فکر کنم قیمتو درست نمیگین سایز 46 تو بانه 1160 تا 1200نقل قول:
فکر کنم قیمتو درست نمیگین سایز 46 تو بانه 1160 تا 1200نقل قول:
سلام دوستان...
یک LED خانگی حدود 1میلیون200 تا 1میلیون 300 میشه معرفی کنید...
البته برای بازی هم بشه استفاده کرد...
PS3...
ممنون...
LG LD5400نقل قول:
SAMSUNG C5000
دوست عزیز این مدلی که به دوستمون پیشنهاد کردین یعنی SAMSUNG C5000اصلا توی کاتالوگ های سامسونگ و یا توی سایت سام سرویس نیست؟! مدلای جدیده که هنوز توی بازار نیومده؟
آخه من امروز رفتم بازار بورس LCD قم فقط همین سه مدل LED رو داشت که 40 اینچ بود و به قیمت من کمکی نزدیک بود و بقیه قیمت بالا بودن
این مدلا توی سایز 40 که قیمتشون رو هم گرفتم
C6960=1760
C6260=1660
C5550=1459
یه مدل LG هم دیدم 5600 که 42 بود و قیمتش 1350 بود ولی اصلا قیافه نداشت و در مقابل سامسونگ از لحاظ ظاهری کاملا کم میاورد ولی خوب یه خصوصیت ضد ضربه داشت که با مشت هم می زد وسط صفحه رنگ ها بهم نمی خورد و خود فروشنده می گفت اینا برعکس سامسونگ که با فشار دادن صفحه پیکسل ممکنه بسوزه اینا این طوری نیست
آخه منم می خوام یه LED بگیرم توی همین رنج قیمتی که این دوستمون می خواد.LG کاملا با جیب من همخونی داره ولی خوب از ظاهر سامسونگ بیشتر خوشم اومد و منم آدمی هستم که تا چیزی به دلم نشینه خرید نمی کنم ولی اون خاصیت ضد ضربه بودن صفحه LG نظر من رو جلب کرد چون به ظاهر تا اندازه ای اهمیت می دم که از لحاظ کیفی دو جنس برابر باشن ولی خوب این خاصیت یه امتیاز محسوب میشه که اگه از لحاظ رنگ و کیفیت تصویر هم LG با سامسونگ برابری کنه می تونم با قاب و پنل زشت LG کنار بیام چون کیفیت برام مهمتره
اگه میشه یه توضیحی در این مورد بده
c5550=c5000 هر دو يك مدل هستندنقل قول:
درمورد قاب ضد ضربه در سامي ها وجود نداره
-مقداري اين قاب رفلكشن رو زياد تر ميكنه مضاف بر اينكه كنتراست وبلك لول رو مقداري كاهش ميده (شايد براي يوزر خونگي اصلا قابل تمييز نباشه)
با اين حال در مورد ديزاين وطراحي كاملا سليقه اي هست ونميشه فرمولي پيشنهاد كرد
خيلي ها ال جي و ديزاينش رو ميپسندند
-به نظر من اگر سخت گير نباشيم (چون تفاوت ها خيلي كمه ) و با توجه به نيازتون براي پنل ضد ضربه ال جي گزينه بهتري هست
برعکس من خیلی روی این چیزا حساسم و برام مهمه که رنگ سیاه قشنگ سیاه باشه و سفید نزنهنقل قول:
c5550=c5000 هر دو يك مدل هستند
درمورد قاب ضد ضربه در سامي ها وجود نداره
-مقداري اين قاب رفلكشن رو زياد تر ميكنه مضاف بر اينكه كنتراست وبلك لول رو مقداري كاهش ميده (شايد براي يوزر خونگي اصلا قابل تمييز نباشه)
با اين حال در مورد ديزاين وطراحي كاملا سليقه اي هست ونميشه فرمولي پيشنهاد كرد
خيلي ها ال جي و ديزاينش رو ميپسندند
-به نظر من اگر سخت گير نباشيم (چون تفاوت ها خيلي كمه ) و با توجه به نيازتون براي پنل ضد ضربه ال جي گزينه بهتري هست
در مورد نیازم هم من کسی هستم که توی خونه کسی جرات نداره به وسایلم نزدیک بشه و اصلا نیاز چندانی هم به این ضد ضربه بودن ندارم و صرفا جهت اینکه بدونم که این یک امتیاز محسوب میشه یا نه پرسیدم که ظاهرا به امتیاز منفی محسوب میشه
ولی خوب چون این مغازه های قمی عادت ندارن چند تا برند رو کنار هم بزارن من نمی تونم مقایسه کنم و بفهمم که این سفیدی که شما می گی چقدر هست و آیا تا اون اندازه هست که من رو اذیت کنه یا نه
راستی اون حالت سامسونگ وقتی فروشنده دستش رو تصویر می کشید خیلی بدجور بود! این جنس LED سوختگیش پیکسلش بالاست؟
در ضمن منم سامی رو دوست دارم چون دیزاین واقعا قشنگی داره ولی خوب الی ارزون تره!:دی ولی اینکه شما می گی c5550 رو میشه 1300 گرفتی مطمئنی؟ چون من قیمت کردم می گفت تهران هم همین قیمته و هیچ تفاوتی نداره.قیمتش هم 1459
شرمنده ولی نمی شه این دو تا بحث قیمت و مدل تی وی توی یه تاپیک باشه؟ ما هی از این تاپیک میریم اون تاپیک
خوب وقتی بحث ها اینقدر مکمل هم هست چه نیازی به زدن دو تا تاپیک هست؟ البته این ها به نظر بنده این جور میاد و شاید دلیل موجه دیگه ای داره که من خبر ندارم
-درمورد صفحه ضد ضربه خوب متاسفانه اين باعث مقدار بيشتري رفلكشن ميشه تا صفحه هاي مات معمولي ويا حتي گلاسينقل قول:
-تمام برندها كه صفحه محافظ ندارند همينطوره ال سي دي ال اي دي هم نداره (چه كاريه اخه دست كشيدن )
-در مورد سوختگي هم نه اينطور نيست تا زمانيكه ضربه اي نخوره طوريش نميشه (قاعده كلي)
-در مورد قيمت هم 1400 ميشه گير اورد نميدونم الان هديه داره يا نه
-هميشه سليقه خريدار مهمه با توجه به هزينه واينكه ال اي دي ميخواين گزينه مناسبي هست هر دو مدل
سلام دوستان
بنده بعد از حدود یک ماه تحقیق در مورد برندها و مدلهای متنوع و با توجه به بودجه خودم تصمیم
گرفتم یکدستگاه SONYHX800 3D بدون گارانتی با قیمت 2800 ( البته سایز 40 همین مدل یک میلیون ارزونتر بود)
از شهر خودم تهیه کنم که فعلا خدا رو شکر از تصویرش راضیم و اگه کمکی در این ضمینه خواستید در خدمتم
بین 6260 و 5550 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید؟
من که هر چی سایت سامسونگ رو چک کردم این مدل ها رو نتونستم پیدا کنم. مثل اینکه این اسم گذاری ها توسط سام سرویس صورت گرفته و خود سامسونگ اصلی اصلا چنین نام گذاری هایی انجام نداده
برای همین من دقیقا نمی دونم که 6260 چه مزیت هایی نسبت به 5550 داره و تفاوت قیمتش نسبت به 5550 که نزدیک به 300 تومن هست ارزشش رو داره یا نه؟
بعد LG مدلی هم داره که این خاصیت ضدضربه رو نداشته باشه و مثل سامسونگ مات باشه؟ توی همین رنج قیمت منظورم هست
من الان زنگ زدم یکی از نمایندگی های LG گفت 5600 قابلیت ضد ضربه رو نداره بلکه 7600 داره! این قابلیت اسم اصلی و انگلیسیش چیه که من توی سایت LG چک کنم. اینا که فقط آدم رو گیج می کنن
بین این دو 6260 رو پیشنهاد میکنم باتوجه به امکاناتشنقل قول:
دوست عزیز تفاوتهای این دو مدل (5550 و 6260 ) با توجه به اختلاف قیمت وامکانات موجود تو سایت دیجی کالا مشخصه
-خوب سري هاي 6 مزيت هاي خودشون رو دارند نسبت به سري هاي 5 مخصوصا ديجيتال 100 هرتز شدن و ----t و كنتراست بهتر و همينطور بهتر عمل كردن در مورد مشكل ابري شدن و البته ديزاين وهمينطور نرخ CMRنقل قول:
-متاسفانه سام سرويس اسامي رو تغيير ميده و باعث سر در گمي ملت ميشه
c6200=c6260
c6900-c6960
c5550=c5000
و...
-در مورد سامي اتفاقا سريهاي 6 پنل گلاسي دارند ومات نيستند
-در مورد اصطلاح هم دقيقا نميدونم ولي ميتونيد توي سايت چك كنيد مشخصات رو :
کد:http://goldiran.ir/pc-13.htm
دوستان توی دیجی کالا نوشته که 6260 سامی زمان پاسخگوییش 4 هست ولی 5600 الی 2.4 هست. این حقیقت داره؟چرا سامسونگ از نوشتن زمان پاسخ گویی توی تی وی هاش اجتناب کرده؟
بعد این قابلیت موشن پلاس سامسونگ چی هست؟
معذرت می خوام اگه زیاد سوال می کنم چون من میخوام چیزی بخرم که برام عمری باشه و ازش چندین سال استفاده کنم و قصد تعویض ندارم.
من زیاد بازی می کنم و همه کنسول ها رو دارم.اینم دارم واسه بازی می گیرم برای همین کیفیت رنگ و بخصوص زمان پاسخ گویی تصویر برام بسیار مهم هست چون توی بازی اگه زمان پاسخ گویی بالا باشه توی هنگام بازی کردن به شکل آنلاین مشکل پیدا می کنم یا بازی های تندی مثل فوتبال و من هم همون جور که گفتم به این مسایل خیلی حساسم .
توی نمایندگی سامسونگ مشخص بود که 5550 نسبت به 6260 از زمان پاسخ گویی پایین تری برخوردار هست و تصاویر توش کاملا کشیده می شد و با تاخیر نسبت به 6260 فریم عوض می کرد چون توی همه تی وی ها یه ویدئو در حال نمایش بود
بعد حالا گیر کردم بین دو مدل 6260 و 5600
قیمت این وسط مهم نیست چون اگه اطمینان پیدا کنم که سامی برای این کار من بهتر و مناسب تره حتما سعی می کنم همون رو بگیرم
توی تبلیغات سامی نوشته که حالت گیم داره. این حالت چی هست و چی به تصویر اضافه می کنه؟
بعد اجرای فیلم و موسیقی و عکس هم سامی داره.آیا 5600 الی هم چنین قابلیتی مثل سامسونگ با منوی های زیبا و شیکش داره یا نه؟
فکر کنم هر دو گیرنده دیجیتال و وای فای و بلوتوث و لن دارند و هر دو 100 هرتز هستن و در این ویژگی ها کاملا یکسان هستند درسته؟
بازم به خاطر پرچونگی عذرخواهی می کنم و از راهنمایی شما نهایت تشکر رو دارم
-براي مشخصات ميتونيد توي سايت هاي ديگه هم سرچ كنيد :نقل قول:
-در مورد زمان پاسخ دهي عملا اين تفاوت به چشم نمياد تنها جايي كه شما احساس ميكنيد اين تفاوت ها رو در پلاسماها هستکد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45_60&products_id=415
-در مورد حالت هاي گيم هم تبليغات هست زياد جدي نگيرين
-در مورد منو بازهم مثل ديزاين هست سليقه اي
-در مورد واي فاي همه مدلها ready هستند يعني بايد يك دانگل مجزا براشون تهيه كنيد
-در مورد انتخابتون هم شما كه گيم هستين پيشنهاد ميكنم سراغ پلاسماها برين
بهترین مدلی که از سامسونگ تا 40 اینچ سری 6می تونم بگیرم چیه؟البته بدون گارانتی. در ضمن در مورد این گیرنده wifi اختیاری که تو توضیحات ال سی دی ها می نویسه چیه؟
قیمت مدلی که پیشنهاد میدید بدون گارانتی بنویسید
c650 و c6900 بهترين انتخاب ها در اين برند هستندنقل قول:
-در مورد دانگل هم بصورت usb متصل ميشه به hdtv تون و ميتونيد بصورت وايرلس اطلاعات رو از pc يا هر وسيله ديگه اي كه واي فاي داشته باشه روي hdtv شير كنيد
این دو مدلی که معرفی کردید قیمتشون چنده بدون گارانتی /در ضمن من LCD می خوام بگیرم نه LEDنقل قول:
چرا توی سایت سام سرویس این دومدل نیست تا بیشتر با مشخصاتشون آشنا شم
-بدون گارانتي اطلاع ندارم عزيزنقل قول:
بخاطر اسم گذاري مسخره سامي توي ايران هست C650=c695
واسه چی؟نقل قول:
-در مورد انتخابتون هم شما كه گيم هستين پيشنهاد ميكنم سراغ پلاسماها برين
آخه یه پلاسما دیدم 55 اینچ سامسونگ بود و قیمتش هم 1100 ولی چندان رنگ ها زیبا و جذاب نبودن البته زیاد به دید فنی ندیدم و سر سری یه نگاه بهش کردم
میشه یه توضیح بدید که پلاسما ها چه مزیتی دارن نسبت به LED ها که می گید ماله من بهتره؟
کیفیت رنگ بهتر و زمان پاسخ گوییشون پایین تره؟
البته بگم که اتاق من 12 متری هست که یه ضلعش کلا پنجره هست اونم از اون بزرگهاش و نور رو با پرده کم کردم ولی خوب بازم هست
-اخه شما ميگين براتون زمان پاسخ دهي و اجراي بدون لگ و وضوح حركتي مهم هست نقطه قوت پلاسماهاستنقل قول:
-در مورد تفاوت هاهم قبلا و به حد كافي صحبت شده عزيز :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=342285
سلام. با راهنمایی های دوستان به خصوص جناب t_tanhayam تصمیم گرفتم یک Full LED Local Dimming بگیرم و دو ماه هست برای سری D سامسونگ صبر کردم (میکرو دایمینگ هست که ظاهراً بهتر هم هست) و امروز که بعد از مدتی یه سرچ کردم دیدم سایت های خارجی به صورت گسترده برای فروش گذاشتن در صورتی که تا اونجایی که یادمه نوروز چک کردم سایتی برای فروش نداشت:
و ده ها سایت دیگه...کد:http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=7225666
http://www.bigdaddyappliance.com/products/samsung/un46d7000lf.html
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150597687760
http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B004O6MN7E/aabestbuyaa-20
این یعنی به زودی وارد ایران هم میشه (بدون گارانتی) ؟
تجربه شما میگه با توجه به این قیمت های نهایی که تو سایت های خارجی میفروشن UN46D7000 حدوداً بانه چند در میاد؟
شرمنده این Full LED هست دیگه من این همه هم صبر کردم؟ :31:
راستی wifi درونی داره این مدل؟ منظورم اینه نیاز به قطعه اضافی نیست؟
قابلیت ضبط تصویر چطور داره؟
متشکرم
-البته سامي full led ندارهنقل قول:
-بله احتمال ورود مدل هاي 2011 در خرداد بسيار زياده
-البته بدون گارانتي احتمالا همزمان يا زودتر رويت ميشه
در مورد قيمت هم كه اينجا صحبت هايي شد:
در مورد واي فاي هم گويا built-in هستند ونيازي به خريد دانگل مجزا نيستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6063863&postcount=87
در مورد pvr فكر نميكنم در مدل ها و ريجن هاي اسيايي اين قابليت رو بگزارند
ممنون از راهنماییت دوستان در این مدتنقل قول:
-اخه شما ميگين براتون زمان پاسخ دهي و اجراي بدون لگ و وضوح حركتي مهم هست نقطه قوت پلاسماهاست
-در مورد تفاوت هاهم قبلا و به حد كافي صحبت شده عزيز :
فکر کنم همون 5600 برام عالی باشه
یه دونه هم سینمای خانگی روش بگیرم فکر می کنم تکمیل بشه
فقط یه سوال کوچیک
من اگه 3 تا کنسول رو به تی وی بزنم بعد هم سینمای خانگی رو به تی وی بوسیله اپتیکال متصل کنم می تونم راحت بین کنسول ها سویچ کنم دیگه؟ بعد صدای دالبی هم دارم به این شکل یا نه؟ چون یادم هست که می گفتن بایدکنسول ها رو مستقیم به سینمای خانگی بزنم
مرسی.نقل قول:
آخه اینجا خونده بودم دو نوع Local Dimming هست:
Full-array یا Full-LED با تاریکی موضعی(با Local Dimming)
Edge-lit یا Edge-LED با تاریکی موضعی (با Local Dimming)
از اونجایی که این مدل Edge-lit نیست گفتم لابد Full-LED هست. :41: سامسونگ که میفرمایین Full-LED نداره ال جی هم که 47LX9500 بالای 3 تومنه با بودجه من نمیخونه :41:کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/340-everything-you-should-know-about-led-tv-local-dimming-led-edge-lit-full-lit
حالا اون هیچی گیریم کیفیتش در حد همین Full-LED هست که اونجا نوشته بهترین حالته اصلاً فکرش هم نمیکردم سامسونگ تو سال 2011 بدون pvr بزنه! کلاً یه کم حالم گرفته شد اون از قیمت 3 میلیونی اینم از pvr :37:
-بله متوجه هستم سامي فول ندارهنقل قول:
-در مورد قابليت pvr مناسفانه در اكثر برندها همينطوره ودر ريجن هاي اسيايي حذف ميشه
-من فكر ميكنم گزينه هايي مثل D6XXX حالا با قابليت ويا بدون قابليت 3D گزينه هاي كاملا متعادل وخوبي براي خريد باشه
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
-بله بستگي به ورودي هاي HDTV ها داره كه اكثرا 4 پورت HDMI رو دارندنقل قول:
من اگه 3 تا کنسول رو به تی وی بزنم بعد هم سینمای خانگی رو به تی وی بوسیله اپتیکال متصل کنم می تونم راحت بین کنسول ها سویچ کنم دیگه؟ بعد صدای دالبی هم دارم به این شکل یا نه؟ چون یادم هست که می گفتن بایدکنسول ها رو مستقیم به سینمای خانگی بزنم
-در مورد صدا نميدونم منظورتون دالبي هست يا DTS چند كاناله ؟
-بستگي به اين داره كه خروجيهاي كنسول هاي شما اين قابليت رو دارند يا نه
من زیاد اطلاعات ندارمنقل قول:
-در مورد صدا نميدونم منظورتون دالبي هست يا DTS چند كاناله ؟
-بستگي به اين داره كه خروجيهاي كنسول هاي شما اين قابليت رو دارند يا نه
منظورم صدای 5 کاناله هست حالا دالبی و DTS رو نمی دونم
خوب کنسول ها خروجی دیجیتال داره ولی مشکل اینجاست که سینما خانگی های 300 تومنی 3 تا ورودی اپتیک نداره
حالا می خواستم بدونم که اگه اون کاری که گفتم رو انجام بدم صدای 5 کاناله به من میده یا نه؟
-من مدل هايي مثل c650 رو تست كردم خروجي اپتيكال داره و هم دالبي وهم dts 5.1 رو ساپورت ميكنهنقل قول:
اگر مدل مورد نظر شما خروجي اپتيكال داشته باشه ميتونيد دستگاهها رو با hdmi به تلويزيون و از خروجي اپتيكال hdtv به تنها ورودي اپتيكال سينماي خونگيتون متصل كنيد
البته من مدل b8500 سامسونگ رو بندر یه بار دیدم اما نمیدونم هنوز موجود باشه یا نه . تنها مدل full led سامسونگ هست و بسیار کمیاب هست . از لحاظ تصویر چیز زیادی از lx9500 کم نداره تو نگاه اول . البته احتمالا تا الان بردنش ! 9500 هم من 55 بندر گرفتم 3و500 و 47 که نداشت ولی گفت اگه بخوای میارم حدود 2.400 در میاد فکر کنم . ش ماه هم فرصت تست میده .
البته اگر خیلی برات local dimming مهمه و حتما full led میخوای . وگرنه مدل های خیلی خوب دیگه ای هم هست ...
b8500 و lh 90 دو تا از به ياد ماندني ترين مدل هاي اين دو برند هستند
2 سال قبل تقريبا بازار موجود بود همينطور در شهرهاي مرزي منتها ديگه دنبالش نباشين كه گير نمياد
پس من 2 هفته دیگه هم صبر میکنم تا وارد ایران هم بشه قیمت ها رو ببینم بعد برای انتخاب نهایی مزاحمتون میشم.نقل قول:
اگه خبری شد لطفاً با تیتر درشت اعلام کنید :31::31:
سلام ،
از بين دو مدل سوني EX710 و پاناسونيك 42D25 كدوم بهتره در ضمن تو همين رنج قيمت(يك ميليون هفتصد،هشتصد) برندهاي(شارپ و...) بهتري سراغ داريد
ممنون
-دو تا رويو خوب از مدل هاي مورد نظر وجود داره ميتونيد كاملا مطالعه كنيد:نقل قول:
D25:
EX700/710:کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-D25-TX-L42D25B-LED-LCD-HDTV-Review.html
-در مورد بلك لول از نماي روبرو EX700 بهتر كار ميكنه ودر مورد زاويه ديد هم D25 با پنل هاي IPSکد:http://www.avforums.com/review/Sony-EX703-KDL-40EX703-40EX703-LCD-LED-HDTV-Review.html
-من شخصا D25 رو بيشتر ميپسندم رنگ هاي فوق العاده خوبي داره
دوستان سلام
ببخشید شاید سوالم به جا نباشه.
میخام پلاسما 50پاناسونیک بگیرم قیمتشم یک و پنجاهه خواهشا بگید نظرتون درموردش چیه واسه یه استفاده ی معمولی میخوام.
خیلی تشکر
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی.
یک سوال از دوستان داشتم. من میخوام یک تلویزیون ال ای دی 3بعدی برند سونی بخرم و طی 2هفته تحقیق هرکس یه اطلاعاتی به من میده و واقعا گیج شدم. نظر من تلویزیون بالای 46 اینچ یا 52 یا 55اینچ هست.
توی خرید 46اینچ بین HX800 و NX710 گیر کردم
توی خرید 52اینچ یا 55اینچ هم بین LX900 یا NX815
قیمتش واسم مهم نیست فقط عمر و کیفیت تصویر واسم مهمه. حالا مدلهای دیگه ای هم از سونی پیشنهاد داشتید موردی نداره.
بعد یک سوال دیگه داشتم میخواستم ببینم این تلویزیون ها همشون قابلیت دریافت تصاویر 3بعدی از شبکه های ماهواره ای رو دارن؟ یا اصلا خرید 3بعدی توی ایران اشتباهه؟
ممنون میشم هر چه سریعتر جواب من رو بدید. با تشکر از همگی
سلام دوست عزيز همه اينا رو من هفته پيش كه رفتم V20 بگيرم چك كردم ،نقل قول:
D25 واقعا عاليه و من اين مدلو به هر كي كه بخواد Led بگيره پيشنهاد ميكنم (يكي از Led هاي خوبه)
-منظورتون كدوم مدل هست عزيز؟بدون گارانتي؟نقل قول:
-در مورد HX و NX710 مطمئنا به HX ها فكر كنيد NX710 بارها خدمت دوستان عرض كردم يك ENTRY LEVEL هست وقابل مقايسه با سري هاي HIGHE END اي مثل HX ها نيستندنقل قول:
-در مورد انتخاب بين NX815 , LX 9500 طبق رويو هايي كه موجود هست LX گزينه بهتريه با توجه به اينكه از نظر قيمتي هم مناسب تر هست
-منتها نميشه از ديزاين MONOLIGHTIC سري هاي NX به سادگي گذشت فوق العادست
-در مورد 3D هم ربطي به ايران نداره بايد منابع 3D خوبي هم داشته باشين تا بتونيد از اين قابليت به خوبي استفاده كنيد
دوست عزیر این مدل 46D7000 رو که گفتی , مطمئن باش قیمت بالای 3 میلیون تومان هست و نزدیک به 3 و نیم میلیون تومان.نقل قول:
البته یک مدل 40 اینچ D7000 هم هست که ممکنه نزدیک به 2 میلیون و 200 - 300 باشه . هنوز چیزی معلوم نیست ولی به احتمال زیاد در آینده خیلی خیلی نزدیک همه چیز مشخص میشه.
از نظر کیفیت تصویر هم در بعضی از Review ها خوندم که بهترین در بین تمام برند ها و در بیشتر Review ها خوندم که جزو بهترین کیفیت تصاویر د بین تمام تلویزیون های LED هست. (کیفیت تصویر دو بعدی)
از لحاظ کیفیت تصویر 3 بعدی هم پیشرفت خوبی داشته .
از نظر امکانات و ویژگی ها هم که جزو کامل ترین تلویزیون های موجود خواهد بود.
دوسته من مدله p50x20 آره بدن گارانتینقل قول:
-شما كه بدون گارانتي ميگيرين سراغ مدل هاي بهتري مثل v20 برين كه ارتقا بسيار بهتري نسبت به x u a هستنقل قول:
و بهاي اختلاف قيمتي رو كه ميپردازين كاملا توجيه پذير هست