یکی از دوستان صفحات قبل یه پچ کاملی از gamingaccess گذاشته بود که خیلی هم تعریف میکرد ازش
میشه لینکشو بدین بهم؟؟
Printable View
یکی از دوستان صفحات قبل یه پچ کاملی از gamingaccess گذاشته بود که خیلی هم تعریف میکرد ازش
میشه لینکشو بدین بهم؟؟
اینم آخرین پچ Gamingaccess
Gamingaccess Community 2.0 - Full Version + 2.1 Update
20 teams Premier League (England)
-20 teams Ligue 1 (France)
-20 teams Serie A (Italy)
-18 teams Bundesliga (Germany)
-20 teams LFP (Spain)
OTHERS A
- Anderlecht
- Club Brugge
- Standard de Liege
- Brondby IF
- FC Copenhagen
- Ajax
- Feyenoord
- PSV Eindhoven
- Olympiacos
- Panathinaikos
- AEK Athens FC
- Rosenborg
- Benfica
- FC Porto
- Sporting
- Steaua Bucarest
- CFR Cluj
- Spartak Moscow
- FC Zenit
- Celtic
- Rangers
- Wisla Krakow
- Legia Warszawa
- IFK Goteborg
- AIK
- FC Basel
- Besiktas
- Fenerbahce
- Galatasaray
- Shakhtar Donetsk
- FC Dynamo Kyiv
- Boca Juniors
- River Plate
- SC Internacional
- Sao Paulo
- Flamengo
OTHERS B
- NK Dinamo Zagreb
- SK Slavia Praha
- HJK Helsinki
- AZ Alkmaar
- FC Groningen
- NEC Nijmegen
- SC Heerenveen
- Anorthosis
- BATE
- Aalborg
- FK Crvena
- Hammarby
- CSKA Moscow
- Liga de QUito
- Cruzeiro
- Santos FC
- Al Ahly
- Zamalek
لینک دانلود ورژن2.0
لینک دانلود آپدیت ورژن 2.1کد:http://rapidshare.com/files/170347560/GCPbuild20.exe.html
.................................................. .......کد:http://rapidshare.com/files/173013314/GCPbuild21_update.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه دانلود با نصب کردن پچ 1.2 کونامی به قسمت سیستم ستینگ بازی اضاف میشه! :46:نقل قول:
--------
گوگل بوی، اگه میشه این 2 یا 3 بوت پکی که گذاشتی توی 4shared آپ کن.
یکی لطفا بگه این کنترل پنل nvidia کجاست که برم اون تیک سیتینگ رو فعال کنم
سلام
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــک
من چندوقت پیش از همین سایت یه مربی دانلود کردم نوشته بود امیر غلعه نوایه میتونید با مربیهای داخل زمین جابجا کنید ولی آموزش نداده بود کسی بلده؟
آدرسشم اینه
189 کیلوبایته
کد:http://persiandrive.net/562466
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــک
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــک
این پچ رسمی کونامی که داده برای بازی کرک جدا میخواد یا همون کرک ها جواب میده؟؟؟
چطوری میشه pes رو مثل fifa دو نفره بازی کرد؟
نقل قول:
سلام عزيز
اگه منظورت داخل بازي باشه كه بايد از طريق فايل Setting در محل نصب بازي اينكارو بكني اما اگر منظورت تنظيمات اصلي و كلي باشه ميتوني از اين طريق بهش برسي :
روي Desktop راست كليك كن >>> گزينه Properties >>> در پنجره باز شده Display Setting ميتوني از سربرگ Setting تنظيمات كارت گرافيكت رو مشخص كني البته براي تنظيمات مهم تر در همون سربرگ گزينه ي Advanced وجود داره
موفق باشيد
منوی زیبای Liverpool
دانلود :
کد:http://uploading.com/files/SHIH9FFH/liverpool.rar.html
دمت گرم دیگه داداش.اصلا پرو رو تا حالا دیدی؟من فکر کنم اند فیفا باز باشی:21::46:نقل قول:
نقل قول:
ببخشید هرچی رو لینک کلیک میکنم کار نمیکنه
فکر کنم خرابه یا آدرس اشتباهه
شایدم موقتا کار نمیکنه
Gamingaccess Community Patch Update 2.2.1
- Fixes problems with italian, portuguese and german version of the patch.
File Size : 46,00 Mb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=34838
از لینک زیر میتونید هر ورژنی از این پچ رو دانلود کنیدنقل قول:
ببخشید هرچی رو لینک کلیک میکنم کار نمیکنه
فکر کنم خرابه یا آدرس اشتباهه
شایدم موقتا کار نمیکنه
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?author_name=GamingAccess
آقا
واسه اینکه بازیکنمون خودشو الکی رو زمین بندازه کدوم کلید ها رو در PS2 باید بزنیم؟
من R1 و L1 و زدم ولی جواب نداد!
توی کامپیتور در ورژن قبل اینکار رو میکردم!ولی الان که تو ps2 بازی میکنم بلد نیست!
راستی اصلا تاثیری داره یا همش داور میفهمه؟
سلام به همگی
کسی میدونه علت اینکه تو مستر لیگ سیو ها خراب میشن و بصورت یه برچسب سفید درمیان که آرم هیچ تیمی روش نیست و موقع لود شدن ارور میده چی میتونه باشه؟
این بار ششم هست که بااین مشکل مواجه میشم. بازی رو هم پاک و مجددا نصب کردم ولی یه دوهفته تو مسابقات جلو رفتم و بازهم به مشکل برخوردم .
یکی از دوستان محبت میکنه سیو های مستر لیگ مربوط به تیم میلان یا لینک دانلود کرک سالم این بازی رو لطف کنه ؟:11::11:
همش یه بازی دارم که باهاش حال میکنم و اونم همینه ...!!!:41:
اینم تغییر نوع چمن بازی که فک کنم فقط برای ورزشگاه SAN SIRO هستش .....چمن بازی رو واقعیتر هم میکنه
البته من هنوز خودم دانلودش نکردم ...اما حتما دانلودش میکنم چون واقعا زیبا و واقعیه.........
دانلود :
.................................................. .....کد:http://uploading.com/files/DJ6JI6Q1/SAN_SIRO.7z.html
منوی زیبای منچستر
دانلود :
یاکد:http://uploading.com/files/RZ3RCZYH/Manchester.zoz.rar.html
کد:http://w13.easy-share.com/1702908179.html
نقل قول:
آقا
واسه اینکه بازیکنمون خودشو الکی رو زمین بندازه کدوم کلید ها رو در ps2 باید بزنیم؟
من r1 و l1 و زدم ولی جواب نداد!
توی کامپیتور در ورژن قبل اینکار رو میکردم!ولی الان که تو ps2 بازی میکنم بلد نیست!
راستی اصلا تاثیری داره یا همش داور میفهمه؟
r1+l2+l1
منکه هر وقت این حرکت رو انجام دادم داور کارت زرد داده
ای بابانقل قول:
این سوال دو روزه که اینجاست هیچکس جواب نداده...
میگم این konami offiial patch کرکش جداست یا همون کرک قبلی روش جواب میده؟؟
خواهشا یکی جواب بده
دوست من همون کرک داخل dvd جواب میده....نقل قول:
نمیدونم چرا وقتی patch کونامی رو نصب مبکنم دیگه تو بازی نمیره و بازی مثه اول که کرک میخواد میشه و با ریختن دوباره کرک از داخل dvd بازی میره داخل بازی ......
سلامنقل قول:
خیلی ممنون که جواب دادید
ولی منظور من اینا نیست . تو سیتینگ بازی تیک wait for غیر فعاله واسه من. یکی از دوستان گفت باید بری کنترل پنل کارت گرافیکت (Nvidia) از اونجا میشه درستش کرد
حالا کنترل پنل رو من نمیتونم پیدا کنم فقط Properties کارت گرافیک وجود داره
چی شد پس؟:41:نقل قول:
از فیفا خسته شدم مبین جاننقل قول:
پرو چیه؟؟
در ضمن جواب من رو ندادید که چطور دو نفره pes رو بازی کنم
سلام
تو اين بازي ليگ ايران هم هست؟
اگر نيست آيا پچي براي اضافه كردنش به بازي هست؟
درضمن من هنگام بازي فقط صداي تماشاگرها را دارم و گزارشگر ندارم.آيا كلاً اينجوريه يا آن هم پچ مي خواد يا تنظيمات داره؟
بي زحمت راهنمايي كنيد.
نقل قول:
فیفا که مفت نمیرزه؟همون اول بازی روی گزینه exibition برو و اونجا میتونی دو نفره بازی کنی.همین طور توی champion sheep .البته باید تو ستینگ بازی یه نفر دوم تعریف کنی واسه بازی.تو ستینگ برو تو قسمت controller اونجا controller1 و 2 رو مشخص کن و برو تو بازی.همین
مبین جان توی setting فقط 1 کنترلر فعاله
در ضمن من میخوام با یک دسته و یک کیبرد 2 نفره بازی کنم اما از exibition فقطدسته هست
ممنون میشم کمکم کنی(با توضیحات)
میگم یه نفر نبود این تراینری که تو ویستا اجرا میشد رو واسه بیکام یه بار دیگه آپ کنه؟؟؟
برو به داخل ستینگ بازی و تغییرات را مثل پائین انجام بده (قبلش باید دسته به کامپیوتر وصل باشه) و اون وقت می تونی دو نفره بازی کنی.نقل قول:
لیگ ایران در کار نیست اما میشه با پچ لیگ ایران را وارد بازی کرد فکر میکنم قبلا پچی در این ارتباط در تاپیک گذاشته شد.نقل قول:
تو اين بازي ليگ ايران هم هست؟
اگر نيست آيا پچي براي اضافه كردنش به بازي هست؟
درضمن من هنگام بازي فقط صداي تماشاگرها را دارم و گزارشگر ندارم.آيا كلاً اينجوريه يا آن هم پچ مي خواد يا تنظيمات داره؟
بي زحمت راهنمايي كنيد.
یک مدت پیش هم در مجله همشهری جوان خوندم یک شرکت ایرانی می خواد لیگ ایران را با تمام جزئیات از جمله تمام ورزشگاههای کشور وارد بازی کنه و حتی می خواند چمپیوز لیگ را تغییر بدند و بکنند جام باشگاههای اسیا و چندتا تیم اسیایی را وارد بازی کنند!
احتمالا تا پایان سال این مجموعه ارائه میشه.
مشکل از کرک شما هست و ربطی به بازی نداره قبلا یک کرک برای رفع این مشکل گذاشته شده بود بگردید پیداش میکنید.نقل قول:
کسی میدونه علت اینکه تو مستر لیگ سیو ها خراب میشن و بصورت یه برچسب سفید درمیان که آرم هیچ تیمی روش نیست و موقع لود شدن ارور میده چی میتونه باشه؟
این بار ششم هست که بااین مشکل مواجه میشم. بازی رو هم پاک و مجددا نصب کردم ولی یه دوهفته تو مسابقات جلو رفتم و بازهم به مشکل برخوردم .
یکی از دوستان محبت میکنه سیو های مستر لیگ مربوط به تیم میلان یا لینک دانلود کرک سالم این بازی رو لطف کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش یه بازی دارم که باهاش حال میکنم و اونم همینه ...!!!
شما برو به کنترل پنل ویندوز اونجا کنترل پنل کارت گرافیگ هستنقل قول:
حالا کنترل پنل رو من نمیتونم پیدا کنم فقط Properties کارت گرافیک وجود داره
راستی امکناش هس بازیکنان دعوا کنن و داور همرمان 2 یا 3 بازیکن را اخراج کنه.
راستی میشه آنلاین بازی کرد .
azize man bale carck mikhad ounam crack v 1.2نقل قول:
vali shoma age pache 178 mb ro download koni khode bazitam update mishe be v1.2
google boy aziz khob malume nabaydam berechon bazit asl nist
vaghti patch ro nasb mikoni bayad cracke hamun patch ro ham nasb koni
vaghti cracke dakhele dvd ro nasb mikoni engar na engar ke aslan patchi nasb kardi va mishe mesle aval
vase haminam hast ke to ghesmate settinget download ro nadari
omidvaram komak karde basham
alireza جان فقط usb joy stick داره
من میخوام یه دسته با یه کیبرد بازی کنه
alireza جان فقط usb joy stick داره
من میخوام یه دسته با یه کیبرد بازی کنه
دوست عزیز من همیشه به همه به اینجا میمام با دوستم او پیس بازه اون میگفت که برای دسته باید در قسمت سیتینگ بری به بخش کنترل 2 بعد دسته رو انتخاب کنی بعدا" اوکی رو بزن برو تو بازی کیبورد دسته اوله و دسته دوم هم دسته هستنقل قول:
PES 2009 Stadiums Service
The Stadium Service is a small program that hize to generate the bins of the stadiums.
That is, you go down a stadium and they want to install it on the PES 2009, but it replaces one that does not want. Just open my program, select the files that requests them and go!
Also very useful for those who turn their own stadiums.
TUTORIAL
1) Se bajan un estadio que quieran
2) Donde dice SELECT THE STADIUM BIN FILE eligen el archivo de la estructura.
3) Donde dice SELECT THE TEXTURE BIN FILE eligen el archivo de la textura
Un estadio generalmente viene con 12 bins. Los archivos adecuados para generar el estadio son:
- STADIUM BIN File: El segundo bin en orden numerico
- TEXTURE BIN File: El primer bin en orden numerico
4) Eligen El estadio a reempalzar en PES 2009 de la lista
5) Seleccionan un nombre para el estadio
6) Le dan a Create y listo.. bins generados. El programa les genera los archivos en una nueva carpeta dentro de la del programa mismo, con el nombre que ustedes ingresaron antes
7) Copian los archivos a la carpeta kitserver/img/cv09.img y listo, importados al juego
TUTORIAL
1) It was down a stadium they want.
2) Where it says SELECT THE STADIUM BIN FILE choose the file structure.
3) For SELECT THE TEXTURE BIN FILE choose the file of the texture.
A stadium usually comes with 12 bins. The appropriate files to build the stadium are:
- STADIUM BIN File: The second bin in numerical order
- Texture BIN File: The first bin in numerical order
4) Choose to reempalzar Stadium in the list of PES 2009.
5) Select a name for the stadium
6) They give to Create and ready .. bins generated. The program generates the files to a new folder within the program itself, with the name that you entered before
7) They copy the files to the folder and ready kitserver/img/cv09.img imported to the game
TUTORIAL
1) Download di uno stadio che vi piaccia
2) Dove dice SELECT THE STADIUM BIN FILE scegliete il file .bin.
3) Dove dice SELECT THE TEXTURE BIN FILE scegliete il file .bin
Uno stadio generalmente viene con 12 bins. I files giusti per generare lo stadio sono:
- STADIUM BIN File: Il secondo bin in ordine numerico di quel determinato stadio (se i bins vanno dal 202 al 241 per esempio il secondo sará 203 o 204 per esempio)
- TEXTURE BIN File: Il primo bin in ordine numerico di quello stadio (sempre seguendo l'esempio di cui sopra sará il 202)
4) Scegliete lo stadio da rimpiazzare su PES 2009 dalla lista
5) Selezionate un nome per il nuovo stadio
6) Gli date a Create e pronto .. bins generati. Il programa vi genera i files in una nuova carpetta dentro a quella dello stesso programma, con il nome che avete immesso anteriormente
7) Incollate i files dentro alla carpetta kitserver/img/cv09.img e pronti, nuovo nome e files del nuovo stadio importati sul gioco.
دانلود :
.................................................. .......................کد:http://uploading.com/files/T55KOCK2/Stadiums%20Service.rar.html
کیت2009 تیم ملی اسپانیا
دانلود:
.................................................. .......................کد:http://uploading.com/files/1HDA8KIU/Spain_4.rar.html
توجه : اگر سایت uploading.com برای شما سرویس نمی دهد باید از ip و port برای دانلود استفاده کنید.
سلام دوستان
من وقتي ميخوام فايل منوي فارسي رو با برنامه GGS وارد كنم خطايي ميده :
File still too big
Try inserting textures one by one in BMP format?
و وقتي من بهش جواب مثبت يا منفي ميدم اين خطارو ميده :
Ooops....
There's not enough room for that file here !
لطفا اگه كسي راه چاره رو ميدونه راهنمايي بكنه
سلام دوستان.چرا من هر وقت فیس کورانی رو وارد میکنم دوتا ریش داره؟ یه ریش از قبل داره یکی هم فیس وارد شده داره؟
نقل قول:
سلام.
اگه دقت کنین تو بازی وقتی یه جا واستادی بازیکن حریف میاد از پشت خودشو بهت میزنه و بازیکن تو یه حرکت کوچیک انجام میده . ( خودشو یکم خم میکنه و مثلا حفظ توپ میکنه )
اگه میخوای خطا بگیری دقیقا وقتی بازیکن حریف خودشو به بازیکن تو میزنه خودتو بنداز زمین
چند بار که امتحان کنی قلقش میاد دستت
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم .
البته با یه نرم افزار کل صداهای بازی رو چک کردم ولی اینی که گفتی رو پیدا نکردم .
ولی جاهای دیگه رو عوض کردم.
مثلا اهنگ منوی بازی رو آهنگ لیگ برتر خودمون گذاشتم .
صدای تماشچی ها رو هم عوض کردم و صدای تماشاچی های گل استقلالو گذاشتم .
با استفاده از برنامه های زیرنقل قول:
AFS Explorer
DKZ Studio
صداهای بازی هم داخل cs0d.img هستش
با فرمت adx
برنامه ها رو بگردی راحت پیدا میکنی
این پچ 178 مگی که سایت gamingaccess داده بیرون برای اپدیت همون اخرین فایل اپیت رو بگیری کافیه یا این که باید فایل های قبلی که برای اپدیت داده بود اونها رو هم دانلود کرد؟؟؟
سیو مستر لیگ پرو 2009 برای تیم یوونتوس یا میلان رو میخواستم که برای سال 2010 باشه یا بعد از آن !!
بی نهایت ممنونم:11::11:
نقل قول:
khode pache 178 mb ba akharin updatesh kafie