البته منظورم این مشکل بودنقل قول:
البته منظورم این مشکل بودنقل قول:
خیلی ممنون ! :)نقل قول:
1- فايلهاي GDFS كارشون چيه ؟؟؟؟؟
2- من منو رو تو كا750 تغيير دادم و فايل Layout رو هم ريختم ولي منو Full Screen نميشه بالاش يه رنگه ديگست يا كلا مدلش اينجوريه. فايل Layout كارش چيه؟؟؟
3- Display drive كارش چيه ؟؟؟
4- دوربين كا 750 رو به w900 تغيير دادم فقط فيلمبرداريش خيلي محدوده فايل قبليش اينجوري نبودش چي كار بايد كردش نا محدود بشه همش 1 دقيقه فيلم ميگيره
آقا اینجا که همش شد سوال کسی جواب نمیده؟
آقا يعني هيچ كس نيست جواب بده ؟؟؟؟
من w810 فلش كردم فايل دوربينش رو فايل دوربين w900 گذاشتم كيفيتش بهتر شدش. ولي فضاي اس ام اس تغيير نكردش دوباره رفتم فايل pref_store.txt رو پاك كردم و فايل pref_store رو پست كردم دوباره اومد بالا گوشي تست كردم فضاي اس ام اس تغيير نكردش نميدونم چرا ولي ميگن رو w810 تست شده؟!! ولي رو k750 تست كردم درست شدش شد 30 هزار و خورده اي . اشكال كار كجاست ؟؟؟؟
در ضمن w810 رو با فايل REST فلش نكردم نشدش. رفتم با برنامه Phone xs فايل Main فريمور r4ed001 تو flash main firmware فلش كردم بالا اومد ولي اس ام اس تغيير نكردش من فريمور r4ed001 رو از topsony گرفته بودم ولي فايل main رو باز كردم r4ed001 نبود اين بودش W810_R4EA031_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn ولي با همين main رو فلش كردم بالا اومد دوربين تغيير كرد ولي اس ام اس نه. نميدونم مشكل چيه كامل بايد فلش بشه؟؟؟
[QUOTE=Siavash Y;475028]آموزش هک گوشی های سونی اریکسن
مدل های (K750 و W800 و W550 و K600 و K300 و K700 ....)
----------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد:
تمام آموزش های موجود در این تاپیک توسط دوست عزیزم MSsoftCO با فرمت pdf تهیه شده که میتونید از لینک زیر داونلود کنید با تشکر فراوان از ایشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا قربونت اين فايل رو ميگه زمانش تموم شده يا يك چيزي تو اين مايه ها ....
دمت گرم من خيلي دنبالش بودم
يك كاريش بكن
ممنون
سلام
حمید جان من فایل lay out رو ریختم مشکل رنگ فونت درست شد اما چند تا مشکل اضافه شده فکر کنم همخونی نداره با گوشیم!
فایلی که درست باشه سراغ داری؟
[QUOTE=Magic-Power;908303]لینک رو عوض کردمنقل قول:
:blush: سلام به همه مخصوصا سیاوش عزیز!;)
چه عجب تشریف آوردین. سیاوش جان من یه مشکلی واسم پیش اومد که با Active همون حمید عزیز رو میگم مشورت کردم گفت فایل Lay Out رو عوض کن! این کارو کردم درست شد! راستی مشکل این بود که رنگ فونتم هم رنگ زمینه شده بود! بعد که این کار رو کردم اون مشکل درست شده و یه کم تغییرات تو گشیم پیش اومده!
اولین مشکل اینه که وقتی تم میریزم رو صفحه اصلی یه خط افقی میندازه و انیمیشن رو اجرا نمیکنه!
دومیش اینه که وقتی یکی تماس میگیره اون شکل فلش که نشون میده یکی تماس گرفته نمیره تا مکالمه تموم شه
بعد تایم مکالمه رو تا وقتی تماس رو قطع نکردی نشون نمیده!
بعد این مشکل رو هم جدای از اون مورد دارم که مربوط به کابل میشه! وقتی وصل میکنم به گوشی و میکشم دیگه گوشی رو نمیشناسه! البته فقط مموری رو نمیشناسه ولی phone memory رو میبینه!
فکر میکنی میشه اینا رو درست کرد؟
فقط نیومده بدجور سوال پرسیدم ها شرمنده!:rolleye: