کار خوبیه اگه طرف بلد باشهنقل قول:
Printable View
کار خوبیه اگه طرف بلد باشهنقل قول:
اینم موبایل بیچاره من قاب روییش کند همش چسبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با مستر ریست کردن گوشی که اشکالی برای گوشی ایجاد نمیشه؟
گوشی من یه سری اشکال پیدا کرده و crrupt میده و دلیوری نمیده!
نه مشکلی نداره، فقط اگه درست نشد اینترنال فرمت کن
شما باید قبل از اینکه گوشی رو ریست کنین تمام شماره ها و تمام چیزهای که در حافضه گوشی ذخیره هستند رو جابه جا کنین:11:نقل قول:
:40:
دوستان میشه بگید توی این گوشی و P990 چیکار کنیم که وقتی sms رو Forward میکنیم اولش ننویسه Forwarded from ... ؟
تنها راش اینه که متن SMS روکپی کنی و تو یه SMS جدید بفرسینقل قول:
یا اینکه وقتی forward میزنی خودت چیزای اضافه رو پاک کنی:31::10:
:40:
سلام دوستان
من گوشیمو مستر ریستش کردم و الان زبان فارسیش نمیاد! یعنی به عنوان زبان دوم وقتی میزنم ، نمیاد فارسی! اشتباه کردم اولش برای تنظیم زبان نزدم فارسی ! حالا دیگه نمیاد!! توی قسمت اس ام اس که میزنم زبان دوم فارسی داره وای انتخاب که میکنم اون پایین برای تاچش نشون نمیده!! چی کارش کنم؟ ولی اس ام اس فارسی رو نشون میده ها
دوستاننقل قول:
میشه خواهشا یه نفر لطف کنه و فایل فارسی- english با پسوند sis که تو گوشیش هست رو برای من بزاره؟! خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول:کد:http://www.4shared.com/file/eAAnT1lw/Farsi_CXC162108_R6G04.html
این فایل توی گوشی خودتونه؟ این همه رو فارسی میکنه! مال من 2 تایی بود english - farsi نوشته بود :41:نقل قول:
من همه زبانهاش رو از سایت سونی اریکسون دانلود کردم فارسیش رو برای شما آپ کردم که حجمش زیاد نشه.نقل قول:
نه نو گوشیم نبود.
دوستان میشه کمکم کنید
من تنظیمات اینترنتم درسته میتونم وارد هر سایتی میخوام بشم . چند تا برنامه مسنجر نصب کردم ولی هیچ کدوم کانکت نمیشن و اررور Connection و Network و از این چیزا میدن ؟؟
من یه زمانی تو کف این گوشی بودم ؟ نوش پیدا میشه ؟ یا دسته دومش چند می ارزه ؟
من با گوشی P1 با استفاده از سیستم GPRS به ویندوز وصل شده ام
آیا میتوانم بوسیله WLAN با لپ تاپ از اینترنت GPRS استفاده کنم
خیر به صورت وایرلس میشه از اینترنت لپ تاپ (AD-HOC) استفاده کرد اما عکسش رو خیر.نقل قول:
---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
فکزر کنم پیدا بشه K750 پیدا میشه این که دیگه....نقل قول:
من گوشیمو تقریبا 4 سال پیش گرفتم. یعنی همون اولها
خیلی باهاش حال کردم واقعا عالیه.
البته تقریبا 1 ساله که بعد از افتادن تو آب خیلی چیزهاش از کار افتاده .
مثلا دوربینش دیگه کار نمی کنه
رادیوش کار نمی کنه
جاگ دایلش کار نمی کنه
رم نمی خوره
دکه back اش کار نمی کنه
خلاصه اکثر قابلیتهاش از کار افتاده .
ولی هنوز می خوامش و نمی تونم ازش دل بکنم. گوشیه خیلی کاملی بود این P1. سیستم عاملش ، قابلیت ادیت آفیس، وایرلسش و ....
نمی دونم اگه بخوام دوباره گوشی بخرم از همین مدل بخرم ؟
یا اینکه مدل کاملتر دیگه ای هم هست؟ کسی که قبلا p1 داشته ، چه گوشی راضیش می کنه؟
آیا میشه با کابل USB از اینترنت موبایل استفاده کردنقل قول:
سلامنقل قول:
من P990 داشتم و بعدش G900 خریدم. خیلی هم راضی بودم.جاگ دایل نداره و خیالت از بابت خراب شدنش راحته. دوربینش بهتره. دکمه بک روی گوشیه نه کنارش. و .... البته الان اونم فروختم و از این چینی دو سیمکارته ها دارم. واقعا گوشی های خوبین این سری UIQ. اما دیگه برنامه و بازی و ... براش نمیاد چون از رده خارج شده. حالا میل خودته... سیستم عامل های دیگه رو هم تجربه کنی بد نیست.
بله میشه.نقل قول:
باید پی سی سوئیت روی کامپیوتر نصب کنی. و در حالت تلفن گوشی رو نصب کنی. یه قسمت داره پی سی سوئیت به اسم اینترنت ویزارد ( فکر کنم ) . اونجا یه کانکشن میسازی و بقیش حله...
موفق باشی.
فکر کنم G900 رو دیده باشم. صفحه اش از P1 کوچکتره و این مطلوب نیست.نقل قول:
تعصبی روی UIQ ندارم فقط گفتم از این سیستم عامل راضی بودم.
می خوام بدونم کسانی که P1 به این خوبی رو داشتند بعد از اون چه چیزی راضیشون می کنه؟
گوشی های دیگه از سونی اریکسون مثل X1 و سایر از این سری یا ویواز و ... چطورند ؟
فکر کنم آخرش هم دوباره برم P1 بخرم. :31:
راستی گوشی نو از P1 پیدا می شه ؟
من p1i دارمنقل قول:
همون اول هم گرفتم
3.5سال میشه که دارمش
n82 گرفتم
n85 گرفتم
هیچکدوم p1 خودم نشد
اما الان میخوام یا x10 بگیرم یا n900
منم الان میخوام ویواز بگیرم چون طی تحقیقات فراوان تنها گوشی ای که میتونه جای P1 رو بگیره همینه
اگه P1 حافظه 16 گیگ رو ساپورت میکرد حالا حالاها عوضش نمیکردم ولی ...
راستی دوستان یه نکته ی جالب از 2 سال پیش که آخرین قیمت رو از گوشی گرفتم 320 تا دیروز فقط 20 فرقشه شد 300 ،البته با گارانتی کامتل رو میگم
سلام به همه
من امروز پی وان عزیزمو آپدیت کردم. بعد از اینکه دانلود آپدیتش تموم شد پیغام داد که با موفقیت انجام نشد، دوباره هم خواستم آپدیت کنم گفت که احتیاجی به آپدیت نداره و گوشی آپ تو دیته. ولی گوشی دیگه روشن نمیشه. چراغای کیبورد و بک لایت ال سی دی روشن می مونه ولی گوشی بالا نمیاد.
چه باید بکنم؟ خدایا!
نقل قول:
ماشالا ایت تاپیک خیلی فعاله... خودم مشکلو حل کردم.
با XS++ v3.1 فلش کردم و دوباره آپدیت کردم.
پی 1 و تاپیکی به این بی حالی... :19:
سلام
نمیدونم این تاپیک جاش اینجا یا ... !
دوستان کمک کنید .گوشیم P1i هست . یه مدتیه ( 7.8 ماه ) صدای خروجی از آیفون گوشی خیلی کم شده به طوری که اصلا صدای طرفو نمیشنوم یا میشنوم در حد خفیف .میخواستم بدونم که آیا میشه صداشو زیاد کرد ( البته صدایی که اول داشت خیلی خوب بود ) ؟ گوشی باید -- بشه یا باید کار دیگه ای روش انجام بدم ؟
اعصابمو خورد کرده . لطفا کمکم کنید .
گوشی منم همینطوری شده ، فکر کنم اشکال سخت افزاری باشه چون با -- هم زیاد نمیشه !
در ضمن جاش اینجاست :دی ! :
وسائل جانبی موبایل :
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=212
کسی پیدا نشد که مشکل مارو حل کنه .
سلام
دوستان خوبم میشه یه برنامه x-plore که با p1 سازگاری داره رو بزارید برام؟ من کلی دانلود کردم ولی اجرا نمیشن!! :41:
بعد از مستر ریست فارسی گوشیم پریده! یعنی کیبورد مجازی فارسی ندارم! اگه کمکم کنین ممنون میشم
سلام دوستان
کلید Scroll اون بغلش که هم صدا رو کم و زیاد میکنه هم منو رو بالا پایین میکنه خراب شده بود . دادم تعویضش کردن اما تعمیرکار میگه چهار پنج تا مقاومت که مربوط به این کلید میشه سوختن و باید حتما یه برد سوخته این گوشی رو ببینم تا مقاومت روش بذارم
ممکنه یه عکس با کیفیت از برد باز شده این گوشی برام بذارید ؟ ممنون میشم
سلام دوستان
من یه مشکلی که با پیامها دارم اینکه موقعی که میخوام فارسی تایپ کنم باید ازمنوی ستاپ کیبورد فارسی رو انتخاب کنم و موقعی که کیبورد میره دوباره برمیگرده به حالت پیش فرض خودش که انگلیسی است باید چه کارکنم که فارسی زبان اول کیبور باشه؟
شما باید گوشیت رو هـک کنی
به تاپیک هـک UIQ مراجعه کنید:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788
عزیز توی این تاپیک چند بار گفته شده(چند سال پیش!)نقل قول:
برو به این مسیر:
control panel>device>text input>onscreen keyboard>more>setup>layout
از اینجا فارسی رو انتخاب میکنی.دیگه کی برد اولت فارسی میشه.
يك گوشي p1 سالم و تميز دارم براي فروش
علت فروش : خريد آيفون
براش هندزفري ريموت دار خريدم 40 تومن :18: كه ميدم به خريدار
هر كس خواست pm بده
قيمت 120
سلام آقايون و خانوم هاى محترم
. گوشى من به کامپيوتر متصل نميشه
يعنى وقتى سى دى رو ميذارم که کانتکت کنم به کامپيوتر ؛پيام خطا ميده
.لطفا کمکم کنيد
پیغامش چیه؟نقل قول:
چی مینویسه؟
سلامنقل قول:
ببخشید کی خریدید و به همراه هنذفریش چنده میدید. خط وخش داره یا نه لطفا میل بزنید
majid_mansurynia yahoo com
آقا فروم که جای خرید و فروش نیست!
اگه یه مقدار دقت میکردی میدیدی نوشته :
یعنی تو پیغام خصوصی نه اینجا:13:نقل قول:
هر كس خواست pm بده
سلام
چطوری میشه گوشی رو از داخل خودش با اینترنت WiFi آپدیت کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه. باید به کامپوتر وصل کنی. گوشی هم باید خاموش باشه. پس نمیشه با خود گوشی آپدیتش کرد.
موفق باشی.