سلام
یه نرم افزار میخوام که بتونم پسورد سیستم کسی رو باز کنم بدون اینکه متوجه بشه.
.ممنون میشم.
خیلی ضروری هست.
Printable View
سلام
یه نرم افزار میخوام که بتونم پسورد سیستم کسی رو باز کنم بدون اینکه متوجه بشه.
.ممنون میشم.
خیلی ضروری هست.
سلام دوستان .
ویندوز من پیغامی میده که تصویر دسکتاپم از بیم میره وصفحه نمایشم سیاه میشه .ممنون میشم راهنماییم کنید .
پیغام :you may be a victim of software counterfeiting و یه پیغام دیگه زیرش هست :this copy of windows did not pass geniune windoes validation
البته این پیغامها همیشه گوشه دسکتاپم هست .ممنونم
والا سرچ چیز بدی نیست ها
نرم افزارهای قانونی کردن (Validate كردن) ویندوزنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=74400
آموزش ها ، ترفند ها و برنامه های گذشتن از سد پسورد ويندوز Xpنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=192367
نقل قول:
ویندوز هم عوض کردم درست نشد
POWER DVD این ارور DONT SEND رو میده
ولی رو PUFF و µTorrent رو شکلیک میکنی هیچ اتفاقی نمیوفته
µTorrent ورژنش هم عوض کردم نشد
اول کلاً سیستمت رو با آنتی ویروس بروز مثل NOD32 اسکن کن.نقل قول:
اگه نشد شاید مشکل از برنامه هات باشه.
اگه بازم نشد یه ویندوز دیگه به غیر از این ویندوزت نصب کن.
موفق باشی.
سلام.
من قصد تعویض ویندوز ویندوز رو دارم. از طرفی از برنامه Rollback Rx که در زیر تاپیکش رو هم زدم استفاده میکنم :
کاملا از این برنامه راضی هستم و تا حالا خیلی از مشکلاتم رو هم حل کرده. فقط اونطور که سازندگانش میگند در صورت خرابی و بالا نیومدن ویندوز هم میتونه سیستم رو به یکی از اسنپ شات های ذخیره شده برگردونه که تا حالا برام پیش نیومده. و الان میخوام برنامه رو از این بابت امتحان کنم.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371008
میخوام بدونم راهی هست که عمدا کاری کرد که ویندوز دچار مشکل بشه و بالا نیاد ؟
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو چیکارش کنم؟
رو درایو کلیک میکنم میاد
تايپيك زيرو بخونيد.نقل قول:
حل مشکل open with
اگر بر روی هر درایو کلیک می کنید پنجره open with باز می شود به دلیل پاک شدن فایلی می باشد که مسئول باز کردن درایو می باشد .
شما می توانید از برنامه زیر برای حل این مشکل استفاده کنید . البته قبل از ان باید ویروس autoran را از درایو های خودتون پاک کرده باشید . بعد از اجرا کردن برنامه باید چند دقیقه منتظر باشید تا برنامه کار خود را انجام دهد . بعد از اینکه کارش به اتمام رسید به شما پیغام می دهد . پس صبور باشید .
سلامنقل قول:
یک راه ساده تر هم اینه که به Run بری و دستور cmd رو وارد کنی سپس در پنجره ی بعد دستور زیر رو تایپ و کلید Enter رو فشار بدی :
regsvr32 /i shell32.dll
موفق باشید :40:
میشه در مورد این دستور توضیحاتی رو بیان کنید و چه کاری رو انجام میده؟نقل قول:
فلش پلیر رو که اومدم آپدیت کنم ( موقع روشن کردن کامپیوتر خودش پیغام داد باید آپدیت بشه ) ، نشد این ارور اومد
در صورتی که من کانکت بودم
شرکت ادوبی ( سازنده ی محصولاتی مثل فلش پلیر و... ) ، از مدتی قبل قوانین تحریمی ایالات متحده بر علیه ج.ا.ا رو به روی ما بدبختا اعمال کرده :13:نقل قول:
بگردید توی محتوای فارسی وب ، ( اصلن همین انجمن ) پیدا میکنید :46:
سلام
يه مشكلي جديدا برام پيش اومده
هر وقت ويندوز مياد بالا تمامي تنظيمات به حالتي برگشته كه ويندوز را نصب كردي
يعني كل HISTORY فاير فاكس پاك شده، LANGUAGE BAR كه فعال بود غير فعال شده، lOCK THE TASKBAR را هميشه من فعال ميكنم اما غير فعال شده، Quick lunch ها هم نيست. جالبه وقتي ميزنم كه Quick lunch فعال بشه دوباره يعد از يه مدتي غيرفعال ميشه. يه چندتا پوشه هم روي دكس تاپ بوده ديگه نيست!
حتي من فاير فاكس را كه باز كردم ديدم تازه ميخاد پروفايل بسازه!!!!
نميدونم چيكار كنم؟
!!!
كمكم كنيد خواهشا!
:11:
چک کنید ببینید که نرم افزاری به نام deep freez روی سیستمتون نصب هست یا خیر؟نقل قول:
اگه نصب بود غیر فعالش کنین.
موفق باشید.
با این دستور فایل shell32.dll که در پوشه ی system32 قرار داره دوباره Register میشه و مشکلات مربوط به اون حل.نقل قول:
میتونید آخرین رو از تاپیک زیر دانلود کنید :نقل قول:
Adobe Flash Player | تمامی نسخه ها در این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=98502&page=3
با تشکر از سروش جاننقل قول:
احتمال بودن ویروس هم میره.
موفق باشید :40:
با عرض سلام و ادب
من یه ویندوز لب تاپ از سایت وطن دانلود دانلود کردم اما بوت نمی کنه؟؟!! علتش چیه؟
مرسی
سلامنقل قول:
شايد ويندوزتون رو بصورت bootable رايت نكردين؟
نقل قول:
سلام
یعنی چی؟؟!! حتماً باید خودش داشته باشه خوب...
تايپيك زير رو ببينيد.نقل قول:
سیستم من موقع Turn off ریست میکنه !!! این مشکل از ویروسه؟
سلامنقل قول:
جواب شما :
قبلا هم بحث شده :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4670194&postcount=9
مشکل در shutdown سیستم
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4670194
با سلام
من یه ویندوز xp دانلود کردم که فارسی نداره! یعنی تو لیست advanced در Regional and Languages Option هستش ولی وقتی انتخابش می کنم و ok رو می زنم با پیغام خطای : setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator. مواجه می شم!!؟؟؟؟؟علتش چیه؟
اين تايپيك رو بخونيد ببينيد جواب ميده,نقل قول:
این زیاد بودن درصد پروسس رو چجوری درست کنم؟
ممنون از دوستاننقل قول:
ولي deep freez نصب نبود رو سيستم
احتمال ويروس هم نيست آخه nod آپديت شده است !!!
سلامنقل قول:
اينطور كه از تصوير معلومه شما از انتي ويروس nod32 استفاده ميكنيدو فايل ekrn.exe كه يكي از فايلهاي پروسس انتي ويروس نود 32هست فضاي زيادي از پردازش cpu رو به خودش اختصاص داده.شما ميتونيد نود رو اجرا كنيد و كليد f5را فشار بديد. بعد از قسمت Real-Time File System Protection زير عبارت Scan On تيك اين گزينهها File Open, FileCreation,Diskette Access رو برداريد يا اينكه انتي ويروستون رو uninstall كنيد و يه انتي ويروس قوي ديگه نصب كنيد.
نمي دونم احتمالا اين مشكل تو قسمت انتي ويروسها يا اورژانس سيستمهاي الوده باشه.اگه جوابي كه دادم نتونست مشكلتون رو حل كنه ترجيح ميدم مشكلتون رو اونجا مطرح كنيد.
نقل قول:
سلام
از این طریق هم نمی شه؟!! اصلاً در تب Languages و قسمت Details توی Add زبان فارسی وجود نداره!!!!!
سلام,نقل قول:
خوب از يه سي دي ويندوز ديگه كه زبان فارسي توش داره ميتونين براي نصب زبان فارسي استفاده كنين.
با سلام وتبريك سال نو خدمت همه دوستان
من تازگي يه لپتاپ از شركت سازگار ارقام گرفتم و روش ويندوز اكس پس كه تو دي وي دي اين شركت بود ريختم. مشكلم اينه كه موقع نصب ويندوز يه اكانت با نام ادمينستريتور و اختيارات ادمين ايجاد شده و با اينكه بهش پسورد اختصاص دادم موقع بالا اومدن ويندوز بدون پرسيدن پسورد وارد ويندوز ميشه. يه اكانت ديگه هم با اختيارات ادمين درست كردم ولي از اون اكانت نمي تونم اكانت قبلي رو ببينم تا پاكش كنم... در ضمن قسمت اكانت در كنترل پنل حالت ابتدايي داره و نمي تونم وارد تب ادونسد بشم تا بوسيله اون موقع لاگ اين اول alt+ctrl+del رو بزنم... ممنوم ميشم راهنماييم كنيد
سلام دوست عزيز. سال نو شما هم مباركنقل قول:
سوالتون رو اينجا مطرح كنين زودتر به نتيجه ميرسي:
سوالات و اشکال های سخت افزاری و نرم افزاری
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلام مجددنقل قول:
این کار رو هم کردم ولی باز هم نشد؟؟!! تو لیست Details فارسی وجود نداره!! راه دیگه ای نیست؟
این autorun.inf رو چجوری میشه از بین برد ؟
با آنتی ویروس بروز مثل nod32 اسکن کن.نقل قول:
یا از Malwarebytes Anti-Malware استفاده کن.
درودنقل قول:
وقتی پسورد میزاری معمولا پسورد رو تا نزنی بالا نمیاد اما خوب شما ببین اگه یوزری که باهاش وارد میشی Administrator هست و با وجود پسورد داشتن باز هم پسورد نمیخواد تو run تایپ کن
وبعد ببین گزینه Users must enter a username and password to use this computer تیکش خورده باشه تا موقع ورود پسورد بخواد.کد:control userpasswords2
درود.نقل قول:
شما تو پست اولت از ارورت این نتیجه رو میشه گرفت که یوزری که استفاده میکنی محدوده و admin سیستم نیست. با یوزر Admin اول تیک گزینه ...Install files for complex رو بزن و apply کن و بعد تو Detail فارسی رو انتخاب کن.
درودنقل قول:
تا وقتی سیستم ویروسی باشه هزاران بار هم که این فایل پاک بشه دوباره ساخته میشه. آنتی ویروس نصب کن و سیستم رو اسکن کن و بعد فایل های اوتوران رو سرچ کن و پاک کن.
درود.
شما تو پست اولت از ارورت این نتیجه رو میشه گرفت که یوزری که استفاده میکنی محدوده و admin سیستم نیست. با یوزر Admin اول تیک گزینه ...Install files for complex رو بزن و apply کن و بعد تو Detail فارسی رو انتخاب کن.
با سلام
می بخشین من دقیقاً متوجه منظورتون نشدم:43:
من کامپیوترمو با یه کابل کامپوننت به تلویزیون وصل کردم البته به مانیتور هم وصله.
منتها با تلویزیون می خوام فقط فیلم ها رو ببینم یعنی تصویر مدیا پلیر پخش بشه
و خودمم با کامپیوتر بتونم کارای دیگرو هم انجام بدم طوری که توی مانیتور فقط نشون بده و مثلا مای کامپیوتر رو که باز می کنم تلویزیون نشون نده و فقط تصویر مدیا پلیر از تلویزیون پخش بشه.
چطور این کارو بکنم؟
در nView Modes چند حالت وجود داره:
Clone
Single display
Horizontal Span
Vertical Span
Dualview
رو کدوم باید بذارم و در چه حالت و تنظیماتی؟
نقل قول:
شما روی Clone تنظیم کنید.
تو پنل تنظیمات باید گزینه Default Full Screen Display یا چیزی مثل این باشه.شما تنظیمش می کنید روی تلویزیون.
من این گزینه رو فقط تو درایور اوریجینال دیدم.
دیگه کپی و پیست کار نمی کنه تو ویندوز یعنی وقتی رو کپی می زنم چیزی به نام پیست وجود نداره حتی از طریق ctrl +c و ctrl+v به هیچ وجه نمیشه
وقتی صفحه نمایش - مانیتور سیاه هست و مشکل از گرافیک باشه چطوری میشه درستش کرد ؟
نقل قول:
سلام بچه ها!
کسی نتونست راهی برای حل مشکلم پیدا کنه؟؟!!