من ویرایش کردم. روی سایته!!!نقل قول:
Printable View
من ویرایش کردم. روی سایته!!!نقل قول:
سلام بر کنکوری ها! لطفا سعی کنید در این ایام جو زده نشید و خودتون رو قاطی نکنید. بعد کنکور هر کاری خواستید بکنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امتحانای ترم رو چه طور می دین؟ من که فارغ التحصیلم! یه تجربه از من بشنوید: اگه مطالبی که ازتون توی بعضی درس ها معلم ها امتحان می گیرند ، نوع درس خوندنش با کنکوری خوندن فرق داره، زیاد خودتون رو درگیر امتحانای مدرسه نکنید. به کنکور بیشتر توجه کنید.
بهتره مقدمه ي اين كتابو بخوني با قسمتي از اون رو شايد نظرت عوض شد:نقل قول:
کد:http://www.kheiliii.com/
اين كتاب روش هاي ريدينگه نه اينكه خود ريدينگ، بقيه ي كتابها وقت تلف كنيه !!! اين كتاب درست مانند كتاب قرابت معنايي زبان فارسيه !:10:
:31: اين جو زده رو خوب اومدي !نقل قول:
سلام بر کنکوری ها! لطفا سعی کنید در این ایام جو زده نشید و خودتون رو قاطی نکنید. بعد کنکور هر کاری خواستید بکنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حق با توست!
سلام بچه ها من که واسه امتحانات ترم خودمو زیاد درگیر نمی کنم.....
سر جلسه هم همین که میبینم نمره ام سر برگه رسیدش به 10 پا میشم میرم از سر جلسه.....(چون دیگه حوصله ی امتحان تشریحی رو ندارم...نیست از بس تست کار میکنم :دی )
سلام!
آخر درست معلوم نشد که معدل کل رو باید معدل سه سال بزنیم یا معدل سال سوم؟
ممنون
:10:
واسه ی من هنوز نیومده ( شهرستانها دیرتر میاد ! ) ...نقل قول:
من هر دفعه میزاشتم هیچ کسی نمیذاشت ...
اومد حتما می زارم ...
...
خیلی غلط داره ، اعصاب آدم رو خورد می کنه ، به سرم زده بود یه زنگ بهشون بزنم ، توی ریاضی یه غلط توی گزینه ها داشت که باعث شد غلط بزنم ، شیمی هم غلط داشت ...
سئوالا رو قبل از چاپ ، چک نمی کنن ...
حتما باید پول بگیرن تا کار درست و حسابی انجام بدن ، اسمش شرکت تعاونیه ، به اندازه ی همون 5 هزار تومن برای هر آزمون هم مایه نمی زاره ، ولی سئوالهاش واقعا عالیه ...
...
اگه ریاضی هستی رتبت حدودا 15 تا 20 هزار منطقه میشهنقل قول:
راست میگی سوالهاش خیلی خوبه ولی غلط هاش اعصاب ادم و خورد میکنه. کیفیت کاغذاشم آشغاله من قسمت ریاضیم کثیف شده بود اومدم پاک کنم برگم پاره شد و فیزیکم پشت برگه خلاصه ...نقل قول:
توی ریاضی هم آره دقیقا من به همین مشکل خوردم ، جواب اون سوال منفی A به توان 2 بود که پاسخنامه هم به همین رسیده بود ولی تو گزینه هاش نداشت.
یه اشکال دیگه هم توی ریاضی داشت . اون سوال که lxl+lyl=4 بودش ، این زوج مرتب (-1,-3) رو تو پاسخ نامه جا انداخته بودن و این سوال هم اشتباه شده بود.
راستی این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه که همه میخوان شرکت کنن ؟ میگن جامعه آماری این آزمونش بالای 60000 میره!!
معدل سه سالنقل قول:
اصلا چنین چیزی امکان نداره!نقل قول:
امتحان هایی که بعدا هم بخواد تاثیر داشته باشه، باید از قبل امتحان اعلام شده باشه و هماهنگ برگزار شد باشه.:46:
منظور معدل کل سال سومه! اینا تو دفترچه یه اشتباه چاپی کردن ولی همیشه تو سایت چه زمان ثبت نام چه حالا زده معدل کل سوم!نقل قول:
دوست عزیز به نظر من هر چه زود تر امضاتو عوض کن وگرنه برات دردسر درست میشه ها.:41:نقل قول:
100 درصد معدل بالا عالیه. ولی من منظورم اینه که فقط امتحان هایی که هماهنگ برگزار می شن رو تاثیر می دن و قبلش هم باید اعلام کرده باشن. یعنی اگر هم توی کنکور 90 معدل پیش تاثیر داشته باشه، امتحان های سال بعد که برگزار میشه تاثیر داره. نه واسه ی کسایی که قبلا امتحان داخلی دادن.نقل قول:
:11:
میشه یکی لطف کنه و به من بگه که چطوری باید اطلاعات ثبت نامیم رو ویرایش کنم ؟
میشه لطفا یکی من رو راهنمایی کنه ؟
من لینک مشاهده ی اطلاعات ثبت نامی رو نمیبینم.
میری تو سایت سنجش(الان رفتم تو سایت به نظر شلوغ میاد!: دی) همون لینک اول(برای ویرایش اطلاعات ثبت نامی آزمون سراسری سال 1389 اینجا را کلیک نماییدنقل قول:
) رو کلیک میکنی بعد اطلاعات کارت رو وارد میکنی بعد مشخصات ثبت نامت میاد.. بعد اون پایین قسمت قصد ویرایش اطلاعات را دارم یا یه همچین چیزی رو کلیک میکنی و ان چیزایی که میخوای ویرایش کنی رو انجام میدی و آخر سر هم تاییدش میکنی!
اول همه کوکی هاتو پاک کن بعد دوباره ادرس سایتو بزن...نقل قول:
میشه لطفا یکی من رو راهنمایی کنه ؟
من لینک مشاهده ی اطلاعات ثبت نامی رو نمیبینم.
میبرنش کهریزک؟! : دینقل قول:
دمت گرم ! دمت گرم ! دمت گرم ! دمت گرم ! دمت گرم ! دمت گرم....نقل قول:
دوستان تهراني، كسي از شما سه شنبه توي آزمون تعيين سطح آموزش و پرورش شركت كرد؟ نظرتون چي بود؟ اصلا داستان از چه قراره؟ من شنيدم براي برگزيده ها كلاس ميذارن
نه سینا جان این اصلا ملاک نیست شما این یادگار قلمچی نگاه کن مثلا نوشته طرف میانگین ترازش تو کانون 5200 بوده رتبه 7 هزار.... اوردهنقل قول:
امضامم عوض کردم :19: ولی تفکراتم هرگز عوض نمیشه :5:VvV
منم فقط همینو میدونم که میخوان کلاس بذارن!:31:نقل قول:
شما منطقه چندین؟ مگه کل تهران بود؟
ولی واقعا محک خوبی بود...
فهمیدم هیچی بلد نیستم!
من منطقه پنجم. نكته ي جالب امتحان اين بود كه هيچ كي حتي مديرمون هم نمي دونست مباحث آزمون چيه. حتي اينكه تستي باشه هم در هاله اي از ابهام بود!نقل قول:
در كل امتحان خوبي بود و سوالاي خوبي هم داشت.
من هم وقتي بعضي از سوالا رو ميديدم ميفهميدم كه فعلا خيلي چيزا رو بلد نيستم.
تفکرات هیچکدوممون عوض نمیشه مهیار جان ، ولی کسی بروز نمیده:41:نقل قول:
اگه شما هیچی بلد نباشی پس وای به حال ما !نقل قول:
فهمیدم هیچی بلد نیستم!
نه بابا من می خوام امسال بارو بندیلم رو ببندم و اون رشته ای رو که می خوام قبول شم....نقل قول:
اگه امسال نشدم دیگه کنکور هم نمیدم...(بنا به برخی مسائل که جای گفتنش اینجا نیست)
زندگی که فقط مدرک تحصیلی نیست...خیلی ها رو میشناسم و شما هم می شناسید که دیپلم نداشتند وزیر
شدند(استغفر الله !!!میگن پشت سر مرده خوب نیست حرف بزنی :31:) و هستند...بله هستند(این یه مورد
دارن روش کار می کنن به زودی اعلام میشه)....(باز حالا خوبه ما لااقل دیپلم داریم:5::31:)
خلاصه این که ما فقط به کنکور دلمون رو خوش نکردیم....و دنیا برای همه به اندازه ی کافی جا داره....
و نهایتش عملگیه دیگه....(خداییش دید باز رو میبینی!!!:19:)
.
.
.
.
همون دیگه بهترین راه اینه که همین امسال بساط قبولی تو رشته مورد علاقمونو پهن کنیم...
چون هیچ اطمینانی نیست که تا سال های بعد چی بشه و اصلا چی میخواد بشه.....
(شانس که نداریم ما، آقایون شب می خوابن صبح پا میشن.....میگن چیکار کنیم چیکار نکنیم....اهاااااااا بریم
پیش دانشگاهی رو حذف کنیم...راهنمایی رو برداریم......تو کشوری مثل انگـلســــــتــان از 400 سال قبل که
یه قانون تصویب میشه تا 500 سال بعش هنوز هم همون قانون رو هستش....اما ما نه قانون هامون اعتبارش
فقط یه روزه....و دیدمون نهایتش 24 ساعته آینده است!!!)
(خدایی نکرده حرفام که سیاسی نیست؟؟؟معلومه که نیست کاملا اجتماعیه:31:)
مثل من یک عدد نمونه از پارسال:27:نقل قول:
مسعود جان ناراحت نشیا ولی خیلی ها از این حرف ها زدن که ما حتما سال اول قبول میشیم اگه قبول هم نشدیم درس رو ول می کنیم.بعد که کنکور دادند و .... .
شرمنده اگه از بحث تاپیک خارج شدم...:11:نقل قول:
ولی خوب آدم جوش میاره دیگه....:31:(نمیدونی از صبح تاحالا چی کشیدم از دست بعضیا...الان دوباره باز بحث تاپیک منحرف میشه////بهتره ادامه ندم)
ولی خوب امتحانات ما که داخلیه فکر هم نکنم تاثیر داشته باشه...چون اگه بخواد تو کنکور بعدی تاثیر داشته
باشه به خیلییییا ظلم شده...به دلیل اطلاع رسانی نکردن و خیلی چیزای دیگه..پس 100% تاثیر داده نمیشه...
و من منظورم از اینکه واسه 10 میرم سر جلسه این نبودش که اصلا درس های پیش رو بزارم کنار....ابدا منظورم
این نبود...من فقط می گم که کنکور خیلی خیلی مهمتر از پیش هست...و پیش فقط قبول شدنش کفایت می
کنه...همین!!!!!
و بازم میگم همین سال اول باید قال قضیه رو کند...:19:
شیمی هم 2 تا سئوالش مشکل داشت ...نقل قول:
راست میگی سوالهاش خیلی خوبه ولی غلط هاش اعصاب ادم و خورد میکنه. کیفیت کاغذاشم آشغاله من قسمت ریاضیم کثیف شده بود اومدم پاک کنم برگم پاره شد و فیزیکم پشت برگه خلاصه ...
توی ریاضی هم آره دقیقا من به همین مشکل خوردم ، جواب اون سوال منفی A به توان 2 بود که پاسخنامه هم به همین رسیده بود ولی تو گزینه هاش نداشت.
یه اشکال دیگه هم توی ریاضی داشت . اون سوال که lxl+lyl=4 بودش ، این زوج مرتب (-1,-3) رو تو پاسخ نامه جا انداخته بودن و این سوال هم اشتباه شده بود.
راستی این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه که همه میخوان شرکت کنن ؟ میگن جامعه آماری این آزمونش بالای 60000 میره!!
در مورد قلم چی ، اگه جامعه ی آماریش کل داوطلبان رشته ی ریاضی هم باشه من شرکت نمی کنم ، سئوالاتش مزخرفه ، البته از دوستانی که قلم چی میرن معذرت می خوام ، سوتفاهم نشه ...
بگذریم ...
این هم کارنامه ی من :
مثل آزمون قبلی سر فیزیک و شیمی باز وقت کم آوردم ...
این عربی هم داره معضلی میشه واسه ی ما ...
موفق باشی ...
من خودمم آزمون سنجش میدم.ولی به نظر من ادبیاتنقل قول:
وشیمی سنجش واقعا آسونه.
بچه ها اونايي كه ديپلم و پيش دانشگاهي رياضي دارن ولي تجربي و انساني شركت ميكنن ، معدل ديپلم توي كنكور براشون حساب ميشه ؟
بله، البته نمرهی درسها (با ضریب) نه معدل. توی پیک سنجش نحوهی محاسبه را توضیح داده...نقل قول:
سلام دوستان
دقیقا دو فصل دیگه تا کنکور مونده!
سلام خوفي؟
نه علوي نه گزينه ي جوان و نه.....
من تابستون گزينه 2ثبت نام كردم الان پشيمون نيستم ولي بعضي موقع با خودم ميگم شايد اگه اون موقع هم مثل الان يه عضو قلم چي بودم شايد خيلي بيشتر درس ميخونم به نظرم كار قلم چي تكه از همه نظر مناسب خلاصه خيلي مخلص اقاي قلم چي هم هستيم...!!!
دوستان به نظر شما گسسته سخت تره يا تحليلي ما ترم اول تحليلي داشتيم اما از الان افتادم تو نخ ميزان سختيه گسسته!
روز خوش
باي تا هاي.................:46:
سلام به همه.
کسی اماره تعداد سوالای کنکور تخصصیه ریاضیا رو داره که از هر فصل کتابا مثل هندسه پایه و تحلیلو ..(از هر فصل)چندتا سوال میاد؟
یه سوال دیگه هم این که از فیزیک 1 چندتا سوال از کدوم بخشا میاد
ممنون
مجبوری از این حرفا بزنی؟؟نقل قول:
دوستان عزیز برای دانشگاه امام حسین باید پول به حسابش ریخته بشه؟؟
توی دفترچه چیزی ننوشته و مهلت ارسال فرم ثبت نام تا 30 بهمن هست
ولی دوستم می گفت تو تله تکست نوشته بوده که باید پول به حساب بریزی و تا 15 دی فرصت داری...
جریان چیه؟؟
آخرين آزمون اينجوري بوده :نقل قول:
ریاضیات رشتهی ریاضی 55 تست هست که تعداد تستهای هر مبحث در سال 88 به صورت زیر بوده:
دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه: 23 تست
هندسه پایه: 8 تست
هندسه تحلیلی: 8 تست
آمار: 2 تست
جبرواحتمال و ریاضیات گسسته: 14 تست
بودجه بندی سوالات سال 88 که برای رشتهی ریاضی 45 تست هست.
اول: 4 تست > مسلماً از 2 فصل آخر
دوم: 5 تست
سوم: 13 تست
پیشدانشگاهی: 23 تست
راستي گفتي از هر فصل ؟ اين ديگه از اون حرفا بودا !!!!:29:
بچه ها من تاحالا درسای پایه هیچی جز ریاضی درست حسابی نخوندم !
از عید به بعد هم تعطیلم !
به نظرتون فرصت جبران هست ؟!
دوست عزیز فکر نمی کنم حرف بدی زده باشم. در هر صورت اگه ناراحت شدی، معذرت.نقل قول:
به نظر من هیچم حرف بدی نزدی هر چی بیشتر از این خبرا به ادم میدن بهتر میتونه اماده شه واسه کنکور ینی بیشتر تلاش میکنه من که اینطوریم:41:نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
آخرين آزمون اينجوري بوده :
ریاضیات رشتهی ریاضی 55 تست هست که تعداد تستهای هر مبحث در سال 88 به صورت زیر بوده:
دیفرانسیل، حسابان و ریاضیات پایه: 23 تست
هندسه پایه: 8 تست
هندسه تحلیلی: 8 تست
آمار: 2 تست
جبرواحتمال و ریاضیات گسسته: 14 تست
بودجه بندی سوالات سال 88 که برای رشتهی ریاضی 45 تست هست.
اول: 4 تست > مسلماً از 2 فصل آخر
دوم: 5 تست
سوم: 13 تست
پیشدانشگاهی: 23 تست
راستي گفتي از هر فصل ؟ اين ديگه از اون حرفا بودا !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زحمت کشیدی.اینارو که خودم داشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم تو هندسه مثلا از تشابه چندتا سوال میاد. و از این حرفا.از اون حرفا نیس که
چرا که نه عزیز!:10:نقل قول:
هنوز فرصت هست...هنوز!