:31: داشتم میترکیدم با اون قیمتی که گفتی :31: عزیز من بگو همش رو با هم میده دیگه :31:نقل قول:
Printable View
:31: داشتم میترکیدم با اون قیمتی که گفتی :31: عزیز من بگو همش رو با هم میده دیگه :31:نقل قول:
البته من هم تو چند تا سایت دیگه دیدم که ازش تعریف میکردن و گفته بودن که خیلی دقیقه.......:10:نقل قول:
من میخوام بگیرم ولی از کسایی که گرفتن پرسیدم زیاد راضی نبودن.میگن نمی ارزه پولی که پاش دادن.
یه بازی هم که باهاشه خیلی سره کاریه.
کلا به نظرم کینکت جالبتره.ولی خوب موو هم باید باشه دیگه:دیبالاخره گیمری همینه دیگه باید همش باشه چه خوب چه متوسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بازی هم به اسم sports chamopions تو پکشه که تو نوع خودش جالبه.....:20:
میلاد جون شما آلمانی اینجا فروشنده ها قیمت هارو تعیین میکنند....نقل قول:
یا خـــــــــــــدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش 39 یورو پولشه !
شما هم داری شکست نفسی میکنی 39 یورو ارزونترین مدلشه......:10:
یه سوال دیگه:شما farsi 1 رو هم تو آلمان میبینی.....؟؟؟:13:
من یه لحظه فکر کردم فقط اون بستنیه رو میگه 120 تومن داشتم سر میرفتم :31:نقل قول:
بله ، من اینجا هم فارسی 1 میبینم ولی فقط سالوادور و سریال آمریکایی هاش چون دوبله آلمان از مال فارسی 1 هم مزخرف تره :31:
من چند روز پیش GTA IV رو گرفتم که روی جعبهاش زده 1080p اما وقتی اجراش میکنم میره روی 720p!
کسی علتش رو میدونه چیه؟
زیاد به جلد بازیها توجه نکن.....نقل قول:
این بازی هم مانند سایر بازیهای این کنسول نهایتا" از 720p پشتیبانی میکنه.....:10:
يه برچسبايي (شيشه اي رنگ) هستش ماله پلي 3 براق كه از خش و ضربه محافظت ميكنه----من تازه ديشب كه لباف بودم متوجه شدم----چيزه جالبيه اگه كسي كنسولش هم خش افتاده باشه مخفيش ميكنه و مثل روز اول برق ميزنه----
من همین بازیو دارم رو 1080p اجرا میکنمنقل قول:
شاید اشکال از مونیتوره یا چیزه دیگه
سلام
ایشون حتما LCD که دارن Full HD یعنی 1920x1080 رو support نمی کنه .
نه دوست عزیز گفتم که این بازی تو کنسولها نهایتا" از 720p پشتیبانی میکنه....نقل قول:
بازی رو 1080p به صورت تبدیل شدن اجرا میشه (اسم قشنگی داشت فکر میکنم upciclar باشه):46:
فکر کنم Upsacle هستشنقل قول:
دقیقا" منظورم همین بود.....نقل قول:
فقط تعداد انگشت شماری از بازیهای این کنسول رو 1080p هم میتونن اجرا بشن من الجمله:GOW3-U2-GT و...:20:
اتفاقا اینا هم نمیشننقل قول:
من فقط God of War Collection رو رو 1080P اجرا کردم
كيبورد من كار نميكنه؟؟؟بايد از اينترنت برنامشو نصب كنم؟؟؟؟؟
از اين مدله=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورت با PS3 هست دیگه !! :31:نقل قول:
فکر نمیکنم برنامه بخواد , چون به صورت Plug&Play کار میکنن. اگه هم فایلی بخواد باید توسط PS3 از PSN در حالت Online در یافت بشه .البته نه به صورت دستی بلکه زمانی که keyboard رو وصل میکنید خوده دستگاه نیاز به Driver رو اعلام کنه.
کسی از روش ه*ک با دسته sixaxis خبر داره ؟ چجوریاس ؟
الن سرچ کردم چیزی پیدا نکردم شما از کجا میگی؟:18:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://hackaday.com/2010/09/26/ps3-sixaxis-controller-now-houses-exploit
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:27 PM ----------
ای بابا چرا این سایت p30world قاطی داره ؟
هرکاری میکنم این لینکها رو درست و حسابی تو کد نشون نمیده
شما لینک رو بذارید خودش اتوماتیک کد می کنه ، برای -- از طریق دسته هم دردسرش زیاده ارزش نداره ، یه دانگل بخرید الان که پشت شهرداری نقل و نبات شده !
كار نميكنه---تنظيمات نميخواد؟؟؟دو تا باطري قلمي بهش انداختم و چراغه سبز چشمك ميزنه اما فعال نيست؟؟؟؟؟؟؟؟كلافه شدم نكنه كيبوردش مشكل داره؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
راستي الان كه دانگل مخصوص هست---خريدن بازي كار درستيه؟؟؟چون من قصد خريد بازي دارم-----
مثل این که قراره تا 35 روز دیگه GT 5 بیاد
خاستم بدونم که چقد این تاریخه اعتبار داره و درسته
تاریخ دقیق : 2 نوامبر 2010نقل قول:
یعنی دقیق 35 روز دیگه .
کد:http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo52/index.html
اصل سوالم این بود که وقتی میگن 35 روز دیگه دقیقا تو همون روز بازی میاد یا این که ممکنه که حرفشون 2 تا بشهنقل قول:
تاریخ رلیز توی اروپا و آمریکا دقیق همینه ، توی ایران هم معمولا 10 روز بعد میاد . از الان هم توی فروشگاه های بزرگ مثل زاتورن دارند ماکت هاش رو نصب میکنند . کامل شد ازشون براتون عکس میگیرم :31:نقل قول:
ما که این همه سال منتظر موندیم خب 10 روز هم رو اون 35 روز چیزی نمیشه دیگه....:46:نقل قول:
داداش من مثل اینکه درست متوجه نشدم !! شما Keyboard BT داری ؟!نقل قول:
میلاد جان بی انصافی نکن داداش :31: GOW 3 بعد از 3 روز اومد !! تاجرامون فهمیدن نون تو چیه :31: !!نقل قول:
من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک ندارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
تا اونجا که من فهمیدم قابلیت اپدیت هم دارن. و اینکه جاهایی هستن که کارشون تمیز باشه:46:نقل قول:
من موندم دانگل بخرم یا نخرم آخه مغازه دارا می گن اگه بازی بیاد که قطعا می آد که فریم ور بالاتر از 3.41 بخواد با این دانگل های موجود نمی شه بازی رو اجرا کرد ! من منتظرم یه بازی بیاد که فریم ور بالاتر بخواد ببینم می شه مثل PSP بازی هاش رو پچ کرد بعدا بخرم ...
البته یه مغازه بود دانگلش می گفت قابلیت آپدیت داره گرون ترم م یداد ، اونجا که صاحب نداره تقریبا شک دارم یارو دروغ می گفته که بفروشه ... ولی دانگلش حداقل با چسب برق بسته بندی نشده بود !
و اینکه منم شنیدم که بازی ها رو پچ میکنن
کسی از این دانگل ها گرفته.........؟؟؟نحوه عملکردش چجوریه........!!:13:
راستی 500 صفحه ای شدن تاپیک رو هم تبریک میگم.....:20:
محمد جان من میخوام بگیرم. تست میکنم جوابشو میدم البته اگه کسی قبل از من نگیره :31:نقل قول:
جسارت نباشه ولی من یه سوال واسم پیش اومد...نقل قول:
شما حد اقل 1.5 ملیون تا حالا پول بازی دادین ( خودتون گفته بودین خیلی وقت پیشا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و کلی بازی انحصاری PS3 دارید ( که عکسشونو یه بار گذاشتین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) با
این وجود خیلی از بازی هاتون رو اصلا بازی نکردین یا خیلی کم بازی کردید ( uncharted 1 , GOW 2 , resistance 2 , yakuza 3 ,و ..و ....LBP... و.... ) و فقط U2
, GOW 3 , HR , KZ 2 , MAG رو دوس دارین ، چرا دنبال دانگلین !!!! ... !!!! ...
شرمنده اگه فضولی کردم:11:
[QUOTE=samgun;5461431]داداش من مثل اینکه درست متوجه نشدم !! شما Keyboard BT داری ؟!
من يه كيبورد وايرلس از همون كه عكسشرو گذاشتم دارم---دو تا باطري بهش ميخوره و الان كليدش هم روشنه و چشمك ميزنه----ps3 هم روشنه اما كيبورد هيچ كدوم از كليدهاش فعال نيست!!!110 تومن خريدم اما نميتونم استفاده كنم!!!
بروز رسانی 3.50 کنسول PS3 مشکل ساز میشود
گرچه بروز رسانی FW 3.50 کنسول PS3 توانست امکان تماشای فیلم های 3D را به این وسیله اضافه کند اما بدون مشکل هم نبوده و علاوه بر از کار انداختن دانگل -- PS3 , هماهنگی تعدادی از دسته های USB که شرکت های دیگری غیر از خود سونی برای این وسیله ساخته بودند را نیز از بین برده و این دسته ها دیگر با کنسول PS3 کار نمیکنند.
در پی شکایت بعضی از استفاده کنندگان از این دسته ها:
شرکت MadCatz که یکی از مطرح ترین شرکت های ساخت دسته بازی برای تمامی کنسول های بازی میباشد طی بیانیه ای اعلام کرده که "درست است که هماهنگی بعضی از دسته های ساخت قبل از 2008 ما با کنسول PS3 از بین رفته و انها دیگر برای این کنسول بلا استفاده شده اند اما به شما اطمینان میدهیم که تمامی دسته هایی که در شرکت ما بعد از سال 2008 ساخته و سپس وارد بازار شده اند با این کنسول و بروز رسانی 3.50 آن هماهنگی کامل دارند.
همچنین شرکت MadCatz به تمامی مشتریان خود اطمینان میدهد که تمام وسایلی که از این به بعد برای این کنسول عرضه میکند اعم از دسته های سیم دار و بی سیم و وسایل مخصوصو بازی هایی مانند Rock Band و همچنین fight sticks های جدید انها با کنسول PS3 هماهنگ خواهد بود و در آینده نیز مشکلی برای آنها پیش نمی آید.
منبع:
کد:http://www.1up.com/news/ps3-update-kills-older-madcatz
وایرلس از نوع رادیویی هست یا BlueTooth عزیزم ؟نقل قول:
اگه رادیویی باشه که اصلا وصل نمیشه به کنسول .
سلامنقل قول:
بله من الان دقیقا 38 تا بازی انحصاری پلی سه دارم که کلا شیش یا هفت تاشو تا آخرش رفتم ! من عاشق بازیم حتی اگه بازی نکنم ! اگرم دانگل می خوام بخرم به دو دلیله یکی اینکه یه سری بازی ها هستن که انحصاریه و یکم قدیمی یا سبک خاصیه که تو ایران طرفدار نداره واسه همین مغازه دارا کم اوردن یا اصلا نیاوردن و تو ایران نیست دو نمونش که تا حالا دانلود کردم یکیش 3D Dot Game Hero و دومی Time Crisis 4 که من واسشون کل تهران رو گشتم ! هیچکی نداشت و الان دانلود کردم و آماده خرید دانگل که بشینم بازی کنم : )
دلیل دوم خوب بازی ها گرونه من که رو گنج نشستم :20: مخصوصا اینکه این اخری ها به بازی های PSN هم معتاد شده بودم تو یه ماه صد و پنجاه دلار گیم کارت خریدم تو PSN خرج کردم ! البته هنوز یه سی دلاری ته حسابم مونده ! که به دلیل اینکه نمی خواستم کنسول آپدیت کنم دیگه PSN نرفتم .
حالا من منتظرم یه بازی با فریم ور بالاتر بیاد ( البته فرمول یک اومده ولی عنوان شاخی نیست کسی دنبالش نیست بخواد پچش کنه اینا ) مثلا گراند توریسما پنج ببینم می شه پچید یا نه اگه شد که هیچی اگه نشد می رم یه پلی سه دیگه می خرم به احتمال زیاد ، یکی برای اوریجینال ها یکی برای کپی ها ، البته اگه قیمتش همین جوری نره بالا ! که فعلا داره می ره بالا دستگاه از 310 هزار تومن تو یه ماه گذشته شده 370 هزار تومن ! یادش بخیر پلی سه خودم رو خریدم 430 هزار تومن همون موقع هم هفت تا بازی خریدم شد 600 رند !
مگ رو من 100 ساعت بازی کردم ، ولی خیلی خورد تو ذوقم دیدم لول 60 بالاتر نداره !
بلوتوث----نقل قول:
اگه قسمت تنظيمات كنسول رو گزينه quick format كليك كرد چه اتفاقي ميافته؟؟؟؟؟؟؟
سلوم بر همه .یه سوال رفیقم چند روز پیش یه جا دیده بود که نوشته ه ک ps3 .این جریانش چیه الکیه راسته.اصلا جریانش چیه ممنون
سلام این دانگل ها دو نوع سخت افزاری داره یکی با آی سی at90 و دیگری pic ها هستننقل قول:
نوع اول قابلیت اپدیت از طریق کامپیوتر رو داره ولی نوع دوم برای آپدیت نیاز به پروگرمر داره (البته من از بچه های فروم هات اورکلاک پرسیدم گفتن اینها هم میشه به نوعی با کامپیوتر اپدیتش کرد)
قیمت اولی 35 تومن و قیمت دومی 25 تومن
من از سایت بازی رایانه خریدم (تعدادی بازی های psn هم باهاش هست که فکر میکنم بدردت بخوره)
---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
شما اگه میخوای بگیری خیالت راحت کار میکنهنقل قول:
البته من هنوز دستم نرسیده :31:
تازه میگفتن این بازی های جدید که سونی میده بیرون نیاز به فریم ور 2.5 داره اشتباهه . ظاهرا fifa 11 رو 3.41 اجرا شده
پس خیالت راحت
[QUOTE=pourya.3232;5464066
شما اگه میخوای بگیری خیالت راحت کار میکنه
البته من هنوز دستم نرسیده :31:
تازه میگفتن این بازی های جدید که سونی میده بیرون نیاز به فریم ور 2.5 داره اشتباهه . ظاهرا fifa 11 رو 3.41 اجرا شده
پس خیالت راحت[/QUOTE]
یه سوال این دانگل که گفتی این یعنی چه؟:31:.بعدش که من چه جوری میتونم فریم ور ps3 بفهمم و کجا ps3 پدیت می کنن؟؟؟
من به احتمال زیاد بخرم از بازی رایانه می خرم ، ولی فعلا بازی رایانه تریپ پیش فروش برداشته و نمی دونم دیر می ده اینا من یه چیزی بخوام درخواستشو بدم تحمل ندارم شیش ماه صبر کنم ، اگه تریپ داشت با پیک بفرسته پولش رو دم خونه بگیره همین فردا می خریدم ولی اینا می گن پول رو اول بدین بعدا ما می فرستیم !! ، یکم از تک و تا بیفته همه بخرن من می رم می خرم اصلا عجله ندارم ، در مورد اون at90 و pic هم نکته اینجاست که ما باید رو حرف مغازه دار بی پدر استناد کنیم ، که اونا هم واسه اینکه بفروشن یه چی می گن واسه خودشون ...
یهو دیدین این وسط با یه روشی هم -- شد که ما چیز شو داسته باشیم ، مثلا با گوشی w810 :31:
از قدیم گفتن عجله کار چیزه اینا