اگر بخوام یک تلسکوپ 8 اینچی گالیله ای بسازم چقدر هزینه و وقت لازم است اصلا میشه خاهش می کنم جواب دهید<ضروری>
Printable View
اگر بخوام یک تلسکوپ 8 اینچی گالیله ای بسازم چقدر هزینه و وقت لازم است اصلا میشه خاهش می کنم جواب دهید<ضروری>
هزینش تا 100 تومن احتمالآ بدون پایهنقل قول:
وقت هم 1 هفته ای میشه ساخت.....
گالیله ای راحته.....
من میوخوام یک تلسکوپ 10 اینچی بدون پایه بسازم اصلا می شه چقدر هزینه و وقت لازم است آگه می شه عدسی اش را باید از کجا بخرم <اصفهان>آگه می شه آدرس محل خریداری عدسی را هم بنویسید ممنون می شم خواهش میکنم جواب دهید چون یک ماه دیگه یک پدیده ی نجومی فوقلعاده پیش میاد و تا هزار سال دیگه هم تکرار نمی شه و من هم نمی خام این پدیده را از دست دهم
اگه می خای یه تلسکوپ خوب وبا کیفیت ولی ارزون قیمت بخری باید یه تلسکوپ بازتابی بخری چون بقیه ی تلسکوپ ها گران هستند یا اینکه می تونی یک تلسکوپ شکستی یا بازتابی بسازی
با سلام خدمت همه دوستان میخاستم یه تلسکوپ 10 اینچ بسازم <گالیله ای شکستی>کسی هست که بتونه به من کمک کنه ممنون میشم
آگه بخام برای تلسکوپ 10 اینچی یک پایه ی حرفه ایی ولی چوبی بسازم چقدر هزینه می بره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدرد خواهد خورد.....نقل قول:
آقا من میخوام یه دوربین دوچشمی زیرآماتوری برای طبیعت گردی و احیانا رصد ماه بخرم .
یه مورد تو سایت علی اکسپرس دیدم به قیمت 7 دلار. توضیحاتشو میذارم نظرتون چیه؟
30*60 Night Vision Zoom Folding Telescope Binoculars 126m/1000mFeatures:
100% Brand New. Weight: 179g Color: Black Eye lens:2.2cm Product Dimensions: 9 x 6x 2.6 cm 30x Zoom Magnification 126m/1000m Field 7.2° Ideal for sport events, concerts, bird watching, camping, fishing and travel Day and night vision Fully Coated Optics for increased brightnessاگه این خوب نیست لطفا برین به این صفحه و بگین کدوم مدل ارزون بهتره؟
:n16:کد:http://www.aliexpress.com/category/1911/telescope-binoculars.html?SortType=total_tranpro_desc
همون خوبه، منتها نمیدونم از اون سایت چجوری میخواین بخرین...دوربینهای دیگه هم فرقی با این ندارند.....توی اون رنج.....
رصد ماه و با این دوربینا بیخیال شین.....
چرا جواب سوالات من را نمی دهید
دوست عزیز دلیلش اینه که لابد کسی نساخته که تجربه داشته باشه تا به شما کمک کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بنظر شما میشه با دوربین hx10 سونی عکسهای نجومی گرفت مثلا از کهکشان راه شیری میشه راهنماییم کنید
آقای بابک میشه نظرتون رو راجع به تلسکوپ کامار بگین