با سلام
دوستان من یه مشکلی هتگام پرینت گرفتن تو Word 2007 دارم
وقتی از صفحاتی که میخوام پرینت بگیرم با این که هیچ مشکلی ندارن ولی هنگام پرینت تو چند تا از سطر ها این error چاپ میشه Error! Bookmark not defined
حالا مشکل از کجاست؟؟
با تشکر
Printable View
با سلام
دوستان من یه مشکلی هتگام پرینت گرفتن تو Word 2007 دارم
وقتی از صفحاتی که میخوام پرینت بگیرم با این که هیچ مشکلی ندارن ولی هنگام پرینت تو چند تا از سطر ها این error چاپ میشه Error! Bookmark not defined
حالا مشکل از کجاست؟؟
با تشکر
من در حال کار با صخقی بودم و برق رفت وقتی کامپیوتر را روشن کردم دیدم فایل وردم هی اطلاعاتی ندارد چه کار کنم ؟ به صورت خطهای عجیب و غریب است
وقتی این پیغام ظاهر می شود نشانه اینست که شما صفحه ای را Bookmark کرده اید در حالی که این صفحه الان وجود ندارد و یا پاک شده است.نقل قول:
برو لیست Bookmark های خود را دوباره چک کن
کلید میانبر بوک مارک(نشانه) در Word 2007:
Alt بعد کلید N و سپس کلید K
صخقی = Wordنقل قول:
هی = هیچ
این جور مواقع خود برنامه Word بعد از قطعی برق به محض اینکه اجرایش کنید یک صفحه سمت چپ باز می کند که می توانید ریکاوری کنید ولی در هر صورت اگر نیاورده و یا نکرده اید پیشنهاد من به شما اینست که :
1- نام فایل خود را از فارسی به لاتین تغییر دهید یعنی مثلاً اگر "تحقیق" هست به "Tahghigh" تغییر نام دهید.
2- اجرا کنید اگر باز هم درست نشد آن وقت از برنامه های تعمیر فایل های Word و یا آفیس استفاده کن.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=330384
اگر در ورد بخواهم تایپ کنم o به توان دو چه باید بکنم؟
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از پاسختوننقل قول:
خاب اینکی شما میگین یعنی به صورت یک تصویر باید اضافه بشه؟؟؟؟؟؟؟؟
در این صورت کیفیت لازمه رو داره؟
یعنی نمیشه پوشه ای که این Border های افیس در ان قرار گرفتن را پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟
----------------------------------
ويرايش شد
درصورت نياز به صحبت ميتونيد در پيغام خصوصي مطرح كنيد
جاي اين صحبتا در تاپيك نيست
Edited By ; wordist
با سلام به دوستان عزيز
يك سوال دارم اميدوارم بتونيد كمكم كنيد .
تايپهايي كه خيلي زياد هستند چگونه مي شود آنها را چك كرد كه آيا غلط املايي دارند يا نه؟ چون بعضي وقتها واقعاً خسته كننده مي شه مثلاً 100 -150 صفحه رو بعد از تايپ كردن دوباره چك كنيد. اصلاً راهي وجود دارد يا خير؟ ممنون مي شوم كمك كنيد .
سلام دوست عزيزنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
از نظر من بهترين راه براي غلط گيري متنهاي مهم پرينت و تصحيح روي برگه و سپس تصحيح از روي برگه بر روي فايل ورد بصورت دستي هست
به غلط گيرهاي املايي نميشه صد در صد اطمينان داشت
سلام دوستان
زمانی که میخوام یه صفحه ی Word رو باز کنم در ابتدااین Error رو میده:
ووقتی Exit میکنم این Error رو میده:کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100708221443.jpg
مشکل ازکجاست وچطور میتونم رفعش کنم؟کد:http://www.ecapic.ir/image/ECA-100708221249.jpg
سلامنقل قول:
شما در کل باید در موقع نصب آفیس تیک گزینه support for macros or controls را برداری
ولی الان باید این کار را انجام دهی
در Add/Remove Programs و Microsoft Office 2007 را انتخاب کن سپس Change و Add/Remove Features آنگاه باید Office Shared Features فلش Visual Basic for Applications را بگذاری
و روی Installed on First Use کلیک کنی و تا آخر ادامه بدهی
ببخشید که این پست رو میارم رو ٬ ولی من هم این مشکل رو داشتم و تونستم حلش کنم . راه حل اینه :نقل قول:
CD آفیس 2007 رو توی سی دی رام بگذارید . بعد از کنترل پانل Add or Remove Program انتخاب کنید . بعد دنبال
مایکروسافت آفیس 2007 بگردید . حالا روی دکمه Change کلیک کنید . حالا دکمه رادیویی Add Remove Feature
رو در حالت انتخاب قرار بدید ( به صورت پیش فرض در حالت انتخاب قرار داره ) حالا روی دکمه Continue کلیک کنید .
حالا در صفحه جدید روی علامت به اضافه کنار گزینه Office Shared Features کلیک کنید تا باز بشه . حالا گزینه
هایی که روی شکل درایو کنار اون ضربدر داره ٬ باید اون ضریدر برداشته بشه . یعنی اون گزینه باید نصب بشه ٬
برای این کار روی مثلث کوچیک رو به پایین که کنار آیکون درایو قرار داره کلیک کنید و از لیست باز شونده گزینه :
Run from my computer یا Run all from my computer کلیک کنید . برای تمام گزینه هایی که روی آیکون درایو آنها
علامت ضربدر قرمز رنگ هست اینکارو تکرار کنید . حالا روی گزینه Continue کلیک کنید تا از روی CD گزینه های
مورد نظر نصب بشن . امیدوارم مشکلتون حل بشه .
وقتی توی Word 2007 فایلها رو ذخیره میکنم ٬ توی درایو مورد نظر ٬ فایل ذخیره شده Word نمایش داده نمیشه ٬ حتی مخفی هم
نیست . ولی داخل Word دکمه Open File رو که میزنم فایل رو نشون میده .
علت چیه ؟
چطور این مشکل رو حل کنم ؟
موقع ذخیره فایل در ورد 2007 شما تنها قادرید یک فرمت را ببینید یعنی با تغییر Files of Types یا فایل های Docx و یا فایلهای Doc و یا غیره را می بینید.نقل قول:
ولی در هنگام فراخوانی یا بازکردن شما در قسمت Files of Types گزینه All Files را مشاهده میکنید و این یعنی همه فرمت های فایلهای متنی را می بینید.
ممنون از راهنمایی شما ٬ ولی انگار یکم بد توضیح دادم . ببینید من فایل رو که با فرمت Docx توی یک درایو ذخیرهنقل قول:
میکنم ٬ بعد به اون درایوی که فایل رو توش ذخیره کردم میرم ٬ فایل نیستش ٬ تمام گزینه های نمایش فایلهای مخفی
و سیستمی مخفی رو هم فعال کردم ولی بازم فایل توی درایو مورد نظر نیستش . ولی موقعی که ورد 2007 رو باز
میکنم و گزینه Open رو میزنم و به درایو مورد نظر میرم فایل رو نشون میده و میتونم اون رو باز کنم . من که تا حالا با
همچین مشکلی برخورد نکردم و نمیدونم چطور حلش کنم .
من در office 2010 مثلا وقتی می خواهم عبارت فارسی 2×4 رو در word تایپ کنم به صورت 24× تایپ می شود و ضربدر یا تقسیم به اول سطر می رود این مشکل به صورت پیش فرض در office 2003 وجود نداره.
حالا بفرمایید بگید کجا رو باید در option دستکاری کنم تا مشکل حل شود؟
با سلام
من آفیس 2007 نصب کردم موقع باز کردن Word این پیغام را می دهد(عکس ضمیمه)
چطوری درستش کنم؟
کد:http://img.graphicno.com/viewer.php?file=n530xecv3fy75g69x2p9.jpg
جواب شما اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5173691&postcount=4967
سلام چند تا سوال
1- فونت ، تایپ های دستی رو از کجا میتونم پیدا کنم
2- مثلاً برای نوشتن کلمات انگلیسی مثلاً R می خواهم در چپ آن یک خط بگذارم چطور (البته نمی خوهم دستی باشه و یا مثلاً در کلمه z
3- بعضی اوقات کلیک می کنم همه چیز های لایت می شود و بعد این مشکل به ویندوز هم میکشد و روی دسکتاپ هم کلیک می کنم همه چیز انتخاب می شود
من نرم افزار word از مجموعه ی آفیس رو نصب کرده ام، ولی هر موقع اون رو می خواهم باز کنم ، ویزارد نصب رو دوباره میاره و تا من کنسلش کنم و دو سه تا error هاشو رد کنم دو سه دقیقه ای معطل می شم ، در حالی که power point رو هم نصب کرده ام ولی برای اون این مشکل وجود نداره . می شه راهنماییم کنید که باید چکار کنم؟
دوستان من تقریبا روانی شدم.
می دونم که سوال شاید خیلی خز باشه ولی هرچی سرچ رو می زنم پیج رو لود نمی کنه.
من یه متن دارم که توی متنش مخلوطی از اعداد فارسی و انگلیسی رو باید داشته باشم. خوب متن رو نوشتم ...قسمت numeric توی option اون موقع روی context یا system بود...یادم نیست. ولی اوکی بود.
حالا اومدم شماره صفحه رو اضافه کنم دیدم شماره ها انگلیسیه..که باید فارسی باشه...رفتم numeric رو عوض کردم گذاشتم رو hindi ...شماره های صفحات درست شد ولی شماره های انگلیسی توی خود متن هم فارسی شد...
ورد 2010 هست...لطفا کمک کنید باید پایان نامه مو تحویل بدم 2 هفته دیگه!
دو تا ارسال شد.
تنظیمات رو به حالت Context در بیارید.نقل قول:
روی شماره صفحه دابل کلیک کنید.
شماره صفحه رو به صورت انتخاب شده در بیارید.
کلیدهای ترکیبی Crtl + Shift سمت راست رو فشار بدید.
شاد باشید :40:
واقعا مرسی...فکر نمی کردم به این سادگی باشه ...ممنوننقل قول:
یه سوال دیگه.
فرض کنید ما می خوایم تمام نوشته هایی که با یه فونت خاص نوشته شده رو انتخاب کنیم و بعد فونت یا سایزشو عوض کنیم...چکار میشه کرد؟
سلام
خدمت دوستان عزیز
من د رword یک نامه درست کردم که این نامه باید به جاهای محتلف بره،می خوام برای این سند یک امکانی بذارم که در یک قسمتش بتونم عناوین جاهایی را که باید بره از یک لیست انتخاب کنم
(مثل Combobox در زبانهای برنامه نویسی)یعنی می خوام عنوان جاهاییی که نامه باید براشون فرستاده بشه را فقط یکبار و برای اولین باری که ازش استفاده می کنم وارد کنم و دیگه همیشه کار تکراری
انجام ندم
امیدوارم تونسته باشم منظورم را برسونم
سلام من يه سوال در مورد ورد 2007 دارم يه تحقيق 50 صفحه ايي دارم كه مي خوام 25 صفحه ي اول اون رو يه watermark به نام مثلا x و 25 صفحه بعدي اون رو به نام y قرار بدم مي خواستم ببينم امكان چنين كاري وجود داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید صفحات را از هم تفکیک (Breaks) کنید
مراحل:
Page Layout
Breaks
در قسمت Section Breaks باید Next Page را بزنید
حالا صفحات از هم تفکیک شده اند و می تونی برای هر کدوم کادر شماره صفحه و عنوان و واترمارک و . . . خاص خودش رو بزنی
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
دوست عزیز جواب شما در اینجانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4969468&postcount=4744
سلام دوستان. من چطوري ميتونم زبان اعدادو تو ورد 2007 عوض كنم؟
متنم فارسيه،عددام انگليسيه ميخوام فارسي بشع.
پيشاپيش ممنون.
شما باید بری تو options قسمت advanced اونجا numeral رو تغییر بدی...رو context بذار...یا هر کدوم دیگه که اوکی هست :دینقل قول:
سوالم آخر صفحه بود فکرکنم کسی ندید...
فرض کنید ما می خوایم تمام نوشته هایی که با یه فونت خاص نوشته شده رو انتخاب کنیم و بعد فونت یا سایزشو عوض کنیم...چکار میشه کرد؟
یه قسمت یا یکی شونو کامل انتخاب کن و کلیک راست => style => آخریهنقل قول:
عکس نگاه کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چرا توی ورد حرف (ی)من نمی چسبه؟
با اکثر فونت ها اینجوریه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراحل رو انجام دادم ولي نشد ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ممنوننقل قول:
بجای ی باید shift+x رو بزنینقل قول:
سلام من يه مشكل در رابطه با word2007دارم:
مي خواهم بدونم كه در تب page layoutقسمت themes سه تا مورد اصلي قرار داره :رنگ و شكل و
افكت(theme efect) حالا ميخواهم بههم بگيد كه مورد theme efect در اين قسمت چه كار ميكنه؟
راستي وقتي متنمو در حالت theme قرار ميدم اصلا رنگ و متن و افكت را تغيير نميده بايد چه كار كنم؟
مرسي:11:
سلام ميشه بگيد در word 2007 nv jf در تب page layout قسمتtheme ها گزينهtheme efect چه كار مي كنه و چه طوري فعالش كنم؟
مرسي
نقل قول:malkemid عزیز درست گفتند ولی اگر بخواهی اصولی درست کنی باید حتماً از فونت های دیگری استفاده کنی مثلاً فونت هایی که با حرف B و یا با عدد 2 شروع می شوند مثل : B Zar و 2zarنقل قول:
توضیح کافی بودنقل قول:
ولی برای شما دوست عزیز گشتم آموزش تصویری اش رو هم گذاشتم
کد:http://office.microsoft.com/home/video.aspx?assetid=ES102446921033&width=884&height=540&startindex=0
من 2 مشکل در برنامه word بر روی 2 سیستم متفاوت دارم
1-
تو برنامه word بعضی وقت ها هنگام پرینت مطالب نوار سبز رنگ تا نصقه پر میشه بعد نرم افزار هنگ می کنه و چیزی هم چاپ نمیشه
بعد از اینکه فایل را 2 باره باز می کنم چا پ میشه و مشکلی نداره
--------------------------------------------------------------------------
2-
در سیستم دیگری هنگامی که متنی را save as می کنم برنامه word هنگ می کنه
دلیل چیه؟
ممنون
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان من باتوجه به شکلی که ضمیمه کردم من می خوام یک متنی که در یک صفحه نوشتم دریک صفحه 4بار کپی شوددرword2003به این طریق عمل می کردم ولی در2007عمل نمی کند.اگرراهنمایی کنیدممنون می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و با تشکر از دوستانی که وقت میذارن و جواب سوالات رو میدن
من 2 تا مشکل داشتم در ورد 2007
1. تمام صفحه های پروژه ام به صورت عمودی هست اما من برای یک جدول می خوام یکی از صفحه ها افقی بشه از قسمت page layout که افقی میکنم همه با صفحه ها با هم افقی میشه
2. چطور میتونم از شکل ها وجدول ها فهرست تهیه کنم؟