مدل ديگش linksys wag 160n هستش . امكاناتش بيشتره.نقل قول:
پهناي باند وايرلسش 300mbps هست ولي wag54g2 پهناي باند وايرلسش 54mbps هست.
قيمتش هم حدود 120 هزار تومان هست.
Printable View
مدل ديگش linksys wag 160n هستش . امكاناتش بيشتره.نقل قول:
پهناي باند وايرلسش 300mbps هست ولي wag54g2 پهناي باند وايرلسش 54mbps هست.
قيمتش هم حدود 120 هزار تومان هست.
این مدل Zyxel قیمتش چنده و مزایاش نسبت به این مدل linksys چیه؟نقل قول:
در ضمن مدل دقیقش چیه؟
مرسی
85 تا 90 تومننقل قول:
آنتنش اکسترنال هست و 5dbi
کد:http://www.zyxel.com/web/product_family_detail.php?PC1indexflag=20040812093058&CategoryGroupNo=AC5783AE-9475-41AD-BDA5-0997187F44AA&display=6241
دوستان این مودم zyxel چطوریه config کردنش ؟
این همه به دوستم گفتم نگیره از خود شاتل خرید 55 تومان
حالا 3 روزه مونده تو config کردنش
کانفیگش باید راحت باشه. ضمن اینکه چون مودم سازمانی شاتل هست پشتیبانی کمک میکنه.نقل قول:
جالب اینه که خود شاتل هم اومد نتونسته راه بندازشنقل قول:
دوستم میگه config رو کامل انجام داده ولی وصل نمیشه به نت و کار نمکینه
شاتل هم میگه برای انه که user name و password یکیه :31:
اون احتمالا zyxel مدل RU معمولی داره نه این HW بیسیم که ما صحبتشو می کنیم. در هر صورت یه جایی اشتباه کرده حتما. یه بار کلا مودمو ریست کنه از اول طبق راهنمایی پشتیبانی بره جلو شاید فهمید مشکلش کجاس. پشتیبانی هم شانسیه؛ یه بار زنگ می زنی طرف حال داره درست حسابی جوابتو می ده..نقل قول:
سلام اقا من 2 روزه که مودم asus am 604 g خریم بعد config کردم و الان دارم از وایرلسش استفاده میکنم میخواستم ببینم برد وایر این دستکا تا چقدره ؟؟؟اخه من وقتی از دستگاه حدود 4 متر دور میشم 2 تا انتن کم میکنه و وقتی حدود 15 متر دور میشم فقط 2 فش انت بهم میده حالا به نظرتون دستگام مشگل داره ؟؟؟یا نه ؟؟؟؟و باید چیکارکم که این بردش زیاد بشه ؟
نمیدونم والانقل قول:
پشتیبانیش تلفنی نبوده
خودشون اومدن تو محل نصب و نتونستن راهش بندازن :31:
مودم هم ماله خودشونه
4 متر با مانع یا بی مانع ؟ به دسیبل بگو .نزدیکترین باید حدود 50 دسیبل و دورترین (مثلا مودم طبقه اول استفاده در طبقه چهارم! 100 دسیبل)نقل قول:
سلام خواهش ميكنم كه اگه كسي مودم Alfex Combo Router داره به دادم برسه.من اينترنت صبانت 128 گرفتم چون مودم از خود نمايندگي بنا به دلايلي (انداختن)نگرفتم منو راهنمايي نميكه فقط user & pass گفته.خلاصه هرچي ميخواستم نصب كنم نشد. آي پي رو وارد اينترنت اكسپلورر كردم و اون صفحه تنظيمات اومد و pppoe رو زدم و مودم ريبوت ميشه,اما احتمالا تنظيماتم درست نيست. كسي ميتونه منو راهنمايي كنه؟ كه آيا dns هم لازمه يا نه ؟ هم usb و هم ethernet بايد با هم وصل كنم ؟ خلاصه دارم ديوونه ميشم خواهشن اساتيد كمك كنن.راستي مودم من 5 چراغ داره power-link-data-ethernet-usb همه چراغ ها به جز لينك و ديتا روشن ميشه.
پس صد در صد مشکل از کانفیگ نیست. شاید خط تلفنش یا دستگاه مودمش مشکل داره..نقل قول:
اولا شما چرا با pppoe رفتی، یه کانکشن همونجوری معمولی درست می کردی ببینی کار می کنه یا نه، برای کار کردن هم یا usb یا ethernet کافبه فقط اگه usb وصل کنی باید driver را هم از روی cd مودم نصب کنی، اگه ethernet وصل کنی باید کارت شبکه کامپیوترت هم نصب باشه.نقل قول:
اگه توی local area connection همه چی رو روی اتوماتیک بزاری نیازی به dns نیست فقط از وقتی که مودمو روشن می کنی یه 2و3 دقیقه طول می کشه تا بتونی کانکت بشی
بعدش هم شما اگه چراغ link ت خاموشه که اصلا خطت مشکل داره، به تنظیماتت ربطی نداره
دوستان میشه خط تلفن نتونه سرعت بیشتر از 1 مگ رو بکشه؟
یعنی ISP نتونه روی اون خط بیشتر از 1 مگ سرویس بده؟
نقل قول:
چرا نتونه!
مشکلی نیست!
با سلام
من مودم الفکس خریدم وهمون جا سفازش ای دی اس ال همارا رو میداد یه 128 سه ماهه گرفتم که مودم اونجا تنظیم کردن
حالا می خوام یوزر و پس رو عوض کنم چکار کنم
در ضمن می خوام شرکت اینترنتیمو هم عوض کنم لطفا کمک
سلام ممنون داداش ببین دسیبل دیگه چیه ؟؟؟؟؟بعدش من چجوری سیدیشو نصب کنم ؟؟من باز کزدم فایلش اما چیزی به اسم install یا setup ندارهنقل قول:
چون این ISP که من ازش خدمات میگیرم سرویس 1 مگ رو به 2 مگ تبدیل کرده بجز مال من:19:نقل قول:
چرا نتونه!
مشکلی نیست!
میگن خطت نمیکشه:13:
سلام به همه
من بالاخره تونستم دو تا سیستم رو همزمان به مودم tp link 8811 وصل کنم . در حالت pppoe
اگه کسی مشکلی در این زمینه داره اعلام کنه کمکش کنم.
اگر با Lan وصل کنی نیاز به نصب درایور نداره.و تمام تنظیمات در 192.168.1.1 موجود هستنقل قول:
میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین تا ما هم متوجه بشیم.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
چی رو توضیح بدم ؟
من دیدم چند تا از دوستان ننتونستم این مودم رو به صورت روتر استفاده کنن . برای همین پست دادم که اگه سوال و مشکلی دارن بپرسن
با لن وصل کنی بهتره. به روش pppoe هم نصب کن. این مودم تا ۱۰۰متر با مانع و ۲۰۰متر در مکان های ساحلی وبدون مانع آنتن می ده.من خودم از طبقه هفت تا پارکینک استفاده کردم...نقل قول:
ممنون داداش گلم ببین بعد توی ÷ارکینگ شما چند تا انتن داشتی ؟نقل قول:
ممكنه سيمهاي خط تلفن خيلي قديمي وكهنه باشند يا ممكنه از كنار سيمهاي برق رد شده باشند يانقل قول:
فاصله خونتوت تا مركز ارائه دهنده اينترنت خيلي زياد باشد
اگر سيمهاي داخل منزل خراب بشاه قابل حله ولي اگر سيم كشي مخابرات داخل خيابان وكوچه قديمي باشه نميشه كاري كرد.
اگر هم فاصله isp تا منزل خيلي زياده يه ispپيداكنيد كه نزديكتر باشه
نقل قول:
اين مودم مودم خوبيه ولي وايرلسش ضعيف هستش.
كلاً در استاندارد80211g نهايت برد درمحيط داخلي وسرپوشيده حداكثر 38 متر وبراي فضاهاي باز حداكثر140 متر هست. قدرت برد به محيط مودم ونويزها وامواج مزاحم هم بستگي داره.
آقا این مودم وایرلسش ضعیف نیست. توی کلاس خودش خیلی هم خوبه، تا همین یک سال پیش بهترین و پیشرفته ترین وایرلسی بود که می شد خرید!! شما همه چی را در حد حرفه ای می خوای ولی 90 درصد آدما اینجا دنبال چیزهای معمولی خونگین، مدلهای 80211n هنوز قیمتشون در محدوده هدف مشتری معمولی خونگی نیست. اگه توی مدلهای خونگی بخصوص در محدوده زیر 100 تومن دستگاه قویتری می شناسی اونو معرفی کن.نقل قول:
در حال حاضر مودم زایکسل و لینکسیس بهتر از ایسوس است.نقل قول:
سلام
چطور می تونم به مدمم که وایرلس داره رمز بدم تا کس دیگری نتونه ازش استفاده کنه؟
خیلی سادس. بخش Security و گزینه ی WEP یا WPA رو انتخاب کن و پسورد قرار بده.نقل قول:
در قسمت security در تنظیمات مودم قسمتی برای رمز گذاشتن روی وایرلس هست دوست عزیز
عزیز من ممکنه linksys با ایسوز برابری کنه ولی zayxel به پای اینا نمی رسه. اشتباه از واژه بهتر استفاده کردی...ایسوز مدل های خوبی داره هم خونگی هم اداری. وایرلسش هم در حد مطلوبه.asus wl-am604g برای مصارف خانگی و asus wl-600g با برد زیاد و امکانات دیگه برای ادارات و حتی خانه هم مناسبه. ایسوز نسبت به کارایی بالاش قیمت مناسبی داره.در ضمن از نظر تقلبی و اصلم تمام مودم های موجود در ایران متاسفانه بدون استثنا چینی هستند...درسته با جنس اصلی برابری ندارند ولی هر چند ازون چینی در پیت ها هم نیستن. چون چین مونتاژه.خلاصه ایسوزم از نظر اینکه با تمام isp های ایران سازگاره طرفدار زیاد داره...نقل قول:
زاگسل هم پشتش زده ساخت چينه
دوستان سلام
من یه مشکلی پیدا کردم اساسی
هر پنج دقیقه یه بار باید دی سی کنم و دوباره کانکت شم
وگر نه مرورگرها هیچی رو باز نمیکنن !
اساسا نه می فرستم و نه می گیرم
خواهشا کمک
help please
با سلام
من مودم tp link td8811 دارم با لن به دسکتاپ وصل میشه ولی نه با لن نه با usb با لپ تاپ نمیتونم کانکت شمو اشکال یوزر و پسورد میده در حالی که درستن.ویندوزم ویستاست وممنون میشم راهنمایی کنین
الات سالهاست که اکثر قریب به اتفاق قطعات کامپیوتر در چین ساخته می شن که این شامل اجناس اصلی هم می شه؛ در هر کجای دنیا هم بخرین باز زیرشون نوشته ساخت چین! این اصلا ربطی به کیفیتشون نداره، صرفا برای کاهش هزینه تولید کارخونه شون را می برن چین. کیفیت بستگی به میران نطارت کمپانی مادر و هدفگذاری کیفیت کمپانی مادر و البته سفارش خاص مشتری داره که بخواد چی را با چه کیفیتی برای کجا تولید کنه.:46: مثلا همون linksys wag54g2 کیفیتش در حد بقیه مارکهای متوسط بازاره علتش هم اینه که لینکسیس می خواد بتونه در همه رده های قیمتی توی بازار رقابت کنه، پس یه مدل ارزون قیمت می زنه؛ کاهش قیمت هم معمولا مساوی کاهش کیفیته چون بالاخره باید از یه جائیش بزنه تا بتونه قیمتشو بیاره پائین!نقل قول:
نقل قول:
با سلام
چرا دوستان راهنمایی نمی کنن
من با مودم الفکس کار نکردم، ولی اصول کار مشابهه. توی دفترچه اش یه آدرس نوشته (مثلا 192.168.1.1) که اگه توی internet explorer بزنی منوی تنظیماتش باز می شه. از اونجا می شه یوزر و پس را عوض کرد، به همون پشتیبانی شرکت هم زنگ بزنی راهنمائیت می کنن. حالا واسه چی می خوای عوضشون کنی؟نقل قول:
شرکت اینترنت را هم اگه بخوای عوض کنی باید به شرکت قبلیت زنگ بزنی بگی خطت را آزاد کنن( چند روز طولش می دن)، بعد به شرکت جدیدت بگی خطت آزاده و مراحلشو برات پیگیری کنن
من به تازگی مودم d-link 2520u گرفتم.
با روشن شدن چراغ dsl مشکل دارم.یعنی 2 روز اول باید چند بار خاموش روشن میکردم تا کار کنه.بعضی موقع ها بعد از 2 ساعت خاموش میشد و کار نمیکرد.ولی دوباره با کلنجار رفتن روشنش میکردم.
ولی امروز که روز سوم هست.اصلا روشن نمیشه.یعنی چراغ چشمک میزنه ولی روشن نمیشه.
به شرکت میگ.میگن ما مشکل نداریم.
ایا امکان داره مشکل از تنظیمات داخل کامپیوتر باشه؟ شاید تنظیمات مودم را خوب انجام نداده باشه.؟؟
ولی فکر نکنم چراغ dsl ربطی به کامپیتر داشته باشه؟؟؟؟
ایا امکانش هست اشکال از کابل تلفن باشه؟اگه امکانش هست.پس چرا قبلا کار میکرد؟
در ضمن با اینکه اینترنت من 512 هست و طبق گفته شرکت باید سرعت دونلود بالای 50 باشه.ولی سرعتش 16 هست.شرکت میگه که این ربطی به ما نداره و ما مشکلی نداریم.
شما میتونید این 2 موضوع را ربط بدید و بفهمید مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا مشکل کابل تلفن هست؟
ایا مشکل مودم هست؟
ایا مشکل از تنظیمات کامپیوتر هست؟
ایا مشکل از شرکت هست؟
ایا مشکل از مخابرات و یا پرت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
منتظر جواب
لطفا راهنمایی کنین
اگه احتیاج به توضیحات بیشتری دارین بفرمایین عرض کنم مرسی