام خوب به مراتب بهتر و با کیفیت تر از دیگر سورس های موزیک هستش.نقل قول:
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
مرسی داود جاان . ممنون میشم اگه جایی رو میشناسی بهم معرفی کنی.نقل قول:
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
نقل قول:
به نظر من به جز اسپیکر شما اگه میخوای صدای خوبی داشته باشی دیگه حداقل باید از آمپ 820 استفاده کنی . مدلهای پایین تر از 820 پایونیر چنگی به دل نمیزنه . مدل های مختلف دنون و انکیو و یاماها هم هستش . با 1 میلیون شما میتونید یک سیستم خوب ببندید. پست های قبل رو بخونید خیلی از دوستان با 1 تا 1.5 ست های مختلفی جمع کردند . مثلا آمپهای پایونیر یا دنون و انکیو با باند های جامو مثل 426 یا 606 .
جناب رایان عزیز یه سوال دیگه داشتم ببخشید اینقدر مزاحمتون میشم تو دفترچه ساب ووفر این پکیج گفته برای اینکه ساب اب بندی یا همون break-in بشه به مدت 20 ساعت اهنگ استاندارد گوش کنید با level medium و با س بالا میشه بفرمایید منظورش چیه؟
اینم از نوشتش که به اینگلیش هست
This breaking-in period depends upon the encountered conditions and can last several weeks. In order
to shorten this period, we advise you to let your subwoofer operate for about twenty hours at medium level, playing
standard music programs, but with a large amount of bass
دوست عزیز شما به افاضات بی مورد آدم های معلوم الحال توجه نکن... به نظر من اگه پیکاپ خوب میخوای میتونی Denon DL103R بگیری که یه لجنده... میتونی نقد و بررسی رو توی سایت های خارجی ببینی... موارد دیگه هم هست مثلا Ortofon چیزای اقتصادی تر داره... مثلا Ortofon 2mred که حقیقتا نسبت به قیمتش میارزه... نمایندگی اورتوفون فرزاد پورسرخه... نمایندگی رسمیه ... خیابون مفتح بالاتر از شیرودی... جستجو کنید سایتش هم میتونید پیدا کنید... توی سایت چاره هم هست ... شما قیمت بگیر فکر میکنم 2M Red رو الان 140 بتونی بگیری.... من پارسال 4 تا خریدم دونه 90 تومن اگه خواستی میتونم قیمت خوب بدم بهت... Denon DL103R هم که دیگه نیازی به تعریف نداره... قیمتش بالاست فکر کنم الان 380-390 باشه... من خریدم 250 تومن توی 10 میلیون جنس... پیکاپ های Shure هم که شناخته شده و معروف هستند... مثلا Shure V15 type IIIنقل قول:
برای کوتاه کردن این دوره ، ما به شما توصیه برای ساب ووفر خود را عمل به مدت حدود بیست ساعت در سطح متوسط ، بازینقل قول:
برنامه های موسیقی استاندارد است ، اما با یک مقدار زیادی از باس
نقل قول:
دوست عزیز این که ترجمه گوگلیش بود اینو که خودم میدونم میخواستم ببینم منظورش چیه که در سطح متوسط اما باس زیاد؟
سلام بهترین انتخاب برای خرید سینمای خانگی بلوری تا سقف یک میلیون کدام
مدل و از کدام برند است. فیلیپس. پایونیر سامسونگ و سونی میخوام امکانات
کاملی داشته باشه و پورتهای ورودی و خروجی اون کامل باشه و تفکیک صدا و
شفافیت صدای خوبی داشته باشه تو سایت از فیلیپس تعریف کرده من رفتم
فیلیپس بگیرم اما بهترین مدلش ورودی اچ دی ام آی و اپتیکال نداره و یک ورودی
کوکسیال داره چون یک پلیر وسترن دارم که ورودی اپتیکال داره میخواستم اونو بهش وصل کنم البته یک مدل جدید فیلیپس زده که تمام پورتها رو داره اما فکر نکنم
تو ایران گیر بیاد با توجه به کمبود پورت فیلیپس به نظر شما قید فیلیپس رو بزنم
و برم سراغ سامسونگ و سونی و پایونیر آیا صدای سامسونگ و سونی و پایونیر
به فیلیپس میرسه شفافیت صدا و قدرت صدا و تفکیک پذیری کدام برند و کدام مدل
بهتر است . آیا کیفیت صدای فیلیپس خیلی از سامسونگ و سونی بهتره و محسوس هست یا نه پایونیر کیفیت صداش چطوره ایا از این سه برند بهتره البته
پایونیر در مشهد فکر نکنم پیدا بشه چون نمایندگی نداره. این ورودی اچ دی ام آی
ایا فقط صدا رو انتقال میده یا تصویر را هم انتقال میده به نظرتون کدام برند و کدام
مدل را انتخاب کنم که بعدا پشیمان نشوم. چون سونی و سامسونگ پورتهاش و امکاناتش کامله اما تو سایت گفته بودن صدای جالبی نداره و از
فیلیپس تعریف کرده بودن. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب يك كاربر تازه وارد "klipsch" به من كه محترمانه گفتم اينجا جاي فروش قطعه به بچه ها نيست.
پيام بنده: شما اگر بخواي اينجا قطعه بفروشي از چند وقت ديگه بچه هاي اينجارو با DIY گول بزني من به مدير ميگم حساب شمارو مسدود كنه!
جواب ايشان: هر غلطی دوست داری بکن... مرتیکه تهدید میکنی؟ جنابعالی اصلا کی باشی؟
به شما ارتباطی نداره که من بخوام با کاربرای دیگه در ارتباط باشم... برو جمع کن خودتو... اگرم دوست داشتی زنگ بزن یه جور جوابتو بدم که دیگه ازین گنده گوزیا نکنی
فروشگاه نكيسا در خيابان سهرودي پيكاپ گرام در انواع مختلف دارننقل قول:
88762084
حتما با خود فروشنده در مورد مدل مشورت كن و يا خود گرام ببر تا خودشون برات تعويض و تنظيم كنند.:20:
با سلام
برای من یک عدد گیرنده دیجیتال از انگلیس اورده اند . برای تنظیم کشور، ایران ندارد. کدام کشور با فرستنده ایران همخوانی دارد.
با تشکر
نقل قول:
من اینجا هیچ قطعه ای نفروختم فقط دارم اطلاعات های-فای که سالها با زحمت و با جستجوی ساعت ها سورس های انگلیسی بدست آوردم رو به رایگان در اختیار دوستان قرار میدم، دیگران هم نه قراره چیزی از من بخرن نه من چیزی از اونا پس لازم نیست حضرتعالی کاسه داغ تر از آش بشی... اگه کسی به عنوان DIY در شما ملالیده به بنده ارتباطی نداره... شما هم احساس ریاست نکن و توصیه میکنم از راه های متمدنانه تری برای رسیدن به خواسته هات استفاده کنی... اگه مضاف بر موارد موصوف چیزی باقی مونده بگو که بصورت درخور جوابت رو بدم وگرنه آدم خوب سرش به کارش خودشه :46:
پیام اخلاقی: "نادان جهالت و دنایت آشکار مکند مگر به گشودن سیاهچاله دهان و برکشیدن تیغ زبان و بیرون افکنی تراوشات ذهنی نجس و متعفن و ته نشین شده خویش"
نقل قول:
جناب رایان عزیز منتظر نظر شما هستم منظورش از این حرف چیست؟