کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟
Printable View
کسی می تونه نحوهی تنظیم دستی Gprs و Mms ایرانسل رو برام بگه؟
من قبلا ايرانسل داشتم رفتم توي سايتش ثبت نام كردم بعدش يك sms برات ميفرسته كه خودش ميگه بايد چه كار كنينقل قول:
اقا من گوشيم به كل قاطي كرده هرچي sms ميفرستم ميگه پيام ارسال نشد هرچي زنگ ميزنم وسط كار قطع ميشه كمك كنيد
راستي paarsehsoft عزيز من به قسمتي كه گفته بودي دستي توجه نكردم شرمنده
بعضی وقتا این جوری می شه البته این چند روز مخابرات قاطی کرده اگه ایرانسل داری با اون امتحان کن ببین چی می شه:5:
یعنی تو این تاپیک هیچکی از چطور دستی تنظیم کردن ام ام اس خبر نداره؟؟؟؟!!!!!!!!
عجب!!!!!!!:41:
من 2-3روز قبل به یه موبایل ایرانسل sms زدم ولی پیغام ارسال نشد رو میداد. باور کنید بیشتر از 100 بار کلید ارسال رو زدم دستم رو روش نگه داشته بودم و ول کن نبودم ولی همشون پیغام not send میداد.نقل قول:
ولی وقتی طرف رو دیدم متوجه شدم که همشون رسیده بوده دستش. باور کنید تا روز بعدش هی براش از طرف من sms میومد. خدا این دوره به دادم برسه...
راستی ایرانسل هم گزارش درست و حسابی واسه پیغام نمیده
خدماته اولیش که خوب بود ولی خیلی اشغال کرده تازه گیا
نه ǿنقل قول:
با سلام من گوشي k750i دارم و به مشكل زير برخوردم كه جوابش را هم ميدونم در فقط ميمونه يه چيز من طريقه فلش كردن را بلد نيستم و نميدانم چه برنامه هايي لازم است اگر امكان داره لينك دانلود برنامه هاي مورد نياز و آموزش مختصر بديد
خيلي ممنون منتظر جوابتون ميمونم
8- من یک تم روش ریختم بعد گوشی هنگ کرد و صفحه سفید شد و هیچکاری انجام نمیده حتی خاموش هم نمیشه باتری شو دراوردم بعد که دوباره گذاشتم و گوشیرو روشن کردم همون صفحه سفید آمد و هیچ کاری رو انجام نداد لطفا راهنماییکنید:
پاسخ :
همه تمها به همه گوشيها نميخوره و چون برنامه هاي جاوا از يك source بالا برخوردارند به همين دليل گاهي با ريختن برنامه اشتباه گوشي هنگ ميكنه .
اگر هر کاری انجام داده باشید و بازم گوشیتون مورد داشته ، حتما باید
گوشیتونفلش بشه. تا درست بشه.
دستتوندرد نكنه ولي من كه حالا ايرانسل ندارم خط معمولي دارم اصلا ايرانسل تو محله ما كار نمي كنهنقل قول:
نقل قول:
لطفا جواب بديد خيلي مهم هست
اگه راهي داره كه تم را بردارم بگيد چون ميدونم تم به گوشيم نخورده و باعث شده گوشي سفيد بشه تصويرش
كسي زنگ بزنه زنگ ميخوره و ميشه جواب داد حتي ميشه بدون اينكه بينم آهنگ بزارم ولي اصلا تصوير ندارم و سفيد است نميشه تمپ را با كامپيوتر حذف كرد از داخل گوشي تمپش ما w810 بود