دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که دیدم مشکل خاصی ندارند
آنهایی که دارند راضی هستند
دوست عزیزنقل قول:
تا اونجایی که دیدم مشکل خاصی ندارند
آنهایی که دارند راضی هستند
به طور کلی میشه گفت1530 xps از studio1535 بهتره؟ چون امکانات دومی بیشتره مثلا اثر انگشت و ... ولی بازم قیمت اولی بیشتره! اصولا چرا اینجوریه؟ کانفیگشونم تقریبا یکیه.
دست شما درد نکنه از اینکه روزانه این همه سوالو با حوثله جواب میدینقل قول:
پس آلومینیوم میتونه باعث بشه که قدرت لپتاپ در سیگنالهای وایرلس تضعیف بشه ، نویز باعث بشه و ....
چون دیدم اپل داره تازگیها بدنه کامپیوترهاش رو آلمینیوم میزنه . :41: قشنگ میشه ولی ... :41:
آقا راستی روی یوتیوب ویدوی جالبی از مقایسه سرعت هارد ساتا با هارد سالید استیت دیدم که نتایجش جالب بود:
کد:http://uk.youtube.com/watch?v=8EJI-CgyjHU
نقل قول:خیلی ممنون از همه دوستانی که کمک کردن!نقل قول:
به هر حال BZ رو نشد که بخرم و CS هم رنگ های سفید و صورتیش موجود بود که اون رو هم بیخیال شدم و در نهایت به یه FW 145 E/W رضایت دادم!
سلام به همگیآقا من بد جوری گیج شدم.هر کی بتونه منو از این وضعبت نجات بده بسیار ممنونش خواهم شد. انتظارات من اینه1.قیمت تا حدود -140013002.lcd یا 14 یا 13(15 و 17 چون سنگین میشه نمیخوام)3.گرافیک خوب(نه خیلی عالی) فکر کنم 128 یا 256 dedicate کافی باشه.4.cpu و کش بایا(نتیجه آن که سرعت و قدرت است برام مهمه)5.ظاهر نسبت به کارایی،قیمت،و کیفیت ساخت از اهمیت کمتری برخورداره6.جون سخت باشه.چون محیط کاریم رطوبت و گرد و خاک زیادهوالا از بس نظرات متفاوته آدم گیج میشه.یکی میگه vostro فقط به خاطر ظاهر و گرافیک یه کم کمترش نسبت به xps ارزون تره.یکی میگه کیفیت ساخت xps خیلی بهتره.یکی میگه اصلا با وسترو حال نمیکنم.حالا چرا و منظور از این کیفیت ساخت پایین چیه رو نمیدونم.کسی میدون؟نمیدونم hp غیر از گرافیک بالاترش و ظاهرش نسبت به vostro چه مزیتی داره.آیا به جون سختی دل هست؟بعد 2 ماه سرچ روی وسترو یه دفعه hp هم وارد گزینه هام شد.یکی ایندو رو با هم مقایسه کنه و بگه مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه.البته تو همین رنج 1300 باشه ها.مثلا 1310 با بالاترین کانفیگ با dv41030 dh dv41035(اگه اشتباه نکنم همشون حودود1300-1400 هستند)خلاصه با این فاکتورهایی که نوشتم یکی یه نظر کارشناسی بده ممنونش میشم.راستی hp ساخت چین و vostro ساخت ایرلند.اینم مهمه ،نه؟
سلام رفقا. با حداکثر 1.200 چی میتونم بخرم؟
کارای شاخ نمیخوام باش انجام بدم. دیگه پپه هم نیستم که فقط روشن خاموش کنم، آهنگ گوش بدم. lcd زیر 15 نباشه. vaio fw 290 دیدم 1.130 بود. راهنماییم کنید که بد جور تو کفم.
HP HDX 16t جدیده؟ اینجا هست؟ چه جوریاست؟ قیمت؟
سلام یک لپ تاپ خوب می خواستم برای طراحی صنعتی ... اچ پیdv5-1135رو به من معرفی کردن .نمیدونم بهتر هم هست یا نه؟قیمتش هم مناسب باشه!!
یک سوال دیگه هم داشتم که آیا لپ تاپ به صرفه تره را دسکتاپ؟
من یه لپ تاپ میخواستم تهیه کنم با رنج قیمت 1700000 میخواستم بدونم شما نظرتون چیه؟ من کارم مهندسی عمرانه نرم افزار گرافیکی تا حدی استفاده دارم. ترجیحا هم 13. حداقل امکانات کامپیوتر هم دانشگاه این رو گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز دیگری که هست اینه که بهتره از ایران بخرم ببرم یا از اونجا؟ قیمت ها رو که من نگاه میکنم دانشگاه اونجا Dell رو حدود 500 تا گرونتر میده! البته 3 سال گارانتی داره اما با قیمت مساوی ترجیح میدم از ایران ببرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به من HP dv 3550 رو معرفی کردن اینجا که بدون گارانتی در میاد حدود 1700000 به نظر شما خوبه یا چیز دیگری رو پیشنهاد میکنید؟ قیمت این رو تو آمریکا نمی تونم پیدا کنم حدود چقدره؟
کسی نمیخواد :41:جواب منو بده:13:؟:13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میخواستم چند سوال از دوستان درباره سری dv و علی الخصوص 10XX بپرسم
1- نصب ویندوز اکس پی روی این سری از طریق روش دانگرید هست یا تغییر در بایوس؟
2-درایورها برای اکس پی در این سری راحت میشه گیر آورد؟
3- این سری Finger print دارد؟اگر دارد درباره کاربردش یه مقدار توضیح دهید؟
4-به نظر شما با گارانتی بگیر ی بی گارانتی چون تفاوت قیمتش زیاد هست
5- با پولی حدودو یک میلیون و پنجاه از این بهتر چیزی میشه گیر آورد یا نه؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
hp dv 5 1135 مدل خوبیه کارت گرافیکی قویی داره
cpu:2.26 ghz
ram : 3mb
hdd:250gb
vga:gf 9600
البته مدل بالاتر در برند hp میتوان به dv 5 1155 اشاره کرد قیمتش با گارانتی 1370000
1155 قيمتش محض اطلاع 17,500,000 هست در سايت ايران اچ پينقل قول:
اوني كه 1370000 هست همون 1135
سلام
بچه ها کسی از این DV4 1199 (special editio)i عکس نداره؟؟؟؟؟
اگه دیدید یه عکس ازش میگیرید بزارید اینجا برای من؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
مرسی
خیلی ممنونم که جوابمو بدون کی برد دادید ولی1. 1525 خیلی صدا میده.2.اتفاقا قیمتdell studio1535حتی از1525 مناسب تره!:31:نقل قول:
3.چرا نمیگید این مدل خوبه یا نه؟مدل دیگه پیشنهاد میدید که چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به lenovo sl400 نظرتون چیه
میخوام روش لینوکس نصب کنم
لپ تاپ خوبی هست؟
دوستان کسی ما رو راهنمایی نمیکنهنقل قول:
به اون پستم كه جواب نداديد
حالا حد اقل به اين سوالم جواب بدين
قيمت چندتا مدل لب تاپ هست كه ميخوام
sony vaio sz 640 nb
lenovo 500
Dell XPS 1210-B
HP-Compaq PC Tablet-2150
Acer Aspire One-Bميشه به اين لب تاپ مودم معمولي هم اضافه كرد؟
acer EXtensa 5220
Dell VOSTRO 500-B
در ادامه سوالم بايد صحبتم رو تكميل كنم و بگم كه من يه لب تاپ ارزون و سبك و قوي ميخوام هرچي ارزونتربهتر و هرچي سبكتر بهتر البته قوي هم باشه
در كل به اين نتايج رسيدم
ولي الان نميدونم قيمتشون توي بازار الان چنده
سلامنقل قول:
به نظر من در کل DELL XPS M1530 بهتره .
کی گفته XPS M1530 , فینگر پیرینت نداره ( FP ) ؟
داره .
نقل قول:
درسته که هر چی ادم بتونه کمتر بخره بهتر هست ولی اگه مثلا 700 بودجه ی شما هست , این بهتر نیست که 600 گیر بیاری باید اگه میتونی یخ 50 $ جور بکنی و یه چیز بهتر گیرت بیاد .
شما بودجه و کاربردت رو بگو چیه !!! ؟
نقل قول:
اگه قرار نیست بازی های سنگین و ... انجام بدی هم FW 290 خوبه و هم اچ پی های جدید که لیست قیمت و ... در تاپیک زیر هست .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=276134
سلامنقل قول:
با 700 میتونی ایسر 6920 بگیری که واقعا ارزش 60 - 70 $ بیشتر جور کردن رو داره .
یه سرچ تو همین تاپیک انجام بدی همه چیز در موردش هست .
پست های نامربوط پاک شد.
1- فینگلیسی ننویسید
2- اسپم ندید مدام مثل این یادآورکننده های آپدیت !
سلام به همگی .آقا من بد جوری گیج شدم.هر کی بتونه منو از این وضعبت نجات بده بسیار ممنونش خواهم شد. انتظارات من اینه1.قیمت تا حدود -14001300.2.lcd یا 14 یا 13(15 و 17 چون سنگین میشه نمیخوام)3.گرافیک خوب(نه خیلی عالی) فکر کنم 128 یا 256 dedicate کافی باشه.4.cpu و کش بایا(نتیجه آن که سرعت و قدرت است برام مهمه)5.ظاهر نسبت به کارایی،قیمت،و کیفیت ساخت از اهمیت کمتری برخورداره6.جون سخت باشه.چون محیط کاریم رطوبت و گرد و خاک زیادهوالا از بس نظرات متفاوته آدم گیج میشه.یکی میگه vostro فقط به خاطر ظاهر و گرافیک یه کم کمترش نسبت به xps ارزون تره.یکی میگه کیفیت ساخت xps خیلی بهتره.یکی میگه اصلا با وسترو حال نمیکنم.حالا چرا و منظور از این کیفیت ساخت پایین چیه رو نمیدونم.کسی میدونه؟نمیدونم hp غیر از گرافیک بالاترش و ظاهرش نسبت به vostro چه مزیتی داره.آیا به جون سختی دل هست؟بعد 2 ماه سرچ روی وسترو یه دفعه hp هم وارد گزینه هام شد.یکی ایندو رو با هم مقایسه کنه و بگه مزایا و معایبشون نسبت به هم چیه.البته تو همین رنج 1300 باشه ها.مثلا 1310 با بالاترین کانفیگ با dv41030 dh dv41035(اگه اشتباه نکنم همشون حودود1300-1400 هستند)خلاصه با این فاکتورهایی که نوشتم یکی یه نظر کارشناسی بده و سوالاتمو هم تک تک جواب بده ممنونش میشم.راستی hp ساخت چین و vostro ساخت ایرلند.اینم مهمه ،نه؟
الان قیمت دقیق ایسر 6920 چنده با چه گارانتینقل قول:
کجا 700 میده آدرسشو بدی ممنون میشم چون من از 950 تومان به بالا قیمت دارم
میشه مشخصات رو بگی چون من الان برای کاری اموندم شهرستان تهران نیستم
از کافینت تو شهرستان دارم چک میکنم اینجام سرعت پایین هست و من هم وقت سرچ کردن رو ندارم
ممنون میشم اگه لینک بدی
سلام دوستان من یک لپ تاپ میخوام قیمت در رنج 1500 تا 1700 و فقط و فقط برای گیم این لپ تاپ رو میخوام. مسخواستم نظر شما که حرفه ای تر هستید رو بدونم چه لپ تاپی میتونه مناسب تر باشه. مرسی.
با سلام ،
من در انتخاي نهايي بين لپ تاپ هاي زير مانده ام لطفا كمكم كنيد!!!!
hp dv5 1535(cpu:2.26/3/1066/penryn/p8400) ram 3 hard 250 graphic card geforce 9200(512 up to 1790) 1
sony cs118 (cpu:2.26/3/1066/penryn/p8400) ram 3 hard 320 graphic card intel 820 2
dell inspiron 1525 (cpu:2.4/3/800/t8300) ram 3 hard 320 graphic card intel x3100(512 ) 3
dell studio 1535 (cpu:2.4/3/800/t8300) ram 3 hard 320 graphic card ati 3450(256 ) 4
دوست عزیزنقل قول:
"فقط وفقط برای گیم " بهتره یک pcببندی
ولی در لپ تاپ ها برا ی گیم dell xps 1530 و hp dv 5 1155 پیشنهاد میشه ولی xps بهتره
دوست عزیزنقل قول:
لطفا اعلام بفرمایید:
لپ تاپ را برای چه کاری می خواهید؟
رنج قیمت را اعلام کنید؟
لطفا جواب ما را هم بدهید اگه نمی خواهید جواب ما را بدید اشکالی نداره فقط بگید که دیگه پست ندم
یه لپ تاپ برای برنامه نویسی یکم بازی و یکم کارای کرافیکی میخوام تا 700 تومن با حداقل 128 حافظه گرافیکی مجزا ازبرند hp- دل و ...
2- نظرتون درباره asus چیه ؟ ازنظر کیفیت و خرکاری تو این قیمت چطوره؟
توي همون پست گفتم كهنقل قول:
سبك باشه ارزون باشه براي كارهاي عادي ميخوام ولي نميخوامم كه چيز ضعيفي هم باشه
در حال حاظر برام ارزوني و كوچيكي و سبكي مهمه
مرسي
از اينكه بعد از مدتها بالاخره يكي جواب داد از شما تشكر ميكنم.من منتظر قيمت ها هستم همچنان
راجع به lenovo sl400 نظرتون چیه
میخوام روش لینوکس نصب کنم
لپ تاپ خوبی هست؟
سلام آیا لپ تاپ Hp Dv5 1155 فینگر پرینت داره
و آیا مدل Hp Dv5 1020tx برای بازی مناسبه؟
نگفتی کجا 6920 رو 700 میده یا الان قیمتش چنده با چه گارانتی و چه کانفیگینقل قول:
پایین ترین قیمت ایسر 5920 چنده و با چه گارانتی و کانفیگی
سلام. یکی این آدرس رویوی مدل HP-Compaq Pavilion DV5-1135 تو سایت notebook review رو به من بده ! هر چی گشتم این مدلو پیدا نکردم!! با تشکر
نقل قول:
سلام هنوز رویو اختصاصی واسه این مدل نیست ولی لینک زیر رویو کامل سری dv5 ها هست .
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4555
ravani_13 جان جواب من رو ندادی ها
6920 کجا 700 میدن
5920 چنده
سلام
من مخوام يه لپ تاپ با استفاده خانگي بخرم.يعني كاراي معمولي و استغاده از اينترنت و حداكثر كاراي آماري نه چندان پيشرفته.
در ضمن قيمتشم زير يك ميليون باشه! ميشه به من كمك كنيد؟
نظرتون در مورد dell 1525و مدلاي accerچيه؟ البته قيمت دقيقشو نميدونم.
راستي ميشه درموردIntel Core Duo 2 هم توضيح بدين؟
ممنون
آقا لطفا یکی جواب سوالارو بده!
بین این سه مدل VAIO FW-140EW یا Dell VOSTRO 1510-E یا HP-Compaq Pavilion DV5-1135 کدوم بهتره؟ توضیحم بدین
با سلام يكي به من acer aspire 5520 پيشنهاد داده نظرتون چيه خوبه كارت گرافيكش عالي ولي نميدونم cpuدو هسته اي يا نه
راستي قيمتش ميده 820000خوب ميده يا....