همونا که درخواست دادن نام کاربریشون عوض شه( از جمله خودم )
نمیدونم زیاد سر در نمیارم
یادمه بابک ( سرپرست ناظرین انجمن ) می گفت تغییر نام کاربری ، فشار زیادی به سرور میاره
Printable View
همونا که درخواست دادن نام کاربریشون عوض شه( از جمله خودم )
نمیدونم زیاد سر در نمیارم
یادمه بابک ( سرپرست ناظرین انجمن ) می گفت تغییر نام کاربری ، فشار زیادی به سرور میاره
اون جمله چند وقته گاهی وقتا میاد فکر کنم فروم زیاد شلوغ میشه اون موقع!نقل قول:
بعد شم اون گفته بابک فکر کنم فرق داشته باشه با این متن فشار اومدن به سرور. مثل همونه ولی فک نکنم برای تغییر نام فروم بسته شه!
شما بیشترین میزان بازدید رو ببینید مربوط به قبله!نقل قول:
از طرفی تاپیک هایی رو که من بهشون سر می زنم دیر تر آپدیت می شن؟؟ شمار و نمی دونم دوست عزیز
نه کاری به این ندارم چجوری سرور میتونه ضعیف تر بشه؟نقل قول:
بازدید هم تنها عامل تاثیر گذار نیست
این نسخه VB به نظر فشار بیشتری به سرور میاره
p30 هيتلر شده؟؟؟من با سوسك فقط ميتونم بيام اينجا!جريان چيه؟؟(خيلي رمزي حرف زدم :31: )
نقل قول:
نه بابا p30 مارتین لوتره کجاش هیتلره طفلی :41::31:
من که بدون سوسک و این جک و جونور ها هم به راحتی میام ؟؟ :18:
میگم شاید ایراد از سوسک و اینا نباشه ، شاید کش و کوکیه مورمور گرت باید خالی بشه ؟ :39:
بهتره که با CCleaner این کش و کوکیها و سوسکارو از بین ببری یکبار مجددا امتحان کنی.
منم مشکلی ندارم و بدون چیز راحت وارد میشه
نمیدونم چرا حتی با وجو د اینکه 300 نفر تو سایت هستند بازم میزنه رو سرور داره فشار میاد خیلی عجیبه :24:
چون پشت بندش 2000 نفر مهمونننقل قول:
نمیدونم چه مهمونیه که جای صاب خونه رو هم میگیره :دی
کلا از وقتی V4 شده اینجوریه
یه هو میزنه تو ذوقت:13:
سلام عزیزنقل قول:
منظورم از 300 نفر با مهمونا بود حیف که عکس نگرفتم وگرنه میزاشتم ببنی با 300 نفر سایت میگفت فشار رو سروره:31:
حتما صبح بوده یا موقعی بوده که چند بار فروم باز شده و اون متن رو دوباره میاورده روی فروم که گاهیا میرفته بعد یهو دوباره باز میشه میبینی 300 نفر یا کمتر بیشتر تو فروم نیستن! من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!نقل قول:
والا من که گیج شدم اصن متوجه نشدم چی گفتینقل قول:
نقل قول:
من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!
فروم کجا رفت کی اومد؟:42:
علی تو که به صورت پیشفرض گیج بودی !!نقل قول:
این قیوم هم زد وسط سیبل !!:27:
اسکل شدی رفت !:31:
نقل قول:
اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:
چرا اینجوری میکنین من راس گفتم. به متنام دقت نکردی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با این متناتون آدم خندش میگیره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:
فروم نرفت هست . منظورم موقعی که داشتم تو فروم میگشتم گاهی وقتا خطای فشار سرور میومد و میرفت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام عزیز من که نگفتم دروغ میگی مثل اینکه من بد متوجه شدم :41:
اره فروم چند روزه قاطی کرده
راستی این شکلکهایی که استفاده میکنی به صورت پیشفرض فروم نداره از کجا گیر اوردی :7:
شما میتونستی با رفتن به قسمت properties عکس بدونی از کجا گذاشته شده! :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره راست میگیا ممنون قیوم جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه شد
حذف شه................
قسمت بالای صفحه "پست های جدید" که کلیک کنی پست های یکی دو ساعت اخیر رو میاره
نمیشه کاری کرد پست های بیشتری رو نشون یده مثلا نصف روز
من که چک کردم از ساعت 8 تا 12 رو داره میاره الان! از چیزی که گفتین بیشتره که.نقل قول:
خب مرسی از طریق جستجو حل شد
فقط اینکه این پیغام server too busy خیلی رو اعصابه
server too busy:19:
توروخدا یه کاری بکنید:37:
:19:
Server load is too high.
:2:
Please try again in a few minutes...
حجم درخواست های روی سرور بسیار زیاد است
لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان کنید ...
1 ساعته منتظرم سایت باز بشه نمیدونم چند نفر تو سایت هستن که میزنه حجم در خواستها رو سرور زیاده:24:
درست میشه ایشالله.....
زحمتاشونو زیر سوال نبرید
شایدم تغییراتی روی سرور!
سلام
یه سوالی داشتم
تعداد کاربران آنلاینی که نشون داده میشه ، اینوزیبل ها هم عضو اونا هستن؟
سلامنقل قول:
البته اگه خودم رو هم جز Invisible ها حساب کنم میشن 27 نفر که همگی در تعداد نفرات آنلاین ثبت میشن.
یعنی سیستم تعداد همرو درنظر میگیره، مهم نیست که مخفی یا مرئی باشه.
با آرزوی بهترینها.
163 از کجا اومد؟ D:نقل قول:
دونه دونه اسم هارو شمرده :دینقل قول:
منم شک کردم :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نیاز به دونه دونه شمردن اسم ها نیست
اول برین اینجا >>>
بعد اون لیستی که میبینید در هر صفحه اسم 40 کاربر هستش ، طبق تعداد صفحات میتونید تعداد دقیق کاربرارو بفهمید
مثلا اگه توی صفحه ی پنجم رسیده به کاربرای مهمان ، شما میاین 4 * 40 میکنید + تعدادی که درصفحه ی 5 وجود داره،
و تعداد دقیق کاربرایی که آنلاین هستند ولی مخفی نیستن رو به شما میده.
ده ثانیه هم زمان نمیبره :12:
یهو میبینی که چندتا کم یا زیاد شد بعد چیD: خو معلومه! اشکال نداره واسه یه چندتا.نقل قول:
خودت می پرسی خودتم جواب میدی؟:دینقل قول:
خو گفتم اشکال دوستمون رو بگم. یکی از اشکالات اون ترفند همون بود.نقل قول:
Server load is too high.
Please try again in a few minutes...
حجم درخواست های روی سرور بسیار زیاد است
لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان کنید ...
p30 باز شو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز شووووو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P30 چته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز نمیشی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چر این کار رو کردم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو زندونی (بن) نکنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خودم رو مجازات کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P30 خسته P30 تنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ...
واقعا علت چیه ؟
این ورژن 4 اینقدر فشار میاره به سرور یا موضوع دیگهایه
گوشه ی سمت راست بالای انجمن مشعل المپیک چه زیباست !
میری روش غیب میشه :دینقل قول:
.......
احتمالا بزنه فرومو بسوزونه:دی
دوستان برای من بعد از اومدن این تبلیغات ، گاهی اوقات لینک های انجمن و تازه چه خبر باز نمیشن.
گوگل کروم 19