کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
:27:... اینا خالی بندیه... شاتل و پاس اون لاین به صورت رسمی دستشون با اون سازمان مخوف توی یه کاسه س و هم کیسه ن... شرکتایی مثل سپنتا (پیشگامان کویر) هم یه ارتباطاتی دارن ولی کمتر از اون دو تا...نقل قول:
سلام قیمت انتن وایرلس چنده؟
اون رو روی همون مودم حساب میکنن؟؟
لطفا زود جواب بدید.ممنون.
میخوام برم صبا بگیرم
چندتا سئوال دارم
دهن ما سرویس شد یکی کمک کنه
شاتل میگه پورت خالی نداریم
ولی برای صبا چیکار کنیم ؟؟؟؟
صبا مودم ASUS Am 604 G رو ساپورت میکه؟؟؟
میشه از شاتل برم مودم بخرم ببندم روی سیستم که دیگه شرایط گارانتی هم پیش نیاد اذیت نشم ؟؟؟
کلا این مودم ایسوز از وقتی که چینی شده چطوری شده بدتر شده یا بهتر اصلا رویش حساب کنم یا نه تا جایی که یادمه ایسوط بهترین بوده و هست الان چطوریه ؟؟
و
آیا درسته که صبا شبها یک مگابیت میده برای ساعات شبانه رایگان ؟؟؟
یعنی میشه مثلا به صورت صوری برم یه 128 کیلو بخرم بعدش شبها یک مگ وصل بشم ؟؟؟؟
سرعت الان این چند شب چطور بوده خوبه ؟؟؟
بعد یه چیزی اگه اون حرفی که گفتم درست نباشه یعنی شبها یک مگابیت نده خوب من برم یه سرویس یک مگابیت بگیرم اونوقت شبی چند گیگ دانلود دارم ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید ((( من سی ساله منتظرم دی اس ال بیاد توی خونمون )))) :(
آقا من موندم سرویس S2 شرکت عصر انتقال داده ها رو که سه ماه با سرعت دریافت 512 با ترافیک 30 گیگ میشه 75 هزار تومن رو بگیرم با 15 هزارتومن هرینه ی اجباری راه اندازی، یا از شرکت صبا سه ماه با سرعت دریافت 512 با ترافیک 30 گیگ میشه 100 هزار تومن رو بگیرم؟
بعد هم صبا هزینه رانژه یا هزینه اجباری تحمیلی نداره؟
مرسی از دوستان
آقا يه سوال اگه ممكنه جواب بديد . ممنون ميشم .
چت كردن خيلي از حجم رو ميخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا فرضا روزي 2 ساعت ؟؟؟؟
سوالتون رو اینجا مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&goto=newpost
سلام.نقل قول:
همیشه و همه جا میگم صبا تخم مرغ شانسیه:حالا یعنی چی؟یعنی تو بعضی مرکزا خیلی توپه کیفیت اندازه یه مگ ولی تو بعضی جاهای دیگه اندازه دایل آپ هم نیست!
این قضیه ساپورت مودم هم سر پوله و همه مودما استاندارد جهانی دارن!
شما یه ایسوس بگیر و خودت نصبش کن!بعدش تحقیق کن هر شرکتی چه مودمی میفروشه بعد هر وقت پشتیبانی اون شرکت گفت مودم چی داری اون مدلی که تحقیق کردی رو بگو!
البته کمتر شرکتی هست که به ایسوس گیر بده!
به نظر من ایسوس خوبه!(در مورد بهترین نظر نمیدم!)
دوست عزیز برای چقدر دانلود کردن من راهشو بهت میگم!
ببین اگه 128 استاندارد باشه میشه روزی (24 ساعت) 1200 مگ دانلود کرد , حال اگر 1 مگ باشه روزی بین 9 تا 10 گیگ دانلود کرد!
واسه شبانش دیگه خودت تقسیم کن!
فکر نکنم حتی اگه یه روز هم چت کنی به 10 یا 20 مگ هم برسه!نقل قول:
سلام دوستان
می خوام بدونم کسی تا به حال با این شرکت ها کار کرده؟؟؟ :31:
صبا آنلاین
ارث لینککد:www.sabaonline.ir
این دو شرکت نماینده نداگستر صبا ( همون صبانت خودمون :27: ) هستن. ظاهرا در ارایه سرعت های بالای 128 به کاربرای خونگی مشکل ندارن ( چون چیزی ننوشتن ).کد:www.earthlink.ir
خود صبانت اکانت زیر یک ماه نمی ده. این شهرادنت هم خستم کرده :13:. می خوام یه ماهی از یکی از این دوتا اکانت بگیرم.
نظر شما چیه؟ از کدوم بگیرم خوبه؟؟؟
من امروز زنگ زدم صبا گفت فقط هزینه ی رانژه گرفته میشهنقل قول:
حالا من صبانت بگیرم یا سرویس S2 عصر انتقال داده ها؟
در ضمن برای این دوتا نامه از دانشگاه میخواد این نامه رو از آموزش باید گرفت؟
فقط اشتغال به تحصیل به نام شرکت کافیه؟:21:
بهت پیشنهاد میکنم پولتو بزار تو کوچه آتیش بزن از اینا خرید نکن چرا..........چ.ن من تو خونه برادرم نصب کردم 512 فکر میکنی چقدر دانلود داره؟162 تا تازه گفته شب ها منجانی هستوقتی 1 دقیقه زودتر میزنی تا صبح ازت پول کم میکنه مزخرف محض هست اصلا نگیرنقل قول:
عزیزم چرا اینقدر عصبانی هستی؟؟؟ :31: یه لیوان آب خنک بخور و بشین و درست از اول برام بگو... :46::10:والا اینقدر عصبانی بودی که چپ اندر قیچی تایپ کردی... من درست نفهمیدم:27:. سرعتش کمه؟؟؟ شبا پول کم می کنه...؟نقل قول:
دوباره بگو برام :11:
:(( :( :(
من خسته شدم همه پورتها پره
نه صبا پورت داره نه شاتل
اعصابم خورده
اگه نامحدود بگیرم با همسایه بالایی تقسیم کنیم چطوری بفهمم نصف نسف کار کردیم ؟؟؟ یکی میتونه توضیح بده
درضمن میخوایم وایرلس ببندیم
یکی توضیح بده میشه یه جوری انصاف رعایت بشه ؟؟؟یکی حق اون یکی رو نخوره ودیگه این که من شبها دانلود داشته باشم سرعتمون تقسیم بر دو بشه که جفتمون بتونیم کار کنیم
مطمئني ؟؟؟؟؟نقل قول:
يعني براي مثلا 2 ساعت يا نهايت 3 ساعت حجم زيادي نميبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چت داریم تا چت:31:نقل قول:
شاید شما تو طول چت کلی فایل و عکس رد و بدل کنی :31:
اگه فقط متن باشه کل روزم چت کنی زیاد مصرف نداره
فکر کنم برنامه هایی باشه که مقدار ترافیک مصرفی رو نشون یا حتی کنترل کنه....نقل قول:
دارم آتیش میگیرمانقل قول:
ببین 512 میگیری سرعت دانلودش فوقش 140 هست تو 3_4 تا سایت هم امتحان کردم
شبا میگه مجانیه مثلا از 2 شی خوب.........
اگه 2.1 دقیقه بزنی دانلود کنه ازت پول نمیگیره ولی اگر 1.59 دقیقه شروع کنی تا هر جاکه دانلود کنی ازت کم میشه
خیلی بیخوده شرکتش به نظرم اگه پولشو واسه 4 شنبه سوری جمع کنی آتیش بزنی هیجانش بیشته حالا خود دانی
داداش 2 ساعت فوقش 5 مگنقل قول:
اصلا به اون فکر نکن چون از بین میری:27:
کسی نبود جواب بده؟:19:نقل قول:
ببین خلاصه بهت میگم از هرجا میگیری از صبا نگیر به این دلیلنقل قول:
اگه همون حجم 30 گیگ واست کافیه از صبا بگیری خوبه چون سرعتی که تو قرارداد بهت میده 100% تضمین شده
اما باید بیخیاله شباش بشی چون معلوم نیست سرعت شبانت خوب باشه یا نه تازه حالا فهمیدم که صبا سرعت
شبانه رو به صورت Random میبره بالا پس نباید زیاد رو شبانه حساب کنی
صبا ده گیگ تو ماه خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخوام وایرلس بگیرم.
نقل قول:
سرعت دانلود فوقش 140 هست؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18: من از شهردانت سرویس 512 گرفتم ماکزیمم سرعت دانلودش 50 هست... اون وقت این 140؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :blink::blink::blink::blink: این که عالیه! :46::27:
برای دانلود شبانش هم مساله ای نیست؛ من ساعت 3 وصل می شم 7 کارم تمومه! :31:
جواب منم بده.نقل قول:
نقل قول:
می شه بپرسم ده گیگ می خوای چی کار؟ :20:
من دانلود زیاد دارم.بیشتر میخوام فیلم دانلود کنم.:31::31::10:نقل قول:
خوب برات 3 گیگ هم بسه! :31: چون صبانت شب ها دانلود رایگان داره :46:نقل قول:
گفتم بیشتر فیلم دانلود میکنم نگفتم که چیز دیگه ای دانلود نمیکنم.بعدشم مگه هر فیلم که بخوام دالود کنم هر کدوم 5 گیگ نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه این جوری باشه که 1000 گیگ هم کمته :38: !!!نقل قول:
خوب لینک فیلم ها رو توی روز پیدا کن، کامپیوتر و دانلود منیجر رو تنظیم کن. شب برو بخواب!!! سر ساعت 3 خودکار کامپیوتر روشن می شه و کانکت می شه. دانلود منیجر هم خودکار دانلود می کنه! صبح هم پاشو فیلم ها تو ببین :46:
اییییییییییییییییییییییول .پس میشه اینکار رو کرد.اول یاد بگیرم بعد برم وایرلس بگیرم.
بهم یاد بده همینجا باعکس.ممنون.
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-25000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
سلام
میشه من راهنمایی کنید . من در منطقه سعادت آباد ( مخابرات سلمان فارسی ) پیش شماره 2211 می تونم ADSL بگیرم ؟
از کدوم ISP ? --- نامحدود میخوام .
داداش کجای کاری مثل اینکه به تاپیک مشهد سری نزدی :31:نقل قول:
ما اینجا شب 150MB هم نمیتونیم دانلود کنیم سرعت شبانه کماکان بین 10 تا 15 نوسان میکنه واقعا حیف حتی برق
که بسوزه واسه ی 15kb :9::9:
چرا این جا...؟ مردی پاشو بیا اینجا !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
نقل قول:
حالا چرا خودزنی می کنی؟؟؟ من شنیده بودم که مشهدی ها از صبانت راضی هستن. شاید مشکل از خط یا سیم کشی هست. :14:
سرعت روزانه رو برده بالا اما شبانه هنوز همون 15 است اعصابه آدم میریزه به هم وقتی پا میشه میبینه با 12 یا 15نقل قول:
دانلود میکنه من چندین شبه که بیدار نمیشم
خدایی عصبی نمیشی ببینی داری با 12 دانلود میکنی :9::9:
سلام.پست من در صفحه قبل موند و کسی جواب نداد دوباره در این صفحه می نویسم.(لطفا جواب دهید)
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-26000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
اسم هیاهو رو دیدم فقط اینو بگم اینا یک ماه منو معطل کردن و بدون اینکه بگن پرتهاشون پره گفتن همه چی اوکی هست و آخرش هم با بدبختی و اذیت کردنهای زیاد قرار دادو فسخ کردم. دور این دو تا شرکتو خط بکش. هیچ ارزونی بی علت نیست.نقل قول:
من فکر کنم راهمو پیدا کردم
کسی با فن آوا کار کرده سرویس دهیشون خوبه یا نه ؟
و یه چیز دیگه من از خود فن آوا نگرفتم از نمایندگیشون گرفتم سرویسی که نمایندگی میده با خود اصل فن آوا که فرق نمیکنه ؟؟ میکنه ؟؟؟ یعنی ممکنه اگه برم فن آوا سرعتم بیشتر از نمایندگیش باشه ؟؟ یا اصلا ربطی نداره ؟؟؟
جواب بدید ممنون میشم خیلی فوریه
اصلا این فن آوا خوبه یا نه ؟؟؟؟؟
اساتید محترم سلام
راستش سرویس 128 واسه من کافی نیست چه کلکی سوار کنم که بتونم بیشتر بگیرم؟:21::31:
دانشجو هم نیستم ممنون
یکی از بچه ها از شاتل 128 گرفته میگه با سرعت چهل پنجا ه دانلود میکنه برای همه شرکتا سرعتشون همینه؟
ممنون میشم زودتر جواب بدید:46:نقل قول:
شما اول باید شرکت سرویس دهنده تونو مشخص کنید چون بعضی ها سفت تر و بعضی ها شل تر میگیرن بعضی ها هم اصلاً نمیگیرن!نقل قول:
بعد با خودشون صحبت کنید که چه مدارکی لازم دارن برای این منظور و اونوقت باید دید که چه کار کرد.