دومین بازیکن (چه مهاجم چه هافبک چه مدافع چه دروازه بان) و بهترین مدافع در دور اولنقل قول:
Printable View
دومین بازیکن (چه مهاجم چه هافبک چه مدافع چه دروازه بان) و بهترین مدافع در دور اولنقل قول:
.
رویای امروز، واقعیت فردا
«بزرگ ترین فاجعه آن روزی به سراغ بشریت می آید كه خیال پردازان ناپدید گردند».
- فردریش نیچه
علیرضا حقیقی، سال ۱۳۸۱:
۱۰ سال دیگر عابدزاده میشوم.
منبع: توانا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
با همه احترامی که برای همه مربی های ایرانی قایل هستم ولی باید بگم که تیم ملی شده دوکونه مربی های ایرانی تا هر چند وقت یه بار بیان تو تیم ملی یه پول قولومبه به جیب بزنن و بعدش اگر تیم ملی نتیجه نگرفت میان میگن افشاگری میکنیم ال میکنیم که یه عده نمی خواستن تیم ملی نتیجه بگیره.
بازیکنان برتر دور دوم بازیهای گروهی اعلام نشده؟!
توی مقاله زیر بازی کاملا تجزیه تحلیل شده.از ایران خیلی تعریف کرده و گفته اتوبوسو درست و به خوبی پارک کرده بودن! گفته بازی پایا پای بوده و حتی ایران می تونسته بازی رو ببره.جای دیگه گفته انتخاب بهترین بازیکن زمین سخته چون ایران نشون داد عملکرد یه تیم واحد از عملکرد فردی بالاتره و اونا برای این عملکرد باید سرشونو بالا بگیرن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................................
یه توضیحی در خصوص رتبه بندی بهترین بازیکنان جام بدم:
بنا بر اعلام رسمی وبسایت فیفا، رتبه بندی (که فعلا شرکت کاسترول اسپانسرشه،) بر اساس آنالیز حرکت تک تک بازیکنان جام در تمام لحضات بازی های قبلی انجام میشه و با استفاده از نرم افزارهای ویژه تحلیلی شامل fifa tracking technology و همجنین تیمی متشکل از گروهی از تحلیلگران هر حرکت دفاعی ، هجومی ، پاس ، دوندگی، تکل ، شوت و ... که در ادامه باعث تاثیر مثبت یا منفی در روند نتیجه گیری یک تیم میشه رو امتیازدهی میکنند و لذا پس از هر بازی جدید، نتایج و رتبه بندی ها مدام میتونه تغییر بکنه.
فعلا تا اینحا مولر آلمانی بهترین و پولادی دومین بازیکن ارزشمند جام هستند بر اساس امتیازی که جلوی اسمشون ثبت شده. به همین دلیل یه مدافع میتونه بر اساس امتیازش بهترین بازکن جام هم انتخاب بشه و پولادی فعلا بهترین مدافع ولی دومین بازیکن ارزشمند جام هستش. این سیستم در چند دوره از تورنمنهای فیفا استفاده شده.
امیدوارم ایران به مرحله بعد هم صعود کنه و پولادی هم به روند مثبت خودش ادامه بده تا از امتیازهای بعدی جا نمونه.
مشکل باند بازی و مافیایی رو هم اگه اضافه کنیم متاسفانه هیچ فضایی برای رشد مربیان جوان وجود نداره. تا من یاد دارم یاوری، غلام پیروانی، فرهاد کاظمی، میثاقیان و ... دارن مربیگری می کنن ! اصلا فرهنگ خداحافظی یه مربی تویه ایران وجود نداره !نقل قول:
البته شاید در آینده ای نزدیک افرادی مثل هاشمیان یا مجیدی که اصولی تر از سایرین دارن وارد عرصه مربیگری میشن بتونن در این زمینه هم به فوتبال ما کمک کنن.
ببخشید که بنده مثل شما متعصب فکری نیستم و نظرات حرفه ای رو با مشاهده ی چندین باره ی صحنه، مطالعه و تماشا نمودم!نقل قول:
عزیزم شما حتی به خودت زحمت ندادی چند بار دوباره صحنه رو تماشا کنی و همینطوری جوزده یه چیزی میگی...
به هر حال برای من اهمیتی نداره! :/