قولتو بزار در کوزه آبشو بخور !!!!! :2:نقل قول:
( شوخی کردم به دل نگیری ! )
قولتو بزار در کوزه آبشو بخور !!!!! :2:نقل قول:
( شوخی کردم به دل نگیری ! )
میدونید چیه من الان مثل ادمی هستم که از زندگی خودش سیر شده ودیگه هیچی حالیش نیست
با اجازه اقا بابک...
شما ادمای بیشعوری که مثل... سرتون رو انداختید پایین و اومدید توی تاپیک استقلال خیلی عرضه دارید یه فکری به حال احمق های تیم خودتون بکنید من الان توی یه حالی هستم که نه از بابک نه از بن شدن نه از پرس پولیسیهای
:2: میترسم.
مگه اقا بابک ما چقدر توی تاپیک این احمق ها میریم که اینقدر سرشون رو میندازن پایین میان توی تاپیک ما
عماد جان میدونم تو هم حالت دست کمی از من نداره ولی به خدا خستم خودت یه فکری به حال پیش بینی ها بکن
با این حرف هایی هم که زدم فکر نکنم دیگه برگردم
در اخر مشکل از قلعه نوعی نیست به خدا اون مشکلی نداره اون از اول بازی که داور یه پنالتی صد درصد رو ازمون گرفت ضمن این که باید بازیکن صبا هم اخراج میشد این هم از این بازیکنای بیشعور که این همه موقعیت رو از دست دادن مگه مربی بیچاره چیکار میتونه بکنه جادو پس بهتره جادوگر بیاریم مربی تیم بشه تیم خیلی خوب بازی میکنه
ولی دریغ از نتیجه خوب. ولی ما هم یه روزی خواهیم خندید به خدا این حرفارو که دارم میزنم بغض گلومو گرفته
و میخوام برم یه جایی زار زار گریه کنم
این کار جوابی بود برای بی شعور هائی که دیروز اومدن تاپیک مانقل قول:
شما ادمای بیشعوری که مثل... سرتون رو انداختید پایین و اومدید توی تاپیک استقلال خیلی عرضه دارید یه فکری به حال احمق های تیم خودتون بکنید من الان توی یه حالی هستم که نه از بابک نه از بن شدن نه از پرس پولیسیهای
بهتره عاقلانه فک کنینقل قول:
در اخر مشکل از قلعه نوعی نیست
وقتی تیمتون عقب هست و مربی بجای عوض کردن تاکتیک دو تا بازیکن میاره
تا فقط اوت دست بندازه و اون یکی بزنه تو گل
خوب این ادم هیچی از فوتبال نمیفهمه
بعد فرهاد مجیدی را اورد که هیچ نقشه ای براش نداشت
جالب بود آخرش گزارشگر گفت بعد از بازي مصاحبه انجام ميشه ولي نه شبكه استاني نشون داد نه شبكه 3!
من واقعا به اين گزارشگر همشهريم با اين آي كيو بالا افتخار ميكنم
اصلا يادش نبود داره براي كل ايران گزارش ميكنه
استاد پرتاب ديسك ايران هم كه نتونست براي استقلال كاري كنه
واقعا متاسفم براي اون همشهريام كه تو شهر خودشون استقلالو تشويق ميكردند!
چیزه
این پست به تاپیک پرسپولیس منتقل شد
البته اگه نیاز بود بگید برش می گردونم
اینه رسم مهمون نوازی مسلمون !!!! :31::31::31::2:نقل قول:
یه چیزی بگم خوشحال شی : اکبر پور کاپ اخلاق رو در آخر دیدار از آن خودش کرد !!! :21::27::2:نقل قول:
نگاه کن هر کی هرچی دلش می خواد میگه بعدش هم 1 هفته بن میشه بعد دوباره میاد.بعدا اگه ما بودیم کلا از انجمن ورزشی محروم میشدیم.....
هنوز به کله نقلی اعتقاد دارین؟اون سال استقلال بی مربیم اول میشد.
چیزی که از همه بیشتر ناراحتم میکنه اینه که تیم اصلا تاکتیک مشخصی نداره :41:
اگه با برنامه بازی کنیم و ببازیم ناراحت نمیشم , باخت همیشه هست ولی ...
امیدوارم وضعیت بهتر بشه چون با اوت دستی به جایی نمیرسیم :13:
تاییدت می کنمنقل قول:
چیزی که از همه بیشتر ناراحتم میکنه اینه که تیم اصلا تاکتیک مشخصی نداره
اگه با برنامه بازی کنیم و ببازیم ناراحت نمیشم , باخت همیشه هست ولی ...
عزیز من اینا که این چیزا حالیشون نیست هر کی میاد تو تاپیکشون استقلالی میبینن شعور هم خوب چیزی هستنقل قول:
تو که زحمت میکشی میای تاپیک ما تایید میکنینقل قول:
اینو بدون که تجربه نشون داده ما تو بدترین شرایط هم لنگ را سوراخ کردیم :27:
راست می گی !!!
مثل 16 شهریور 52 که 6 تا خورد
:41::41:صبا استقلال رو 3 بر1 شکست داد فکر همچین چیزی رو نمیکردم ..
هر دو گل از شوت زنی گل شد..:41::41:
خفن تایید میشه !!نقل قول:
22 شهريور 87 هم به افتخارات استقلال اضافه ميشه!!
البته روزهای دیگری هم به تاریخ سیاهشون پیوند خورده بود
/هفته ششم ليگ برتر فوتبال/
شكست سنگين صدرنشين و پيروزي پر گل پيكان
خبرگزاري فارس: شش ديدار باقيمانده از هفته ششم ليگ برتر امشب در شهرهاي مختلف برگزار شد و ذوب آهن صدرنشين برابر ابومسلم شكست خورد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاي فارس، مسابقات هفته ششم ليگ برتر امشب و در شهرهاي مختلف برگزار شد.
شكست صدرنشين ليگ برابر ابومسلم و پيروزي پر گل پيكان در خانه راه آهن از نتايج قابل توجه امشب بود.
نتايج بازي ها:
سپاهان اصفهان صفر - ملوان بندر انزلي صفر
ابومسلم مشهد 4 - ذوب آهن اصفهان صفر
استقلال اهواز يك - مقاومت سپاسي يك
راه آهن يك - پيكان 4
پاس همدان يك - پيام مشهد صفر
صباباتري قم سه - استقلال تهران يك
سه ديدار اول اين هفته نيز شب گذشته برگزار شد كه پرسپوليس يك بر صفر برابر مس كرمان شكست خورد، پگاه و سايپا به نتيجه تساوي يك بر يك رسيدند و برق شيراز و فولاد هم يك بر يك مساوي كردند
سلام دوستان عزیز
مخصوصا طرفدارای استقلال
من استقلالی نیستم فقط خواستم بگم بهترین تیمهای دنیا هم گاهی دچار افت میشن و ممکنه یک سال یا بیشتر طول بکشه و با تغییر مربی و بازیکن و تحول در باشگاه درست میشه اما در مورد استقلال فکر می کنم (فقط نظر شخصی منه!)این مورد به ضعف مدیریت بر میگرده نه بازیکن و مربی.شما خودتون روند این تیم رو در یک سال گذشته(فصل گذشته) بررسی کنید.اسطوره استقلال آمد.تیم بسته شد اما خوب نتیجه نگرفت.ناصر خان نابود شد.کریمی آمد.بازیکن جدید آمد.تیم نتیجه نگرفت.امیر فشار آورد.کریمی استعفا داده شد!امیر آمد.جام حذفی به لطف درخشش طالبلو در ضربات پنالتی و چاشنی شانس فتح شد.بازیکن جدید خریداری شد!تیم برای فصل جدید بسته شد اما هنوز خوب نتیجه نگرفته!!!؟؟؟مشکل کجاست!؟آیا تغییر کادر فنی و بازیکن مشکلی رو حل کرد !؟یا فتح الله زاده عملکرد ضعیف خودش رو با تعویض مربی و خرید بازیکن پوشش میده!؟یا اینها فقط از بدشانسیه!؟یا شایدم بازیکنهایی که باید می رفتن موندن و خریدها خوب نبودن یا امیر قلعه نویی....!؟خودتون قضاوت کنید....
امیدوارم به هیچ کدوم از طرفدارهای این تیم بزرگ بر نخورده باشه
موفق باشید
:11:
/هفته ششم ليگ برتر فوتبال/
استقلال با سومين شكست به رده هفدهم سقوط كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران در هفته ششم ليگ برتر با شكست سه بر يك برابر صبا باتري، سومين باخت اين فصل خود را كسب كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار از ساعت 30/20 در ورزشگاه يادگار امام شهر قم و در حضور حدود 15 هزار تماشاگر برگزار شد.
شيث رضايي در دقيقه 23 ، عادل كلاه كج در دقيقه 70 و فريدون فضلي در دقيقه 92 براي صبا گلزني كردند.
سياوش اكبر پور در دقيقه 56 گل استقلال را به ثمر رساند.
اين نخستين گل مهاجمان استقلال در ليگ برتر هشتم بود.
خداداد افشاريان در دقيقه 44 صمد مرفاوي و صادق ورمرزيار مربيان دو تيم را به دليل درگيري لفظي در كنار زمين از روي نيمكت اخراج كرد.
امير حسين فشنگ چي، فريدون فضلي و المير توليا از صبا و پژمان منتظري از استقلال كارت زرد دريافت كردند.
تيم استقلال با اين شكست به جاي صباباتري به رده هفدهم جدول سقوط كرد.
تركيب تيم استقلال:وحيد طالب لو، پيروز قرباني، بيژن كوشكي، پژمان منتظري، حسين كاظمي، خسرو حيدري، مهدي امير آبادي( از دقيقه 76 ابراهيم تقي پور)، مجتبي جباري، جان واريو(از دقيقه 46 علي عليزاده)، سياوش اكبرپور، عليرضا عباسفرد(از دقيقه 68 فرهاد مجيدي)
سرمربي : امير قلعه نويي
تركيب تيم صباباتري:المير توليا،حميد رضا فرزانه(از دقيقه 62 يحيي گل محمدي)،شيث رضايي، مرتضي اسدي، حميد سر آباداني، امير حسين فشنگ چي، عادل كلاه كج (از دقيقه 84 محمد همرنگ)، محمد نوري ، محسن يوسفي( از دقيقه 67 مهدي خيري)، غلامرضا رضايي و فريدون فضلي
سرمربي :فيروز كريمي
ولي به نظر من تيم نبايد هيچ تغييري كنه ، حتي توي تاكتيك
فقط زور عليزاده رو زياد كنند كه بتونه از راه دور هم پرتاب كنه
استقلال تيم خوفيه!!
انشالله که اخرین باخت استقلال باشه.
/حاشيه ديدار استقلال و صبا باتري/
درگيري لفظي مرفاوي با ورمرزيار
خبرگزاري فارس: مربي تيم استقلال تهران در اواخر نيمه نخست ديدار مقابل صباباتري قم با مربي حريف به طور لفظي درگير شد و هر 2 مربي از سوي داور اخراج شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، در دقيقه 44 مسابقه بعد از خطاي اكبر پور بر روي فشنگ چي بازيكن صبا، صادق ورمرزيار به داور اعتراض كرد و معتقد بود بايد به اكبر پور اخظار دهد.
اين مسئله باعث اعتراض صمد مرفاوي مربي استقلال شد و حتي بعد از اين كه ورمرزيار روي نيمكت نشست مربي استقلال به اعتراض هاي خود به مربي حريف ادامه داد و داور مسابقه هر دو مربي را از روي نيمكت اخراج كرد.
* فيروز كريمي در نيمه دوم نيز به داوري در يكي دو صحنه به شدت اعتراض كرد.
* برخي از تماشاگران بطري هاي آب را به ميدان و به سوي بازيكنان هر دو تيم پرتاب كردند.
* اين نخستين مسابقه اي است كه قم ميزبان استقلال است.
* يحيي گل محمدي سرمربي سابق صبا باتري در دقيقه 63 به جاي حميد رضا فرزانه به ميدان رفت و بازو بند كاپيتاني را نيز قبول نكرد.
* فرهاد مجيدي در دقيقه 68 پيش از ورود به ميدان به عنوان بازيكن تعويضي از فيروز كريمي رخصت گرفت.
انتهاي پيام/
بله
استقلال دیگه نخواهد باخت.
البته فقط تا شروع هفته بعد!
پس از شكست سه بر يك برابر صبا
قلعه نويي: بايد چهار بر يك پيروز مي شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تا دقيقه 60 ديدار مقابل صباباتري قم چند فرصت مسلم گلزني را از دست داديم و بايد چهار بر يك پيروز مي شديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست 3 بر يك مقابل صباباتري قم در جمع خبرنگران گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم جوانمردانه بازي كردند. اين پيروزي را به فيروز كريمي و صبا باتري تبريك مي گويم؛ اما اگر تا دقيقه 60 بازيكنان از فر صت هاي به دست آمده استفاده مي كردند و توپ هاي ما گل مي شد، مي توانستيم صبا را بانتيجه 4 بر يك شكست دهيم.
وي افزود: داوري در اين مسابقه بسيار بد بود و خداداد افشاريان دو پنالتي را به سود ما نگرفت؛ اما بازيكنانم عملكرد بدي نداشتند. اگر به دنبال مقصر مي گرديد، مشكل اصلي تيم ما تاكتيكي بود و من مسئوليت اين شكست را بر عهده مي گيرم.
وي ادامه داد: برخي قصد دارند جو تيم مرا بر هم بريزند. تيم استقلال را قهرمان تحويل دادم و زمانيكه به استقلال برگشتم اين تيم سيزدهم بود به همين دليل نياز به زمان داريم.
در اين لحظه برخي از خبرنگاران تهراني كه به قم رفته بودند به دليل امكانات كم ورزرشگاه يادگار امام با برخي از خبرنگاران قمي درگيري لفظي پيدا كردند و سرمربي استقلال نيز از فرصت پيش آمده نهايت استفاده را برده و سالن نشست خبري را ترك كرد.
استقلال با اين شكست تا رده هفدهم جدول هجده تيمي ليگ سقوط كرد.
انتهاي پيام/
پس از پيروزي صباباتري قم
كريمي: ضعفهاي استقلال را به خوبي ميشناختم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صبا باتري قم گفت: ضعف هاي اسقلال را به خوبي مي شناختم و توانستيم با حرفهايگري پيروز شويم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از برتري 3 بر يك مقابل استقلال تهران گفت: يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر هشتم را تا اين هفته شاهد بوديم و هر دو تيم با تمام توان وارد ميدان شدند و بازي خوبي ارائه كردند كه ماحصل آن رد وبدل شدن چهار گل و ايجاد دهها موقعيت گلزني روي دروازه ها بود.
وي افزود: استقلال مي توانست برنده اين مسابقه باشد؛ اما بازيكنان ما حرفه اي عمل كردند و از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را بردند. ضمن آنكه دروازه بان ما درخشش فوق العاده اي داشت و مهاجمان استقلال عجول بودند.
كريمي تاكيد كرد: اين ديدار نكات تاكتيكي زيادي را در بر داشت و من با شناختي كه از ضعف هاي استقلال داشتم و لزومي هم نمي بينم كه در اينجا به آنها اشاره كنم، توانستيم حريف را شكست بدهيم.
سرمربي سابق استقلال ادامه داد:فقط متاسفم كه صعود صبا در جدول با شكست استقلال تهران مصادف شد.
سرمربي صبا باتري در خصوص قضاوت مسابقه گفت: صحنه خاصي نديدم اما فقط از افشاريان يك خواهش دارم اين كه پس از آنكه وقت هاي تلف شده اي كه محاسبه كرد، به اتمام رسيد سوت پايان مسابقه رابه صدا در آورد.
انتهاي پيام/
دوستان بازیه بعدی کی هست.؟
کسایی هم که اومدین این تایپیک رو به هم ریختن اصلا خیالشون نیست چون با نام کاربریه اصلیشون نیمدن...
اومدن هرچی دوست داشتن گفتن و رفتن کسی هم کاری به کارشون نداشت.
خیلی ممنون بسی خندیدیم به حرف شمانقل قول:
انشالله که اخرین باخت استقلال باشه.
کافر همه رو به کیش خود پنداردنقل قول:
کسایی هم که اومدین این تایپیک رو به هم ریختن اصلا خیالشون نیست چون با نام کاربریه اصلیشون نیمدن...
اومدن هرچی دوست داشتن گفتن و رفتن کسی هم کاری به کارشون نداشت.
یادمه صفحات قبل گفتی که اخراج شدی
اما من تو فروم های دیگه هم تو بخش ورزشی فعالیت می کنم
چي چي رو خنديدي؟
بايد گريه كنيم ، خيلي حرف زشتي بود!!
* هفته هفتم:
استقلال اهواز - استقلال تهران
تاریخشو کسی میدونه؟
اشتباهی دیدی.....نقل قول:
یادمه صفحات قبل گفتی که اخراج شدی
آقا اين قلعه نويي چطوري روش شده بعد از بازي مصاحبه كنه؟!
خيلي ميخواد اداي مربياي حرفه اي(احيانا قطبي) رو در بياره
می دونید چرا استقلال باخت :
1- در دروازه : طالب لو همه را یاد ساشا ایلیچ انداخته بود . احتمالا می خواسته انتقامش رو از فیروز بگیره
2- دفاع : یکی از یکی بهتر . از قربانی بگیر که یه تنه از دفاع می خواد دریبل بزنه بره جلو تا گل بزنه ...
3- هافبک ها : جباری که ماشالله فقط تو تیم ملی خوب بازی می کنه . جان واریو انصافا خوب بازی می کرد فقط یه مشکل داشت اونم این بود که پستش با جباری یکی بود به عبارتی دو بازی کن از یک جنس توی یه تیم بودند . حالا کی باید بره بیرون اونی که اسم و رسم نداره . پسیتون ها هم که امیر آبادی اصلا نفوذ نکرد یا بهتر بگم اجازه نفوذ نداشت . مثل این که قلعه نوعی یادش رفته بود که یه تیم نباید از یه جناه به صورت مطق حمله کنه ( یکم توازن هم بد نیست ) . این طوری می شه که با یه تعویض خسرو حیدری از بازی عملا کنار میره .
4- خط حمله : اکبر پور فقط اسمش تو میدون بود و یه ضربه سر زد اونم با خوش شانسی تمام بعد از برخورد به دستان دروازه بان رفت تو دروازه . اما انصافا این عباسفر خیلی خوب بازی کرد . اگه درست تغذیه بشه بدرمون می خوره .
5- تعویض ها : مهمترین مشکل استقلال همینه . والله این عباس فرد یکی از بهترین بازیکن های توی زمین بود حداقل از اکبر پور بهتر بود اون وقت تعویض می شه و کی میاد جاش علیزاده . بهتره خودمون را گول نزنیم . درسته که پاس گل داد اما یه تیم رو فلج کرده توی همین چند دقیقه که اومد چند تا موقعیت خوب خراب کرد ....
خروج جان واریو که به نظر من بهترین بازی کن استقلال بود جای تعجب داشت . حالا چرا نباید جباری یه بار تعویض بشه ؟ از قلعه نوعی این تعویض ها بعید بود .
اومدن تقی پور اونم در خط حمله هم قلعه نوعی را زیر سوال برد هم تقی پور را در شرایت روحی بدی قرار میده . استفاده از مجیدی در پستی که هنوز من نفهمیدم دفاع بود؟ هافبک بود ؟ فروارد بود ؟
6- سیستم بازی : استقلال از همون اول بازی داشت سیستم علی اصغری بازی می کرد . قلعه نوعی هنوز نفهمیده از چه بازیکنی در دفاع ، هافبک یا فروارد استفاده کنه . من نمی گم سیستم 3-5-2 بده اما اگه می خواهی اونو انجام بدی مهره هایی که به درد این سیستم می خوره هم تو ترکیب قرار بده .
7- تاکتیک بازی : استقلال تاکتیک خاصی نداشت . بعد از خوردن گل هم که سریع رفت سراغ علی اوتی . باید بگم اگه قرار به باخت باشه بهتره که استقلال بدون علیزاده ببازه . نمی دونم امیر از این علیزاده چی دیده که همش تو ترکیب تیمه .
8- اون موقعی که امیر دنبال جاسوس و خبر سازی بود تیم فیروز خان در آرامش تمرین می کرد . کاش این درس عبرتی بشه که استقلال و امیر دنبال جنجال و خبرسازه نباشن و فقط به بهبود کیفیت بازی استقلال بپردازن .
حرف آخر استقلال با این رویه هیچی نمی شه . فقط خدا کنه که تفکر قلعه نوعی عوض بشه . اون ژنرالی که استقلال رو قهرمان کرد اینی نیست که می بینیم .
البته اینایی که نوشتم چیزیه که از بازی دیدم و یه چیزایی هم از قلم انداختم مثل بازی افتضاح کاظمی .
البته شاید هم من کارشناسی خوبی نداشتم .
بهر حال این نظر منه دیگه ببخشید . اگه زیاد نوشتم یا ایراد داره
به امید قهرمانی استقلال
اشتباه شد..............................
به نظر خودم استقلال هنوز هم در حمله ایراد هایی داره مثلا همین سیاوش اکبر پور در این بازی به جز اون 20 دقیقه ی نیمه ی دوم همه ی بازی رو بد کار کرد البته این هم هست که سیاوش اکبرپور بازیکن سرعتی است و اگر این جباری که اصلا در این بازی خوب کار نکرد با پاس های عمقی سیاوش اکبرپور رو راه می انداخت تیم میتونست به گل برسه ...
از نظر دفاعی و هافبک های دفاعی ما : مدافعان ما زیاد بد کار نکردند و به نظر من هافبک های دفاعی ما خیلی بد کار کردند و گذاشتند که بازیکنان شوت زن صبا با شوت دروازه رو باز کنند چون اصلا مهاجمان صبا نتونستند کاری رو انجام بدند بلکه بازیکنان هافبک صبا بود با با شوت ها ی خود دروازه رو باز میکردند.
به نظر من اشکال استقلال این بود وباید استقلال رو مهاجمان خودش کار کنه .:41:
پس از شكست سه بر يك برابر صبا
قلعه نويي: بايد چهار بر يك پيروز مي شديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: تا دقيقه 60 ديدار مقابل صباباتري قم چند فرصت مسلم گلزني را از دست داديم و بايد چهار بر يك پيروز مي شديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي پس از شكست 3 بر يك مقابل صباباتري قم در جمع خبرنگران گفت: بازي خوبي بود و هر دو تيم جوانمردانه بازي كردند. اين پيروزي را به فيروز كريمي و صبا باتري تبريك مي گويم؛ اما اگر تا دقيقه 60 بازيكنان از فر صت هاي به دست آمده استفاده مي كردند و توپ هاي ما گل مي شد، مي توانستيم صبا را بانتيجه 4 بر يك شكست دهيم.
وي افزود: داوري در اين مسابقه بسيار بد بود و خداداد افشاريان دو پنالتي را به سود ما نگرفت؛ اما بازيكنانم عملكرد بدي نداشتند. اگر به دنبال مقصر مي گرديد، مشكل اصلي تيم ما تاكتيكي بود و من مسئوليت اين شكست را بر عهده مي گيرم.
وي ادامه داد: برخي قصد دارند جو تيم مرا بر هم بريزند. تيم استقلال را قهرمان تحويل دادم و زمانيكه به استقلال برگشتم اين تيم سيزدهم بود به همين دليل نياز به زمان داريم.
در اين لحظه برخي از خبرنگاران تهراني كه به قم رفته بودند به دليل امكانات كم ورزرشگاه يادگار امام با برخي از خبرنگاران قمي درگيري لفظي پيدا كردند و سرمربي استقلال نيز از فرصت پيش آمده نهايت استفاده را برده و سالن نشست خبري را ترك كرد.
استقلال با اين شكست تا رده هفدهم جدول هجده تيمي ليگ سقوط كرد.
پس از پيروزي صباباتري قم
كريمي: ضعفهاي استقلال را به خوبي ميشناختم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال صبا باتري قم گفت: ضعف هاي اسقلال را به خوبي مي شناختم و توانستيم با حرفهايگري پيروز شويم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي پس از برتري 3 بر يك مقابل استقلال تهران گفت: يكي از زيباترين بازي هاي ليگ برتر هشتم را تا اين هفته شاهد بوديم و هر دو تيم با تمام توان وارد ميدان شدند و بازي خوبي ارائه كردند كه ماحصل آن رد وبدل شدن چهار گل و ايجاد دهها موقعيت گلزني روي دروازه ها بود.
وي افزود: استقلال مي توانست برنده اين مسابقه باشد؛ اما بازيكنان ما حرفه اي عمل كردند و از موقعيت هاي خود نهايت استفاده را بردند. ضمن آنكه دروازه بان ما درخشش فوق العاده اي داشت و مهاجمان استقلال عجول بودند.
كريمي تاكيد كرد: اين ديدار نكات تاكتيكي زيادي را در بر داشت و من با شناختي كه از ضعف هاي استقلال داشتم و لزومي هم نمي بينم كه در اينجا به آنها اشاره كنم، توانستيم حريف را شكست بدهيم.
سرمربي سابق استقلال ادامه داد:فقط متاسفم كه صعود صبا در جدول با شكست استقلال تهران مصادف شد.
سرمربي صبا باتري در خصوص قضاوت مسابقه گفت: صحنه خاصي نديدم اما فقط از افشاريان يك خواهش دارم اين كه پس از آنكه وقت هاي تلف شده اي كه محاسبه كرد، به اتمام رسيد سوت پايان مسابقه رابه صدا در آورد.