نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
من مستر ریست هم کردم ولی درت نمیشه
گاهی وقت ها چند تا از آهنگ هارو میشناسه و مثلا وقتب میخوام یکیشو حذف کنم
مینیویسه General system eror
و گاهی هم صدا تو موزیک پلیر کم و زیاد نمیشه:41:
Printable View
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
من مستر ریست هم کردم ولی درت نمیشه
گاهی وقت ها چند تا از آهنگ هارو میشناسه و مثلا وقتب میخوام یکیشو حذف کنم
مینیویسه General system eror
و گاهی هم صدا تو موزیک پلیر کم و زیاد نمیشه:41:
سلام.خدایش وقتی گوشیمو آپدیت یکی از این هایی که شما گفتید برام اتفاق نیفتاد.سرعتش خیلی خوبه ،کیفیت عکسش هم کم نشده.فقط همونمشکل قبل رو داره که ساین نمیشه با هیچ برنامه ای
فکر کنم یه فلش افتادی... :41:نقل قول:
نحوه ی استفاده از بارکدn82را کامل توضیح بدهید
فکر نکنم کار سختی باشه ... برنامه رو باز کنید بعد کاور دوربین رو بکشید تا دوربین فعال بشه .. بعد بارکد رو بین اون دو خط قرمز تنظیم کنید و منتظر اسکن کردن بارکد باشید ... در ضمن غیر از یکسری عدد اطلاعات خاصی بهتون نمیده ...
سلام من مي خوام كتاب الكترونيكي بريزم رو گوشيم كجاش بريزم
سلام :31:نقل قول:
دوست عزیز یکار میگم بکن انشالله جواب بگیری.
مموریتو با کامپیوتر فرمت کن.
گوشیرم با فرمت سه دکمه فرمت کن.
مموری بزار رو موبایل و یه بارم با موبایل فرمت کن(این مرحله زیاد مهم نیست اما انجام بدی بهتره)
بعد آهنگ هارو بریز رو مموریت و از اول موزیک آپدیت کن تا آهنگ هارو بشناسه.
سلام.وقتی برنامه برای -- گوشی نصب می کنم وقتی بازش می کنم از برنامه میاد بیرون مشکل از کجاست.
این کی بود که می گفت ورژن 35 خیلی خوبه؟! بیاد اینجا یه کاری باهاش دارم!!!! :19::3::3::4::angry::exclamati
امروز وسط گوش دادن آهنگ یه پیام برام اومد؛ سیستم عامل نکبتش هنگید! هرچی کیف بود زهر مارم شد! از آهنگ شنیدن منصرف شدم و فقط باطری در آوردم و جا زدم... :13:
سالین!
من میخوام بخرم الان تو بازار بدون گارانتی چنده؟
اونایی که موبایل بازن بگن!:20:
سلام :31:نقل قول:
عزیزجان نظر منو میخوای نخر.
به دو دلیل.
اول که خیلی کم شده و اگرم گیر بیاد قیمت بسیار بالایی میگن .مثلا 340 که نمیرزه.
دوم شما سعی کن جایگزیناشو بخری.ان85 .ان79.که امکاناتشونم بیشتره.ان82 شاید کمی فقط عکس برداریش اونم تو شب بهتر از اینا باشه.ولی اونا چیزایه بیشتری دارن.:46:
سلام من مي خوام كتاب الكترونيكي بريزم رو گوشيم كجاش بريزم
سلامنقل قول:
من برعکس حمید جان بهت حتما پیشنهاد می دم که همین رو - البته با ورژن 30.0.016 یا 31.0.019 - بخری! چون که سگش می ارزه به 100 تای N85 و N79... :دی
البته اگه بودجه ات رو بتونی بالاتر ببری بهترین گزینه N86 هست که شاهکاریه برای خودش... :20:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
در رم پوشه Documentsنقل قول:
الان دیگه گوشی های تاچ مد شده .. .نقل قول:
شاید بهتر باشه نخره !!!
من که وایستادم هر وقت نوکیا تاچ حسابی داد بیرون بخرم. اهل تاچ های خز و خیل سامسونگ هم نیستم. در ال جی تنها تاچی که ارزش خریدن داره رنواره که اون هم به خاطر جاوا بودنش با من سازگار نیست. :دی اچ تی سی و سونی اریکسون هم که خدا تومن هست!!!نقل قول:
من که فعلا به همین آب نبات کندی ها و کشویی ها رضایت می دم...
دستتون رو می بوسم
شاد باشین :دی
اقا یه سوال فنی ولی قدیمی
من می خوام به باطری بگیرم با ظرفیت بالاتر مثلا 1200 میلی آمپر......
حالا با باطری کدوم مدل نوکیا جور در میاد باطریه این...
در ضمن میگن باطری ان 81 با اینکه با این هم حجمه ولی چون نوع باطریش میفرقه....!!! اون بهتره...حالا ما چه کنیم....!؟!؟!
سلام:31:نقل قول:
دوست عزیز متعسفانه تا جایی که من یادمه و دیدم این مدل باتری قویترین آمپرش همون 1050 هست که رو ان82 هست.
سلام من وقتی دکمه # (مربع) رو فشار میدم تا گوشیم رو سایلنت کنم گوشی ریست میشه
مستر ریست کن درست می شهنقل قول:
:دی
به! شما کجا؟ این جا کجا؟! :دی چی شده یادی از ما کردی؟! :27:نقل قول:
مانند شما که اتحاد دموکراتیک ال جی رنوار دارین، این جا ما هم اتحاد اُلیگارشی نوکیا N82 داریم! :دی
البته تازگی ها فهمیدیم که این اتحاد در آستانه فروپاشی داخلی هست! چون هر الیگارشی می خواد بره یه گوشی دیگه بخره... :27::31:
دوستان آیا واسه 82 فریمور کوک شده ای هست؟کسی فریمور 35 را کوک نکرده؟
اگه یکی اینکارو کنه همه دعاش میکنیم.
دوستان میشه لطف کنید و بگید آخرین ورژن نوکیا مپ و افیسی که رو 82 قابل نصب هست کدوم هست؟اکه لینک هاش هم بذارید ممنون میشم
سلام دوستان میخواستم بدونم که این گوشی فرسننده fm داره یا نداره ممنون
سلامنقل قول:
به تالار پی30ورلد خوش اومدی. :10: انشالله مدیر شدنت رو ببینم. :46:
نه هنوز... هنوز برای این گوشی برنامه کوکر نیومده که بشه کوکش کرد.
نقل قول:
آخرین نگارش قابل نصب روی این گوشی فکر کنم 3.019 باشه. آفیس رو هم نمی دونم. توی سایت نوکیا هم لینکش هست :دی
نقل قول:
نه دوست گرامی. نداره... :46:
کلاً اشکاالات این گوشی رو میخواستم از قیمت بگیر تا ......
نقل قول:
سلام
قیمتش رو بایستی بگم که توی علاءالدین 2 تا مغازه فقط نقره ایش رو دارن می دن 340 هزار تومن! :blink:
ویژگی های مثبت:
1. دوربین فوق العاده خوب در رده 5 مگاپیکسلی ها با توانایی کانونسازی ( فوکس ) خودکار + فلاشر پرتوان و پر نور زنون
2. صفحه کلید باریک که برای انگشتان بزرگ موهبتی بسیار است... :دی
3. بلندگوهای استریو و عالی؛ از نظر بلندی حرف چندانی برای گفتن نداره اما از نظر کیفیت واقعا محشره...
4. پشتیبانی از امکانات مدرن و روز
ویژگی های منفی:
1. صفحه نمایشش کمی تاره که البته با -- و یه ترفند برطرف می شه
2. تم افکت نداره :41:
3. از نظر GPS ضعیف هست
سلام
میخوام بدونم کسی fm transfer رو ،رویه گوشی وصل کرده یا نه؟
دوستان الآن دست دوی N82 حدودآ چنده ؟ تمیز هم باشه و مشکلی نداشته باشه.
ولی من gps این گوشی را در شرایط مساوی با 86و85و85و79 مقایسه کردم و 82 از همه زودتر کانکت میشد شد.چندین بار هم امتحان کردم.
راستی دوست عزیز میشه اون ترفندی که واسه صفحه نمایش گفتید به من معرفی کنید؟
290 هزار تومن... کمی رنگ قابش رفته باشه 270 - 280 هزار تومن... قابش رنگ پریده باشه / قابش های کپی باشه 250 هزار تومن - قابش ترکیده باشه 210 هزار تومن :دینقل قول:
نقل قول:
GPS همه مواردی که گفتین ضعیف به حساب میان! :دی هنگامی که N82 ضعیف باشه دیگه ببین اون ها چه نوابغی اند!!! :27:
اون ترفند رو با یه سرچ بدست میاری. من خودم امتحان نکردم چون خوندم که مصرف باطری بالا می ره و باطری زود خالی می شه ( برای من بده چون در حالت عادی اینقدر از گوشی کار می کشم که شارژش در پایان روز به زور خودشو نگه می داره!!! :دی ). آخه سنسورش از کار می افته. اگه مشتاقی عبارت افزایش نور صفحه نمایش N82 -- رو توی سرچ بزن پیدا می کنی
نقل قول:
نه گلم نداره، N86 8MP داره
سلام دوستان
من يه سوالي داشتم اينكه من تا حالا 2 تا ان 82 داشتم و هر دو تاشون يه مشكلي پيدا كردن . مشكل هم اينكه روي صفحه نمايش يه سري نقطه كوچيك رنگي افتاد و كم كم بزرگ تر شد مثل يه دايره كه كه با نقطه يا همون پيكسل درست شده باشه به قطر 2 ميليمتر . بعد هم حركت كرد رو به بالا ودر عرض 1 هفته رسيد به بالاي صفحه و تموم شد . البته يه بار آپديت كردم و نميدونم مشكل از چي حل شد. حالا دوباره اون پيدا شده .
يكي ديگه 82 هم دارم كه جديدا اين مشكل رو پيدا كرده . البته اين يكي اخرين ورژن رو ايديت شده .
حالا نظر دوستان رو ميخواستم بدونم تا حالا كسي اين مشكل رو داشته يا نه و چكارش كنم .
سلام من میخوام گوشیم رو از 35 به 31 یا 30 دانگرید کنم
چند تا سوال داشتم
احتمال سالم موندن گوشی چقدر هست؟؟؟
آیا تو ورژن 30 یا 31 تم افکت هست؟؟؟؟در کدم ورژن موجود هست؟؟؟
بهترین ورژن کدوم هست؟؟؟
آیا ورژن جدیدی هم قرار هست بیاد؟؟؟
اصلا به نظر شما این کارو انجام بدم؟؟؟؟
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
نخستین باریه که می شنوم!
این کارو نکن!نقل قول:
1. 0%...!!! خطر RPL شدن گوشی بالاست و اگه هم بشه 40 هزار تومن روی دستت خرج می اندازه ( بایستی درخواست شماره سریال گوشی بدی به نوکیا )
2. تنها در نگارش 11.0 تم افکت موجوده؛ که اون هم کلی باگ داره
3. نگارش 31.0.16
4. نه. این دیگه نگارش پایانی بود
5. من کردم شانس آوردم RPL نشد! :دی فقط 20 تومان خرج فلش انداخت روی دستم؛ چون هیچ باکسی در حالت عادی و با کابل باس 10 پین نمی پذیرفتش!
شاد باشین :دی:10:
سلام دوستان
گوشیم داشت آهنگ پخش میکرد یهو قطع شد!صداش...
از اون به بعد خاموش روشن کردم...بازم میخوا م آهنگ بزارم یا کسی زنگ میزنه...1 ثانیه صداش درمیاد بعدش قطع میشه صداش!
چه کنم ؟!
ممنون
مستر ریست کن به احتمال قوی درست می شه :46:نقل قول:
شاد و سبزززززززز باشین :دی
با یک ماه تآخیر ! گوشی N82 منم یه همچین اتفاقی براش افتاد ولی نه به این شدت ! یه نقطه خیلی کوچیک قرمز رنگ وسط صفحه افتاده بود (نمیدونم چطوری ! یه دفعه این طوری شد) و اگه دقت میکردی میتونستی ببینیش (خیلی کوچیک بود !) حدودآ 3,4 ماه هم همونجا مونده بود ولی یه روز ناپدید شد برای همیشه !! نفهمیدم از کجا اومد و به کجا رفت :دینقل قول:
سلام دوستان
من يه سوالي داشتم اينكه من تا حالا 2 تا ان 82 داشتم و هر دو تاشون يه مشكلي پيدا كردن . مشكل هم اينكه روي صفحه نمايش يه سري نقطه كوچيك رنگي افتاد و كم كم بزرگ تر شد مثل يه دايره كه كه با نقطه يا همون پيكسل درست شده باشه به قطر 2 ميليمتر . بعد هم حركت كرد رو به بالا ودر عرض 1 هفته رسيد به بالاي صفحه و تموم شد . البته يه بار آپديت كردم و نميدونم مشكل از چي حل شد. حالا دوباره اون پيدا شده .
يكي ديگه 82 هم دارم كه جديدا اين مشكل رو پيدا كرده . البته اين يكي اخرين ورژن رو ايديت شده .
حالا نظر دوستان رو ميخواستم بدونم تا حالا كسي اين مشكل رو داشته يا نه و چكارش كنم .
دوستان اطلاع دارین که گوشی ان 82 تو بازار اصلی گیر میاد یا نه کسی اطلاعی داره با قیمت .:41:
هنوز گیر میاد.ولی لیبل هستند و ساخت چین هست.من 340 قیمت کردم.
دوستان کسی سراغی از نوی این گوشی رو تو بازار تهران داره؟ همون ساخت چین تحت لیسانس نوکیا هم کافیه. فقط آدرسشو بگین وقیمت فروششو. یکی از دوستان خیلی تو کفشه