مرسی من مشکلم حل شد
از همه تون ممنونم:11:
Printable View
مرسی من مشکلم حل شد
از همه تون ممنونم:11:
دوستان تمامی dlc هایی که واسه سیمز 3 اومده رو بگید؟؟؟؟لطفا
باتشکر
همون کاری که بهت گفتم رو انجام دادی دیگه؟نقل قول:
نقل قول:
بله:11:
ندیده بودم اون پست شمارو
ممنون
dlc اینجا استفاده نمیشه بسته های الحاقی Sims به دو گروه Expansion pack (مراحل اضافه) و Stuff pack (وسایل اضافه) تقسیم میشن + مدها که کار سازندگان مستقل هست.نقل قول:
مراحل اضافه :
World Adventures
Ambitions
Late Night
Generation (تاریخ انتشار : May 31, 2011 )
وسایل اضافه :
High-End Loft Stuff
Fast Lane Stuff
Outdoor Living Stuff
یه سری آیتم ها هم از طریق The Sims 3 Store قابل تهیه هست.
سلام مجدد با یه سوال
باید یه نوع غذا درست کنم ولی مواد لازمه رو ندارم مثله تخم مرغ و ماهی و پنیر
این ساختمان market هم که رنگش قرمزه و نمیشه ساختش چطوری میتونم اینچیز هارو تهیه کنم؟؟
کسی همه ی این بسته هایی رو که اومده رو داره؟؟؟؟؟نقل قول:
حجم هر کدوم چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
خب سمت چپ صفحه، اونجایی که چندتا جا رو نوشته که وقتی کلیک کنی نشونشون میده، مثل Path to village یا judgement zone.
path to village رو بزن، بعد توی مسیرش یه تابلو هست، مثل همون تابلویی که جلوی جنگل هم داره. روش کلیک کنی، یه چیز تو مایه Village shop داره. بزنی طرف میره تا خرید کنه، وقتی رسید لیست چیزایی که تو بازار موجود هستو برات میزنه و میخری.
اون market هم که گفتی، همیشه همه چیز نداره، فقط خوبیش اینه که نسبت به village shop نزدیکتره و هم قیمتهاش ارزونتره.
Expansion ها که خودشون به اندازه حجم خود بازیند تقریباً.نقل قول:
من Late night رو دانلود کردم، یه 6 گیگی شد
ممنوننقل قول:
یواش یواش داره از این بازی خوشم میاد....
حالا تا تمام قلق های بازی رو یاد بگیریم طول میکشه
راسی تو این بازی medival امکان ازدواج کردن و بچه دار شدن هم هست یا نه؟
میگه باید smortlee stew درست کنینقل قول:
آموزش ببین، درست کن و بخور
تو لیست غذاهایی که میتونه بپزه اصلا چنین چیزی نیست
قبل از خریدم یادمه بود اسمش ولی الان هرچی میگردم بینش نیست چرا؟
خواهش میکنم :20:نقل قول:
منم خیلی داشت از بازی خوشم میومد، اما از وقتی یه مرحله پیشرفت کردم و یه شهر دیگه ساختم، دیدم که چقدر داره تکراری میشه! یه کم جدیدا داره حوصله مو سرمیبره.
بله امکانش هست. مثل همون سیمز قبلیهاس.
اگه میخواین این کارو بکنین، فقط سعی کنین کارایی که روزانه میده رو انجام بدین، بعدم کارایی که جزو داستان هست رو هم کم کم انجام بدین. چون اگه انجام ندید، امکان اعدام هست!
مطمئن هستی که توی یه جا اینو چک کردی؟نقل قول:
آخه هرجایی مثل اجاق یا مثلا همین که یه دیگ روشه، یه چیزای خاصی درست میکنه.
همه ی لیست رو چک کردی؟
سلام
من آپدیتی که اول صفحه بود دانلود و یه ج.رایی که خودم نفهمیدم چه جوری ازش استفاده کردم
حالا زبون بازی به صورت وحشتناکی عوض شده
چیکار کنم
من باز نتونستم اینو پیداش کنم
شما نمیدونی این smortlee stew چطوری تهیه میشه؟
سلام
ببخشید کسی اینجا رمزی برای افزایش مهارت ها نمیدونه
مثلا مهارت نویسندگی بشه ده از ده
؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
Setxp x ، جای اون x دومی که گذاشتم، عدد رو بدین.
منم الان دیدم توی لیست غذاها نبود. تو سایتهای خارجی یه ذره گشتم، باید یه کتاب در موردش بخونی. اما انگار بعدش بازم مشکل حل نمیشه.نقل قول:
من باز نتونستم اینو پیداش کنم
شما نمیدونی این smortlee stew چطوری تهیه میشه؟
شما از کجا فهمیدی که چه وسایلی میخواد؟
طرفت چه شغلی داره؟ کدوم سناریو؟
اولین سناریو بود فکر میکنم یه کم که جلو رفتیم این اومدنقل قول:
منم الان دیدم توی لیست غذاها نبود. تو سایتهای خارجی یه ذره گشتم، باید یه کتاب در موردش بخونی. اما انگار بعدش بازم مشکل حل نمیشه.
شما از کجا فهمیدی که چه وسایلی میخواد؟
طرفت چه شغلی داره؟ کدوم سناریو؟
آقا توی medieval توی کوئستی با زنی خوشگل جهت ازدواج آشنا میشیم یا خودمون آسیتن بالا بزنیم ؟ :دی
بعد بعد اینکه همه کوئستا تموم شد چی ؟ پیر میشن اصلا این سیمزا؟
این رمز که اشتباه هسش!!!!!نقل قول:
سلام
Setxp x ، جای اون x دومی که گذاشتم، عدد رو بدین.
شما مطمئن هسین که این رمز درسته؟؟
به هر حال...
شرمنده دیگه نمیدونم باید چه کرد.نقل قول:
اولین سناریو بود فکر میکنم یه کم که جلو رفتیم این اومد
گشتم این سناریو رو نداشتم، اگه دیدمش و انجام دادم میام میگم.
تا جایی که من بازی کردم، یه کوئست بود برای زن/شوهر پیدا کردن ملکه/پادشاه!نقل قول:
اما واسه بقیه ندیدم. خودتون باید آستین بالا بزنین! : دی
حالا حالاها کوئست هست تا وقتی که کارای اون مرحله رو انجام بدین، وقتی انجام شد، یه شهر دیگه میسازین با یه هدف دیگه و همچنان کوئست!
شرمنده من امتحانش نکردم، همینطوری تو سایتهای خارجی دیدمش.نقل قول:
دوستان من نه EA Download manager و نه Sims3 launcher کار نمیکنه چی کار کنم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.نقل قول:
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنم
چرا لقمه رو میچرخونی؟ :دینقل قول:
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.
sims medieval رو بذارم آپدیت شه؟ کرکش هست بعد آپدیت؟ الان کرک میهن دانلود رو بازیه
بعد از آپدیت همون کرک قبلی رو کپی کنین جواب میده.
نقل قول:
خب برید توی جایی که بازی رو نصب کردین، توی قسمت game بعد bin و TS3 رو اجرا کنین.
من خودم هیچ وقت از Luncher بازش نمیکنم
مشکل من اجرای بازی نیستنقل قول:
چرا لقمه رو میچرخونی؟
آدرس شورتکات رو به همین مسیر تغییر بده.
من هم هیچوقت از لانچر اجرا نمیکنم.
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .
منم همچین مشکلی داشتم دوباره نصب کردم و بعده یه مدت دوباره خراب میشهنقل قول:
مشکل من اجرای بازی نیست
مشکل من اینه که فایلهای رو که با فرمت sims3pack هستش وقتی دانلود می کنم و می خوام توی بازی اجراش کنم باید حتما از طریق gamelauncher نصب بشن.الان یه راه حل براش هست که این فایلهارو به فرمت packeage تبدیل کنم اما طول میکشه و بعضی از فایلها مثل یه شهر یا یه خونه رو ممکنه اشتباه کنه .
فشرده کردم فایلهای تو پوشه ی اصلی رو هر وقت خراب میشد میرختم تو همون جا....
توی late night کدوم آپارتمانا جای ماشین دارند ؟
آقا یه سوال دیگه
من یه آپارتمان ساختم . تو فقط این سیمزم هست . اولا اینکه چیکار کنم سیمزای دیگه سر بزنن به خونم.
دومن چطوری همسایه دار شم
مثلا خونه جای شلوغی باشه . (خونه من نه ها آپارتمان)
اونایی که پارکینگ دارند.نقل قول:
نداشته باشن هم inventory هست.
معمولا دوستان و کسانی که میشناسی سر میزنن.نقل قول:
واحد قابل بازی یا قابل رویت دیگه ای در هر یه آپارتمان نیست.(بر خلافThe Sims 2: Apartment Life )
یه سوال داشتم من یه پک از سیمز 3 دارم به اسم world adventure وقتی نصبش میکنم همراهش سیمز 3 هم نصب میشه ..داخل بازی هم میره و مشکلی نداره..فقط میخواستم بدونم بقیه پک های سیمز هم روی این سی دی که دارم میتونم نصب کنم؟؟؟؟:41:
راستی من یه رییس دارم یه زنه هستش (سیمز منم دختره) باهاش رفیقم حتی چند بار woohoo in elavator هم کردم (:دی) اما گزینه Ask for promation نیست کلا . موقعی هم که میاد میزنیم هیچی نمیشه .
سلام
من این بازیو گرفتم 4تا سی دی داره اولیو دومیو 3ومی راحت نصب میشه اما وقتی 3ومیو داره نصب میکنه میگه 4میو بزار وقتی میزارم یکمیشو نصب می کنه بعد وسطاش ارور میده کسی می تونه کمکم کنه؟
خب چه اروری میده؟
به نظر من چهارمی رو Image کنین و از روش بخونین. شاید بشه.
از لانچر بازی ورژن رو ببینید چنده اگه 2 به بالا بود مشکلی نیست.نقل قول:
یه سری هم اومده که اتوماتیک نصب میشه حالا نمیدونم فقط پکی که همراهش هست یا بقیه هم میشه نصب کنی.
الان بازی کامل نصب کردم اما وقتی می خوام بازی کنم این ارور میده: Unable to start gameنقل قول:
error code 345
سلام من اولین باره که دارم سر ی سیمز را یازی می کنم و حالا سیمز 3 را خریدم ویک مرد مجردم بایک زن دوست شدم best friend شدم حالا نمیدونم چجوری بهاش ازدواج کنم کمک کنید لطفا:31:
The Sims 3 و The Sims 3 : World Adventure رو بصورت جداگانه تهیه کنید.نقل قول:
اگه فقط ورلد ادونچر بازی میکنید همین نسخه خوبه.