فک کنید...کریس جایزه رو ببره و بعد اون احترام نظامیش رو بکنه...:n08:
+
بدون شرح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنید...کریس جایزه رو ببره و بعد اون احترام نظامیش رو بکنه...:n08:
+
بدون شرح
خب این کجا و "شکایت کردن و طلب غرامت کردن" کجا.نقل قول:
خبری که اینجا می بینم بیشتر مثل یه فسخ معمولی قرارداد هست که بسته به بندهایی که وجود داره باید مبالغی از طرفی که مایل به
فسخ هست پرداخت بشه، کاملا مسئله نرمالی هست، به این اضافه کنیم که کارانکا اصلا به چلسی نرفت.
در حالی که لحن تیتر شبیه به تیترهای اوایل دوران بعد از جدایی مورینیو هست که همه رسانه ها می خواستن از آب گل آلود ماهی بگیرن.
درستهنقل قول:
چون خبر ماه چهار پنج ماه پیش بود یه چیزیایی فقط تو زهنم بود که تو پست قبلی هم گفتم حق خودشون بود:n01:
گلهاي كريستيانو در سال 2013 ، دو برابر 2008
كريستيانو نسبت به سال اولي كه توپ طلا را برد يعني 2008 خيلي از نظر آماري رشد كرده است . در حقيقت در آن سال براي يونايتد 29 گل زده بود اما امسال تا كنون 56 گل براي رئال مادريد به ثمر رسانده است .
آماري كه در حقيقت قابل قياس با ركوردهاي قبلي اين ستاره نيستند و آمار قبلي او را كاملا قورت مي دهند .
الكونفيدنشال : چراغ سبز گوندوغان به رئال
خريد ايلكاي گوندوغان در تابستان 2014 قريب الوقوع به نظر مي رسد . در حقيقت فقط يك سال و نيم از قرارداد بازيكن ترك تبار با دورتموند باقي مانده و خريدنش در تابستان آينده راحت است .
شايعات زيادي مطرح شده كه رئال با دورتموند بر سر 20 ميليون يورو به علاوه شاهين به توافق رسيده است و حالا الكونفيدنشال مدعي است كه خود اين بازيكن نيز اوكي داده است . اين در حاليست كه ال موندو دپورتيوو نيز پيوستن گوندوغان به رئال را قطعي مي داند .
احتمال معاوضه گوندوغان و دي ماريا
از سويي سايت انگليسي 2-4-4 مدعي شده است كه رئال به شدت گوندوغان را مي خواهد و حتي حاضر است كه آنخل دي ماريا ، بازيكن محبوب كلوپ را وارد اين معامله كند .
در حقيقت رئال فصل بعد با رفتن ژابي و آينده نامطمئن خديرا نياز به هافبك دفاعي خواهد داشت كه گوندوغان مي تواند يك گزينه ايده آل باشد .
بيل: از بازي کنار رونالدو لذت ميبرم
ستاره ولزي و جديد رئال مادريد با اعلام اينکه از بازي کردن کنار رونالدو لذت ميبرد تاکيد کرد به زودي به فرم ايدهآل خود خواهد رسيد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرت بيل در گفتوگويي به تمجيد از کريستيانو رونالدو پرداخته و در ادامه اعلام کرده از اينکه در کنار اين ستاره پرتغالي بازي ميکند احساس غرور ميکند.
به نقل از فارس، رونالدو از ابتداي اين فصل در فرم بسيار خوبي قرار داشته و با هت تريکي که مقابل رئال سوسيداد داشت، شمار گلهاي خود در 17 ديدار اين فصل را به 24 رساند.
گرت بيل در اين مورد به Real Madrid TV گفت: رونالدو بازيکن فوق العادهاي است و هر هفته هت تريک ميکند. از اينکه کنار رونالدو بازي ميکنم لذت ميبرم.
بيل که پس از سپري کردن دوران آسيب ديدگي خود بار ديگر به فرم خوبش بازگشته و در هفت ديدار اين فصل لاليگا سه گل و پنج پاس منجر به گل داشته بر اين باور است که هنوز چند هفته تا رسيدن به فرم ايدهآلاش فاصله دارد.
«بدون شک ميتوانم بهتر از اينها بازي کنم. به دليل آسيب ديدگي نتوانستم در تمرينهاي پيش فصل شرکت داشته باشم. اکنون به تدريج به فرم اصلي بازميگردم و ميتوانم بيشتر در خدمت تيمم باشم. وظيفه من اين است که گلهاي بيشتري بزنم و به تيمم کمک کنم به موفقيت برسد. تا زماني که بتوانم به آمادگي کامل برسم کمي زمان ميبرد. آن زمان همه ميتوانند ببينند که چه کارهايي در زمين ميتوانم انجام دهم. بايد تمرين کنم و اميدوار به زدن گلهاي بيشتر باشم.»
منبع: ورزش3
په په: حرفهای بلاتر، چشمهای خیلی ها را باز کرد
مدافع پرتغالی در صحبت هایی اعلام کرد که می داند که طبیعی نیست که رونالدو بعد از هفت یا هشت حضور درجمع فینالیست های توپ طلا تنها یک بار این جایزه را کسب کرده باشد
سایت گل- په په مدافع باتجربه رئال مادرید و تیم ملی پرتغال در حال حاضر خود را برای رویارویی با تیم ملی سوئد در دور رفت بازیهای پلی آف جام جهانی 2014 آماده می کند. درآستانه این بازی حساس او گفتگویی را با خبرنگاران انجام داده ودرمورد این بازی، زلاتان ایبراهیموویچ، کریستیانو رونالدو و توپ طلا به صحبت پرداخته که دراینجا می توانید گزیده ای از صحبت های او را مطالعه کنید:
*نظرت درمورد ایبراهیموویچ چیست؟
من در اردوی پیش فصل رئال مادرید مقابل او بازی کردم . او بازیکن فوق العاده بزرگی است .مهمترین نکته این است که ما می دانیم که چه کار باید انجام دهیم. باید در اوج تمرکز باشیم و عملکرد تیمی و گروهی داشته باشیم
*چه کسی بهتر است؟ کریستیانو یا ایبرا؟
هردویشان بازیکنان بزرگی هستند ولی کارهایی که کریس انجام می دهد، قابل مقایسه با هیچ فرد دیگری نیست. او آمار و ارقامی دست نیافتنی دارد و بهترین بازیکن دنیاست. باز هم تکرار می کنم: دراین روزها کریس نظیر و لنگه ای ندارد
*پرتغال می توانست مستقیم به جام جهانی صعود کرده و از راهیابی به پلی آف اجتناب کند؟
شاید ولی ما برای بهبود و پیشرفت تلاش می کنیم و الان نباید به چنین چیزی فکر کنیم. باید فکر کنیم که می توانیم به جام جهانی برسیم و باید باهوشیاری تمام برای رسیدن به هدفمان تلاش کنیم
* حضور در بازی های پلی آف در دو دوره اخیر
این به ما برتری می دهد. البته شرایط متفاوت است.ما بازیکنان متفاوتی داریم.تیمی جوانگرایی شده و جوان داریم و باید در اوج باشیم
* آیا بعد از تمدید قرارداد با رئال آرامش بیشتری داری؟
من هنوز قراردادم را تمدید نکرده ام. دو یا سه سال پیش با سران باشگاه به توافق رسیدم ولی هنوز قراردادم تمدید نشده
*پرتغال مدعی صعود است؟
می توان گفت که 50-50 است. من مدعی خاصی نمی بینم
*کلید موفقیت دراین بازی در چیست؟
مهمترین نکته این است که قوی وارد زمین شویم و مردم از ما حمایت کنند.این می تواند انگیزه مهمی برای ما باشد
*نظرت درمورد صحبت های اخیر بلاتردرمورد رونالدو چیست؟
ما با درنظر داشتن آمار و ارقام رونالدو می دانیم که طبیعی نیست که بعد از هفت یا هشت دوره حضور در جمع فینالیست های توپ طلا، او تنها یک توپ طلا کسب کرده باشد و این فقط نشان دهنده آن است که اتفاقات زیادی در دنیای فوتبال رخ می دهد. الان شما باید نشان دهید که چه در جریان است. آنچه در مورد کریستیانو رخ می دهد، ناعادلانه است.امیدوارم که او بتواند توپ طلا را ببرد ولی صحبت های بلاتر چشمهای خیلی ها را باز کرده است
*ممکن است مقابل سوئد بلغزید؟
قبل از پایان مرحله گروهی رونالدو گفت که نمی خواهیم به فرانسه بخوریم. حالا قرعه به نام سوئد در آمده ولی مهم این است که روی بازی مان تمرکز کنیم و نگران این مسائل نباشیم
این دوتا بچه های گوتی عزیز هستن که با رونالدو عکس انداختن:n11:
ماشین پشت سر بیشتر جلب توجه می کنه:n10:نقل قول:
اینساتگرم هم بدجور بورس شده ها(اما خوب کادرشو انتخاب نکرده،پیشونی رونالدو بیرون مونده!)
پهپه: فيفا حق کريسرونالدو را پايمال کرده
مدافع پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد در آستانه پيکار پليآف، فيفا را به ناديده گرفتن حق کريستيانو رونالدو در کسب جايزه بهترين بازيکن جهان متهم کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در شرايطي که فردا (جمعه) ديدارهاي رفت مرحله انتخابي (پليآف) جام جهاني در قاره اروپا براي کسب 4 سهميه باقيمانده انجام ميشود، پهپه در آستانه بازي تيم کشورش با سوئد جنجالي عجيبي بپا کرد.
مدافع مياني رئال مادريد در مصاحبهاي عنوان کرد فدراسيون جهاني فوتبال در سالهاي گذشته حق کريستيانو رونالدو را براي کسب جايزه بهترين بازيکن سال جهان را ناديده گرفته است.
پهپه گفت: در حق کريس براي احراز عنوان مرد سال جهان، بيعدالتي صورت گرفته است. در حالي که در سالهاي گذشته رونالدو همواره درخشيده اما فقط يکبار صاحب جايزه بهترين بازيکن جهان شده است. به نظرم فيفا حق وي را پايمال کرده است.
وي ادامه داد: فکر ميکنم در سالهاي اخير چشمان مردم جهان به اين موضوع کاملا باز شده باشد. آنچه در اين مورد اتفاق افتاده، چيزي عادي و پيش پا افتاده نيست. او نبايد فقط يکبار صاحب اين مقام ميشد. بلکه بايد چند بار ديگر نيز اين مقام را احراز ميکرد.
به اعتقاد مدافع رئاليها اين نکته که سپ بلاتر دو هفته قبل در گفتوگويي، رونالدو را به تمسخر گرفت و حتي ليونل مسي را برتر از وي دانست، خود بيانگر ناديده گرفتن حق هموطنش توسط فدراسيون جهاني است.
پهپه ادامه داد: خود همين موضوع خيلي چيزها را ثابت ميکند. از جمله اينکه در انتخاب مرد سال فوتبال اروپا خيلي عوامل دخالت دارند جز خود مسائل ورزشي اين رشته.
وي افزود: اميدوارم اين بار حق وي به درستي داده شود و او به عنوان مرد سال برسد. با اين حال معتقدم اتفاقات چند سال گذشته چشم و گوش هواداران جهان را باز کرده و ميدانند در فيفا چه خبر است.
منبع: ورزش3
روبرتو کارلوس: کریس رونالدو شایسته کسب توپ طلای امسال است
مدافع سابق رئال مادرید معتقد است که کریستیانو رونالدو شایستگی کسب معتبرترین جایزه فردی سالانه دنیای فوتبال را دارد و از موفقیت بیل در برنابئو نیز ابراز اطمینان کرده
سایت گل- روبرتو کارلوس مدافع سابق باشگاه رئال مادرید و تیم ملی برزیل در صحبت هایی اعلام کرده که کریستیانو رونالدو می تواند در مسیر رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقبایی مثل لیونل مسی و فرانک ریبری را از پیش رو بردارداین ستاره پرتغالی در سال 2013 توانسته 62 گل بزند وتعداد گلهایش در رقابت های این فصل به عدد24 رسیده.البته ناکامی او در کسب جام قهرمانی با رئال مادرید در فصلی که گذشت، ممکن است کمی شانس او را در رقابت با بازیکنان دیگر به ویژه ریبری کاهش دهد.آخرین سالی که رونالدو توپ طلا را مال خود کرده بود، سال 2008 بود وبعد از آن و در 4 سال متوالی این جایزه به مسی رسید. دراین میان روبرتو کارلوس معتقد است که هیچ کسی به اندازه کریس شایسته دریافت این جایزه نیست.او در گفتگو با تینترسا گفت:« کریستیانو رونالدو شایسته دریافت توپ طلاست و فکر می کنم که امسال به این جایزه خواهد رسید. کارهایی که کریستیانو رونالدو انجام می دهد و دائما به گل می رسد، باید پاداشی در پی داشته باشد. پس فکر می کنم که او به توپ طلایش خواهد رسید.»روبرتو کارلوس در ادامه به تمجید از گرث بیل، هم تیمی رونالدو در رئال مادرید پرداخت و از او حمایت کرد تا در برنابئو مبدل به ستاره ای بین المللی شود:« بیل یکی از بهترین بازیکنان دنیاست. او در انگلیس این را ثابت کرده و در رئال هم شروع خیلی خوبی داشته. من مطمئنم که او یکی از بهترین ها خواهد بود. او خیلی هم جوان است و فضای زیادی برای پیشرفت دارد.»کارلوس که درحال حاضر هدایت سیواسپور را برعهده دارد، معتقد است که تیم آنچلوتی می تواند در این فصل قهرمان لالیگا شود، البته به شرطی که به همین روند پیشرفت ادامه دهد:« اگر رئالی ها تلاششان را بکنند و همین راهی که شروع کرده اند را دنبال نمایند، فکر کنم که می توانند قهرمان لالیگا شوند. آنها تیم خیلی خوبی دارند و بازیکنان جدید و جوانی را درکنار بازیکنان باتجربه شان به کار گرفته اند و فکر می کنم که این پروژه عالی باشد.»
( اگه قرار بود به شایستگی بدن که الان 3 تا رونالدو داشت )
محتوای مخفی: ایکر و همسرش در پاریس