دوستان من میخوام این سرویس حجمی فراتاز را بخرم ( dsl)
آیا خوبه ؟
در ضمن مودمشونم امانی میدن یا باید بخری ؟
Printable View
دوستان من میخوام این سرویس حجمی فراتاز را بخرم ( dsl)
آیا خوبه ؟
در ضمن مودمشونم امانی میدن یا باید بخری ؟
دوستان من یک چیزی را در مورد Adsl در اصفهان بگم.اگه میخواهید Adsl بگیرید اول به مرکز مخابراطی خودتون رجوع کنید.اونها بهتر میدونند که چه خطوط Adsl برای منطقه شما خوبه.دوم اینکه اگه میبینید خطوط تلفن Pcm دارید که به کل قید Adsl را بزنید..............
ali_k جان شما هم بهتره اول ببینی مال کدوم مرکز مخابراتی هستی بعد تصمیم بگیری که از کدام شرکت بگیری و چجوری.
در مورد امانی هم فکر نکنم دیگه بدن..............
سلامنقل قول:
من هم نزدیک 9 ماه میشه که از فراتاز سرویس میگیریم و فعلا ازش راضی هستم.
البته میدونی که فراتاز هم نماینده نداگستر هستش.
تا جایی هم که من میدونم نه فراتاز و نه هیچ شرکت دیگه ای مودم رو امانی نمیدن
ندا گستر مودم آورده از 30 تومان تا 65 تومان.اگر که تک کاربره هستی و در شبکه استفاده نمیکنی همین 30 تومانی را بگیری بهتره.گارانتی هم داره.........
شجریان , کنار زاینده رود می خواند
«محمدرضا شجريان» به همراه گروه آوا، اوايل آبان در اصفهان کنسرت مي دهد. زمان دقيق اين اجرا هفته آينده مشخص مي شود.
«محمدرضا شجريان» به همراه گروه آوا احتمالا اوايل آبان در اصفهان کنسرت مي دهد.
پيش از اين احتمال اجراي کنسرت گروه آوا در شهرستان هايي همچون شيراز و اصفهان توسط ميراث خبر مطرح شده بود ، اما به دليل نبود سالن هاي مناسب در شهرستان ها، اين احتمال ها هيچ گاه عملي نشد.
«بهزاد جهانشاه راد» ، رييس مرکز موسيقي اداره ارشاد استان اصفهان دراين زمينه به ميراث خبر گفت:« احتمالا اين کنسرت اوايل آبان در شهر اصفهان برگزار مي شود، اما تاريخ دقيق و محل اجراي کنسرت مشخص نشده است و برگزارکنندگان آن به دنبال محل مناسبي براي اجرا هستند.»
وي ادامه داد:« متاسفانه نه در اصفهان و نه در ديگر شهرهاي ايران سالن آکوستيک و مناسب کنسرت وجود ندارد، به همين دليل حتي صحبت هايي در خصوص اجرا در فضاي باز مطرح شده، اما ريسک اجرا در فضاي باز در فصل پاييز خيلي بالاست.»
به گفته جهانشاه ،خانه موسيقي برنامه هايي را براي برگزاري کنسرت استاد شجريان دارد که احتمالا کنسرت اصفهان و خوي از جمله اولين آنها باشد.
گروه آوا به خوانندگي محمدرضا شجريان و همايون شجريان و با نوازندگي مجيد درخشاني(تار)، سعيدفرجپوري(کمانچه)، محمد فيروزي (بربط)، حسين رضايي نيا(دف) و همايون شجريان(تنبک)آخرين کنسرت خود را 6 شب در مرداد ماه در تالار بزرگ کشور اجرا کرد.
دیر امدی ای نگار سر مست
همچنین امشب کنسرت استاد انتظامی بطور زنده در تالار وحدت
از رادیو ایران (FM-ردیف93.9 ........AM-ردیف900 ) پخش میشه.
قطعات اجرایی تقریبا همونایی هستند که حدود 20 روز پیش در باغ فردوس پلی اکریل خودمون اجرا شد.
///////////////////////////
مگه اینکه سپاهان بتونه آبروی ایران را حفظ کنه ......... به بقیه که امیدی نیست
ایشالا قهرمانی
سلام رفقا و همشهریامنم تبریک می گم
البته اگر پرسپولیس بود بیشتر تبریک می گفتم
ای آدم فروشهمشهری ها رو به پرسپولیس میفروشیایول برو بچ سپاهانمخصوصا عباس محمدینقل قول:
تبریک به مناسبت پیروزی سپاهان
در مورد Adsl من نظرم اینه که در حال حاضر یه شیادی بزرگه در اصفهان
حاستین بحث میکنیم