بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟نقل قول:
حدود 60 تومن
Printable View
بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟نقل قول:
حدود 60 تومن
تا جایی که من پرس وجو کردم فعلا تو مشهد کسی نداره باید از تهران تهیه کنی .نقل قول:
آقا یکی بی زحمت جواب منو بده لطفا ،
این 4870 His رو فقط لیون کامپیوتر داره ؟چون من مشهد هستم زنگ زدم بهش می گه پول بریزین به حسابم برات پست می کنم ،حالا میشه به این لیون کامپیوتر اعتماد کرد ؟
بله خيالت تخت باشهنقل قول:
4870 تو مشهد پيدا نميشه بايد سفارش بدي برات بفرستند از تهران . اگر هم باشه تك و توك هست كه بايد خيلي بگردي و قيمت رو هم خيلي بالا ميگند .نقل قول:
من خودم مشهد هستم دوست عزيز و قطعات ام رو از ---- كامپيوتر ميخرم . هيچ مشكلي هم تا حالا نداشتم .مدير ---- كامپيوتر آقاي حسيني هست كه خيلي فرد با اخلاق و خوش برخوردي هست .نقل قول:
خيالت راحت باشه .
دوستان قصد تبليغ براي كسي رو نداشتم فقط ميخواستم اين دوستمون رو راهنمايي كنم . يه وقت مديراي فروم گير ندين .:31:
بچه ها من اصفهان هستم ، اینجا فقط برند ایسوز گیر میاد برای 4850 این بهتره یا برند His ????
گرافيك رو نوشتم ( XFX - GeForce 5500 128 )نقل قول:
بله هرسه شون جواب ميدند. گرافيك فعليت چيه؟ پاور فعليت چيه؟
حدود 60 تومن
پاور هم MODEL P4-350W
سلام دوستان من يك كارت گرافيكي ميخوام بخرم كه كرايسيس رو براحتي روي high اجرا كنه ميتونيد يه دونه خوب و بصرفش رو بهم پيشنهاد كنيد ؟
البته نظرم روي 4850 ati هست كه بگيرم اما به نظرم با يكي ارزونترشم فك كنم بشه رو high بازي كرد... نه ؟
ممنون
در كل فرق چنداني بين اينها نيست هيز چون ارزونتره بهتره.نقل قول:
پاورت فكر نكنم ريل باشه اعداد و ارقام روش رو بخون ببين رو خط 12 ولتش چند آمپر ميده.نقل قول:
گرافيك رو نوشتم ( XFX - GeForce 5500 128 )
پاور هم MODEL P4-350W
مانيتورت چيه و حداكثر رزولوشنش چيه؟نقل قول:
سلام دوستان من يك كارت گرافيكي ميخوام بخرم كه كرايسيس رو براحتي روي high اجرا كنه ميتونيد يه دونه خوب و بصرفش رو بهم پيشنهاد كنيد ؟
البته نظرم روي 4850 ati هست كه بگيرم اما به نظرم با يكي ارزونترشم فك كنم بشه رو high بازي كرد... نه ؟
ممنون
بابا اين كرايسيس بازي خيلي خفنيه همون 4850 واسش لازم منتها اگه پولت نميرسه با Xpertvision 9600gso 384m sonic هم ميشه اين بازي رو نه روي خيلي High بازي كرد قيمت اين حدود 130 تومن هست.
مسابقه است؟نقل قول:
ATI Radeon HD 4870 کدومه؟!
اولي و آخري كه 4870X2 هستند. دومي هم كه فكر كنم 4850 است بنابراين فقط سومي بايد 4870 باشه.
اقا کسی جواب ما رو نداد
دو برندmaserati و gainward چه طورند قیمت تقریبا دقیق p45t-aچنده؟
راستی من الان fx5500دارم ارتقا بدم بهsonic xpertvision9600gso 384 ddr3اختلاف کارایی زیاده؟
راستی کسی از دوستان با این گرافیک بازی oblivionرو انجام نداده اگه داده بگه چه طور بود؟:40::40::40::40:
نقل قول:خيلي اختلاف دارند شايد 10 بربر قويتر باشه يا بيشترنقل قول:
راستی من الان fx5500دارم ارتقا بدم بهsonic xpertvision9600gso 384 ddr3اختلاف کارایی زیاده؟
ببخشيد چي ؟؟؟؟نقل قول:
پاورت فكر نكنم ريل باشه اعداد و ارقام روش رو بخون ببين رو خط 12 ولتش چند آمپر ميده.
Ati Hd 4870 از 8800 Gtx قویتره؟!
از چه نظر؟!
نتایج تست هاشو لطفا بزارید.
خدایا صبر عیوب بده سه بار گفتم برند
maserati و gainward خوبه
نظرتون درباره این چیه
کد:http://www.sazgar.com/fa/news/recent/index.aspx?recentno=278:40::40::40::40::8:
4870 خيلي خيلي قويتره 8800 Gtx ديگه از رده خارج شده فكر نكنم بنچماركي واسه مقايسه اين دوتا بشه پيدا كرد.نقل قول:
GTX280 قويتره گرافيك جهان هست ديگه اما چند وقت ديكه كه ATI 4870X2 بياد اين يكي ميشه قويترين گرافيك جهاننقل قول:
سلامنقل قول:
میکرو جان فوضولی منو میشه ببخشی ولی بین 3 تا 4870 هیچ فرقی نیست هیچکودوم ایکس 2 نیستن البته به نظر من یکمی بیشتر دقت کنید میبینید که دیزاین ایکس 2 باید یکمی متفاوت باشه ولی اینا همه یه شکلن
اقا 4850 کرایسیس رو تو بنچ مارکا پاره پوره کرده بعد میپرسی میکشه؟
اقا هنوز نمیشه نظر قطعی داد که چه کارتی بهتره چون انویدیا گفته میخواد درایور جدید بده باید تا اون موقع صبر کردنقل قول:
عجب حکایتیه هنوز کارت نیومده ما داریم بحث میکنیمنقل قول:
به قول میکرو سیستم اگه جی تی قویتر باشه بر خلاف روند نام گذاری
ولی انویدیا تو 8800جی تی
و 8800جی تی ایکس این رو ثابت کرد همه چی به اسم نیست
اقا یه سوالی اگه به صورت دستی دور فن کارت گرافیک رو بالا ببریم اتفاقی نمیوفته؟
الان دمای کارت من بین 77 تا 85 هست مشکلی پیش میاد؟
با کاتالیست جدید هم دما پایین نیومد
من مادر بردم پی سی ای اکسپرس 1 هست روی 4850 که 2 هست فشار نمیاره>؟
m2ne sli
یه مین خوب معرفی میکنید تا بگیرم و یه سی پی یو الان 4600 x2دارم تو همین رنج قیمت ایا اینتل سی پی یو بهتر داره بدون اورکلاک البته؟
یا فقط مین رو عوض کنم؟
اقا تکنولوژی Agea Phycs که تو کارتای انویدیا به کار رفته یعنی چی؟
از Ultra چی؟!نقل قول:
از 9800 چی؟!
نه عزیز مشکلی نداره از ati tool استفاده کننقل قول:
77 تا 85 درجه دمای بالایی هست ولی طبق خبر ها این دما برای این کارت عادیه .... من خودم 3870 سایلنت دارم دماش با اورکلاک 45 درجه هست .... :27:
نه مشکلی نداره میتونی راحت از این کارت گرافیک استفاده کنید
مشاوره برای مین بورد و سی پی یو را تو بخش خودش مطرح کن ....
ممنون دوست من ولی میشه یه لینک دانلود و روش استفادشو بدی ممنون میشم:10:نقل قول:
از اونا هم قويترهنقل قول:
4850 از 9800GTX هم قويتره 4870 كه خيلي قويتره
4870 رو با GTX 260 مقايسه ميكنند هر چند كه از اون قويتره ميشه گفت 4870 بين GTX260 و GTX280 هست.
ممنون از جوابت من مانيتورم f700b الجي هست كه قديميه ...نقل قول:
بابا اين كرايسيس بازي خيلي خفنيه همون 4850 واسش لازم منتها اگه پولت نميرسه با Xpertvision 9600gso 384m sonic هم ميشه اين بازي رو نه روي خيلي High بازي كرد قيمت اين حدود 130 تومن هست.
من بودجم به 4850 ميرسه اما ميگم 260 براش زياد نيست ؟ يعني اگر 130 تومن بيشتر بدم براش پرفورمنس 2 برابر ميگيرم نسبت به 9600 gso ؟
ممنون
از اینجا میتونی این برنامه دانلود کنینقل قول:
افزایش سرعت فن 4870/4850کد:http://downloads.guru3d.com/download.php?det=725
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243755
نه مشكلي پيش نميياد چطور بصورت دستي ميتوني دور رو ببري بالا؟نقل قول:
دما تو بار كامل كه پايين نميياد ممكنه موقع بيكاري پايين بياد. دماي شما عادي هست و جاي نگراني نيست.
هيچ ربطي نداره.
بله 4850 حدودا دوبرابر توي 3dmark08 نمره ميده.نقل قول:
کاتالیست 8.7 هم مشکل داره.قطعا دمای این کارت در حالت idle غیر طبیعی است چون وقتی full load هم می شود دماش همون 80_90 می مونه.درایور جدید هم مشکل داره .دور فن همیشه بین 27% تا 29 % است و زیاد نمیشه وقتی دور فن 4850 رو هم با روش های خاص بالا ببری یه مشکل اساسی پیش میاد و اون صدای بیش از حد کارت است . اگه دورش رو بالای 60% ببری وقتی با سیستم شروع به کار کنی فکر می کنی یه هواپیما داره از پنجره اتاقت میاد تو!!!؟؟ ولی 4870 اینطوری نبود و دمای حالت idle پایین تری داشت.کولینگ 4870 به نظر من که باهاش ور رفتم ردیف بود و مشکلی نداشت .نقل قول:
ايولنقل قول:
اين گرافيكها رو از كجا ميياري تست ميكني؟
مغازه داري خودت؟
یعنی ati هم تو زرد از آب درومد؟
ببينم گرافيكHD4870 بهتر يا ASUS EN8800GTS اين بهتر
راستي HD4870اين 1gig يا چند MBهست
HD4870 خيلي خيلي سر تر از ASUS EN8800GTS هستنقل قول:
512 مگ هست
يك سوال ايا كارت گرافيكي تو بازار هست كه از HD4870 بالاتر و بهتر باشهنقل قول:
فک کنم Gtx280 بالاتر باشه.نقل قول:
قيمتش چند و چند MBنقل قول:
بله Gtx280 قويتر از 4870 هست البته نه خيلي ولي قيمتش فكر كنم دوبرابر باشه.نقل قول:
سلام به همهنقل قول:
عاقلانه ترین راه استفاده از کراس فایر 4870 یا منتظر موندن واسه4870 x2 هست
یعنی چی آقا ؟ رو چه حسابی این حرفو می زنی؟نقل قول:
درسته 4870X2 بين 50 تا 80 درصد قويتر از GTX280 هست.نقل قول: