سرعت 128 محدود مکس نت 114 است . سرعت 128 نامحدود مکس 22 . البته اگه تو مرکز مخابراتی ولیعصر باشی اصلا مکس نت توصیه نمیشود .نقل قول:
Printable View
سرعت 128 محدود مکس نت 114 است . سرعت 128 نامحدود مکس 22 . البته اگه تو مرکز مخابراتی ولیعصر باشی اصلا مکس نت توصیه نمیشود .نقل قول:
ممنون از همگی.
سرعت دانلود 128 نامحدود همارا سیستم چقدر هست؟
حداکثر 16 و بدون نوسان.نقل قول:
یه سوال دیگه.
یکی از دوستان گفتش که سرعت دانلود 128 با محدودیت حجمی مکس نت 160-170 هست.
میخواستم بدونم که سرعت دانلود شبانش هم همین هست؟ و اینکه واسه شبانه اکانت جدا میده یا با همون اکانت خودم باید connect کنم.
باز هم ممنون
اکانت جدا نمیخاد.سرعتش هم گفتن 114 هست نه 170.:10:نقل قول:
سرعتش افت میکنه یا همون 114 هست؟
سلام
بچه ها چند روزی که سرعت دانلود همارا خیلی بهتر شده.
شبانه رو میگم
البته از روزی که SMS دادم واسه شون. :دی
برای شما چطوریاست؟ :11:
سلام
اینترنت یک مگ از همارا گرفتم یه یه ماهی میشه که ترافیکشون رفته بالا و شبها خیلی تفتضاح شده
جوابگو هم نیستن و کیفیت قبل رو ندارن
نزدیک به دوساله کهدارم از شون سرویس میگیرم و در این دوسال تا به این اندازه ناراضی نبودم
از هر نظر بد شده
یه جایی رو معرفی کنید که هم قیمت هاش خوب باشه و هم سرعت دانلودش پایین نیاد شب ها
بسته به مرکز مخابریت هست . تو مرکز ولیعصر وضع ماکس بنا به گفته ی ab خرابه . برا من رو 116 ثابته ثابته . این تازگی ها هم بالا هم میره .نقل قول:
آقا فقط بگم وضعیت من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من سرویس 128 از پارس آنلاین دارم تا ماه رمضون سرعت شبانه ام 120 بود و دو هفته است که بین 10-15 است نظری دارین.
یکی از دوستان میگفت که دلیلشون اینه که مردم به خاطر سحری بیدار میمونن و میشینن دانلود میکنن.نقل قول:
یعنی با اکانت شبانه هم همون 116 دانلود میکنی؟نقل قول:
این شرکت اکانت شبانه نداره . بله . من تو تایم رایگان با همون 116 دانلود می کنم .نقل قول:
سلام از دوستان یه سوال داشتم
کسی تو ولیعصر 128 صبانت که داره می خوام ببینم شبانه هر روز چقدر دانلود می کنه و با چه سرعتی ؟ خیلی ممنون میشم /.
با تشکر
پیش شماره 332
:31:
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردن. تصمیمم به ماکس نت با محدودیت حجمی شد.
فقط داخل سایتش دو مدل محدودیت حجمی 12 داره.
یکی 128/128
و یکی دیگه 512~128 هست.
سرعت دانلود کدوم یکی از اینها 114 هست؟ و به جز حجم دانلود چه تفاوت های دیگه ای دارن؟
خود 128 . این سرویس کلاسیک درسته ارزانه ولی سرعتش روزا با 128 برابره ( 114 ) ولی شبا بچه ها میگن سرعتش می شه 50-60 . البته بچه های همارایی می گن .نقل قول:
ماکس نتی هایی که سرویس کلاسیک دارین سرعت شما شبا چچوره ؟
دوست عزیز اگه میای ماکس بهتره بدونی ماکس ip ولد نداره و ip ماکس اشتراکی هست .:19:
سلام
میخواستم بدونم به غیر از هماراسیستم دیگه کدوم شرکت ها دانلود شبانه رایگان دارن؟
نقل قول:سلام
بهتره اولا به دفتر همارا سیستم مراجعه کنید و مشکلتونرو اونجا پیگیری کنید
ثانیا هر موقعی که سرویستون رو تغییر میدید اولش مودمتونرو restart کنید بعد از سرویس جدید استفاده کنید
من اصلا حرف شما رو قبول ندارم . از حرف شما میشه این رو درآورد که اگه من یه ماه سرویس 1 مگ بخرم . بعد ماه دیگه بیام سرویس 128 بخرم و مودم رو رستارت نکنم همون سرویس 1 مگ باقی می مونه که این غلطه .:2:نقل قول:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
فکر کنم همه ی شرکت ها تو تبریز دارن .نقل قول:
تو تبریز-شهرک ارم بهترین سرعت رو کدوم شرکت میده؟
باتشکر
برو از کافی نت محلتون بپرس .نقل قول:
بچه های ماکس لطفا اورژانسی جواب بدین .
من احساس می کنم امروز چیز پی ان و آنتی شیلتر و اینا رو ماکس برداشته . نه تونستم با شی پی ان وصل شم نه با شیلتر پکن .
اره چیز پی ان من هم از دیروز کار نمیکنه:31:نقل قول:
به روز قدس ریط داره؟
وای اگه دیگه کار نکنه من می میرم . :19::19::19:نقل قول:
وای دارم شاخ در میارم . با یولترا کانکت شدم کانکت شد . الان رفتم به ip خودم نگاه کردم دیدم شده ip اختصاصی ماکس نت . اگه اینطور باقی بمونه واقعا عالی میشه . یعنی بزرگترین مشکل ماکس یعنی ip ولد حل میشه :26::26::26::26::26::33::33::33::33:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
وای ip من حتی بدون یولترا همون باقی موند . اونم ip ود استاتیک :26::26::26::26::26::26::26::26:
صدر در صد آی پی شما عوض نشده.چون وقتی از این قبیل نرم افزارها استفاده میکنین آی پی تون باید عوض بشه.اینم بگم که اگه از مرورگری غیر از اینترنت اکسپلورر استفاده میکنین خودتون باید دستی بدین.(مگر این که قبلا تنظیماتش رو انجام داده باشین)نقل قول:
اینو چی می گی . در ضمن درسته به یولترا ربطی نداره .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس ملعود نمیشه.:31:بهتره تو hizliresim.com آپ کنی.نقل قول:
امروز مثل این که هیتلرنت قاطی کرده.هیچی نمیاره.:2:
ماله من بر عکس شده قبل رمضان 700 مگ بود دانلودم الان بعضی شبا به 4 گیگ هم می رسه!!!:8:نقل قول:
ولی خیلی قطع و وصل میشه انگار مرکز ما همه شبا عبادت می کنن:31:
خدا جون میشه همیشه رمضان باشه!!!!!؟؟؟؟:27:
اره مال من هم درست شده ولی نمیدونم چرا اون فلش سایته سپید تست نمیاد تو صفحه از دیروز سپید تست نمیتونم برم:31:نقل قول:
هماراسیستم سرعت دانلود شبانش برای شما هم پایین اومده؟ برا من شده زیر 10kb/s قبلاً 60 70 بود
جالبه . مال منم نمیاد .نقل قول:
تاپیک بیا بالا :27:
بچه ها یعنی هیچ مشکلی ندارین ؟ بابا بیاین پست بدین .
من مدت خیلی زیادیه که سرعت شبانه 10 کیلوبایت عادت کردم !
دلیلشم می گن ترافیک تو اون محل زیاده !
صبا نت دانلود شبانه رایگان داره؟ از ساعت چند تا چند با سرعت چند؟
ماکس نت چطور؟
ماکس نت تو تایم رایگان افت نداره .نقل قول: