اونا اولا کامل نیست ثانیا رپیدشر نیست(من هر 11 دی وی دی رو میخوام)نقل قول:
دو یا سه صفحه قبل هستش
Printable View
اونا اولا کامل نیست ثانیا رپیدشر نیست(من هر 11 دی وی دی رو میخوام)نقل قول:
دو یا سه صفحه قبل هستش
آقا اپیزد 2 رو دانلود کردم حواسم نبود زدم فول پاکش کردم :دی =((
جاتون خالی حالم اسیدی گرفتس
عیب نداره دوباره دانلود میکنیم :دی
آقا سوال من درباره adrive همچنان پابرجاست !! اگه کسی میدونه جول بده لطفآ
بله تحویل گرفتم ... خودمم اعتراف کردم راست میگی :10:نقل قول:
ببین جوابت رو در مورد Adrive یکی داد .. فکر کنم brain بود ... نباید IP عوض شه ... IP دینامیکه دیگه ؟؟ باید با همون IP دان کنی ...
جواب داش مهدی رو تو پ خ دادم ...
حالا یه چیزی ... اگه کسی زیرنویس انگلیسی BBC PLANET EARTH رو داره لطف کنه بده ؟؟ من میخوام ... :11:
نقل قول:
اگه کسی زیرنویس انگلیسی bbc planet earth رو داره لطف کنه بده ؟؟ من میخوام ...
تو چند صفحه قبل دوستان هم انگلیسی و هم فارسیشو گذاشته بودن
نه نه !! منظور منو متوجه نمیشید
من که اصلآ دی سی نمیشم !! بعدشم اینکه آی پی من همیشه یکی هست :دی !! استاتیکه :دی
ايول ! خيلي فلسفي بود . حال كردم !نقل قول:
پس اینکه سرعت شبانه ات قبلاً پایین بود ربطی به روز و شب نداشت ... چون الان هم مثل شبای اون وقت اوج ترافیکه و همه مشغول دان هستند ... این استدلال درسته ؟؟ یعنی دلیل کم شدن سرعتت تو شب یه چیزه دیگه بوده که احتمال زیاد الان برطرف شده ...
===============================نقل قول:
انشاء ا... هرچه زودتر برات راه بندازن
پس خدا عمرش بده رفیق مارو
وگرنه ما هم باید فعلا منتظر میموندیم
========================================نقل قول:
من تازه کارم
میشه درمورد اکانتهای رپیدشیر وقیمتاش توضیح بدین
[ نوشته شده zexin]
مثل اینکه کل دانلود و حجم دانلود حسابی راه افتاده ها!!
اینم مال ما:
همش سریال هست و با تورنت و آرت 256:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1042x133. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======================================
میشه در مورد چگونگی دانلود فیلم با تورنت کمکم کنید
لطفا منو به لینکهای دیگه ارجاع ندی
من تازه شاتل گرفتم. راستش 26 ماه طول کشید تا پورت آزاد شد. بهم 128 دادن. چه روز و چه شب سرعت دانلود 20 تا 21 هست. برای دوستانی که art1 دارن چقدره؟
با تشکر
نقل قول:
آرت 1 گرفتم ، هنوز وصل نشده ! من هم 20 اسفند ثبت نام كردم و هنوز هيچي به هيچي ! بعد از اين چند روز تعطيلي اينقدر بهشون زنگ مي زنم..... !
من دوسالو نیم پیش گرفتم حدود 20 -25 روز طول کشید تا راه بیفته خط و وصل بشه امیدوارم زودتر وصل کنن از اینترنت مثلا پرسرعت شاتل لذت ببری ...
منظورت چیه توضیح بدید خودت میگی دارم دان میکنم از تورنتنقل قول:
چقدر صبور بودی :18: من بودم میرفتم یه isp دیگه فکر کنم رکورد داری تو این زمینهنقل قول:
بله سرعت شما درست هست
اقا به ما نگفتید این ترافیک رایگان تا کی پابرجاست !
ممنونم.
پس خوشبختانه سرعت درسته.
راستش منطقه مخابراتی ما کلانتری هست. فقط 3 تا شرکت سرویس میداد. آزادنت-پارس آنلاین و شاتل. هر 3 هم گفتن پورت آزاد نداریم. پارس آنلاین و شاتل را ثبت نام کردم.که بالاخره خودشون از رو رفتن و گفتن پورت آزاد شد.
راستی برای مصرف خانگی میشه بعد از مدتی از سرویس های بالاتر شاتل استفاده کرد یا نه؟(بدون نامه و ازاین صحبت ها).
بله اما نامه حتما باید داشته باشینقل قول:
منظورت چیه توضیح بدید خودت میگی دارم دان میکنم از تورنت
============================
منظورم اینه که درمورد تورنت توضیح بده
اصلا تورنت چیه
اینکه میگن با تورنت فیلم دانلود کن یعنی چی
این اهریمن رفته مرخصی باید کاراش رو من انجام بدم :31:نقل قول:
دوست من تا 7 فروردین رایگانه ... خودت هم میتونی تو صفحۀ کاربریت چک کنی مرتب ...
اکانت هم ماهانه هست هم حجمی ... ماهانه فکر کنم ماهی 8000 تومنه ... ولی حجمی رو می دونم که 100 گیگ 18 هزار تومنه ... اکانت داشته باشی قابلیت resume داری و سرعتت هم بیشتر میشه ...نقل قول:
دوستان تقاضا دارم سوال ها یکم بیشتر مرتبط با تاپیک باشه ... چون ممکنه اگه خیلی بی ربط باشه جواب نگیرید ...
دم شاتل گرم شبها که مجانیه 5شنبه و جمعه هم همینطور سرعت هم که همیشه خدا ثابت بوده :19:
حالا اون داتکیها رو بگو که بخاطر این که شرکتها تعطیل شدن دارن به به چه چه میکنن 50 تومن پول میده دلش خوشه که 512 داره :31:
ولی نامردی نکنین بقدر احتیاج مصرف کنید نه این که چون مفته خودتونو خفه کنید پارس آنلاین خاک بر سر معلوم نیست چه غلطی داره میکنه تقلیدش هم ناقصه.
==============================نقل قول:
این 5شنبه جمعه که گفتی همیشگیه
اگه میخوای خوب بدونی به این دو تاپیک برونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=251561
ببین چیزی که در مورد دانلود از تورنت مهمه داشتن سید بالای اون هست که همه جا ذکر میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
برو بچ شاتل تا مفتی هست دانلود کنید یه سایت پیدا کردم خوراک دانلود لینک مستقیم
خدمت شاتلی ها :
کد:http://alturl.com/n32
من مودم tplink8811 که یکی از مودمای توصیه شده شاتله
اگه بعدا سرویس 128 رو به512 تغییر بدم
باید مودمم رو عوض کنم یا نه
این مودم تا 24 [ یا 12 ] مگابیت رو ساپورت میکنه . پس خیلت راحت :46:نقل قول:
نقل قول:
حالا اون داتکیها رو بگو که بخاطر این که شرکتها تعطیل شدن دارن به به چه چه میکنن 50 تومن پول میده دلش خوشه که 512 داره
حاجی جان اینطوری میگی ماهم اکثرمون پارسال خیلی خوشال بودیم که تو عید سرعتمون دو برابر شده ما که 64 بودیم اندازه یه 256ی سرعت داشتیم برای 15 روز و متوسط روزی یه گیگ دانلود داشتیم همونطور هم که میدونید 64 محدودیت ترافیکی نداره و واقعا شاتل پارسال گل کاشت ولی امسال که از نظر سرعتی برای ما فقیر ، فقرا عیدی نیاورده ! :(
من امروز هر کار میکنم کانکت نمیشم
من از مخابرات ثامن مشهد هستم
میخواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن
ضمنا شاتل شماره پشتیبانی نداره تلفنی باهاشون صحبت کنیم
چرا عزیز مگه میشه پشتیبانی نداشته باشهنقل قول:
شما چون مشهد هستی به این شماره زنگ بزن
021-23089
البته اگه نمیخوای پول تلفن بدی برو تو سایت و اکانتت و قسمت ارسال مشکلات و پیغام بزار برای پشتیبانی تا خودشون بهت زنگ بزنن
الان که بعد یه ساعت وصل شدم
سرعت اینقدر افتضاحه که صفحه باز نمیشه
اقا دیگه اصلا جایی واسه نفس کشیدن هاردم ندارم
این دی وی دیهای معمولی هم که 2 تا فایل میریزیم توش پر میشه
ببینم این دی وی دیهای 9گیگ کسی میدونه چه قیمیتیه؟؟؟(یه کم به صرفه تر هستش حداقل اینا)
از دست این شاتل:دی
هدیه هم که میده قبلش با ماها هماهنگ نمیکنه ما یه کم خودمون رو گرم کنیم:دی
برو برای پشتیبانی پیغام بزار تا بهت زنگ بزنن مشکلت رو برسی کنن ببینی چیه و از کجاس مشکل؟نقل قول:
اینم وضعیت میزان دانلود در روزهای رایگان
فقط امشب این rapidshare plus یه کم قاط زده بود با اینکه حدود 30 گیگ هنوز برای دانلود مونده بود زد download completed و از ساعت 3 تا 7 صبح هیچی دانلود نکرد...و من کلی زمان رو از دست دادم و نکته بعدی اینکه 30 اسفند که شروع دانلود رایگان بود حدود 2300 مگ دانلود کردم..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
منم الان با dial up اومدم...نقل قول:
من امروز هر کار میکنم کانکت نمیشم
adsl قطع شده بود...گذاشته بودم 300 مگ دان بشه 4 صبح صبح اومدم میبینم قطعه!کانکت هم نمیشه...
زنگ میزنم شاتل میگه مشکل از مخابراته و معلوم نیست کی درست بشه!:19:
اینم اروری که موقع کانکت شدن میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
============================نقل قول:
زنگ زدم میگه از مخابراته
من با dial up اومدم
=================================نقل قول:
مشکل منم دقیقا همینه
من از مخابرات ثامن مشهدم
شما چطور
500 صفحه ... چه میکنه این شاتل ... :40:
بچه های این تاپیک بد عادت شدن ... تاپیک شرکت های دیگه ایراد از خود شرکت هم باشه نمی یان توش عنوان کنن ... اینجا مخابرات و برق و آب و فاضلاب و گاز و ... هم مشکل دار میشه میان میگن ... :31::31:
=======================================نقل قول:
به این میگن یه تاپیک همه کاره
کانکت شدم
ولی معلوم نیست تاکی کانکت بمونه
سرعتم خفن نوسانی داره از 0 میاد به 10 -12 میرسه دوباره برمیگرده
من انقلاب مشهد...منم الان کانکت شدم : دینقل قول:
مشکل منم دقیقا همینه
من از مخابرات ثامن مشهدم
شما چطور
بچه ها جدی هیچ راهی نیست منم مثل شما با 128 بشینم این همه دانلود کنم؟: دی
نگا این اکویی ها کمتر پول میدن بیشتر میخورن : دی
سلام،
مال من هم وصل شد. از ساعت 8 قطع شده بود ساعت 1 وصل شد. كلا اينترنت قطع بوده. مشكل نه از مخابرات نه از...
من هم در مشهد به سر ميبرم. يه چيري:
ما اشتباه كرديم! نبايد همه يه چيزي رو دانلود ميكردن. مثلا يكي يه چيزي رو دانلود ميكنه يكي يه چيز ديگه در اخر رد و بدل. اينطوري همه مون يه چيز نصيبمون ميشه...
البته چيزي هم براي دانلود نمونده ماشاالله....
پس امروز از یک صبح تا 8 همه مشهد مشکل داشتن :D:D:D:D توی تهران که مشکل نداشتش یکی از قسمت های این Planet earth رو کامل دانلود کرده بدون نقص :D:D
===================================نقل قول:
اولا مگه سرویس شما چیه
ثانیا الان سرعت دانلودم با eco128 در حد دیالاپ هم نیست
من eco 128 گرفتم 3ماهه 28 یا29 اسفند بود اولین ارتباطم با دنیای adsl
ولی راضی نیستم برای تابستون تصمیم دارم یه نامه از دانشگاه برای 512 بگیرم ببینیم512 چطوره