نقل قول:
همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟
Printable View
نقل قول:
همشون از پاناسونيك بودن يا LED فرق ميكرد ؟
اصلا مهم نیست که شما تصویر شناس هستین یا نه، مهم اینه که شما از کدوم تصویر بیشتر خوشتون میاد و باید اونو بخرین.نقل قول:
ولی از نظر من توی فروشگاه ها نمیشه تصاویر رو مقایسه کرد، شاید تنظیمات یه تی وی خواسته یا ناخواسته در حالت مناسب نباشه و شما رو به اشتباه بندازه.
سلام نه عزیز دل اینو از تو سایت avforums پیدا کردم فکر نکنم تو ایران پیدا بشه .نقل قول:
حتما یه جای کار یه اشکالی داشته چون من که رفتم تی ویمو بخرم یه مسابقه قایقرانی داشت پخش میشد ولی اصلا مشکل شارپنس نداشت یعنی تصویر به همون شارپیه led d20 پاناسونیک بود اگه نگم v20 بهتر بود مثل هم بودن توی نمایندگیا خیلی چیزا رعایت نمیشه مثلا فاصله بعضی کابلا از بعضی دیگه بلندتره بعضی کابلا درست هویه نشدنو نویز دارن برو یه نمایندگیه دیگه حتما یه نگاه بنداز.نقل قول:
[CENTER]دوستان من هم دنبال فرشگاهی می گردم که تلویزیون با تیونر دیجیتال رو بفروشه دوستان اگه اطلاع دارند به طور خصوصی به من اطلاع بدید .[/CENTER]باتشکرفراواننقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز شما این رو از کجا خریدکردید اگر بازم از این نوع داره اگه برات زحمت نباشه آدرس فروشگاهشو به طور خصوصی بهم می دی با تشکر فراوان
نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
نمایندگی پاناسونیک رفته بودم. همه پانا بود.نقل قول:
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
با تشکرنقل قول:
با شما موافقم
اما یه سری چیزا مثه وضوح تصویر جزو اصول هستن . نمیشه گفت من خوشم میاد یا نمیاد . مثه این میمونه که من چشام نیم نمره ضعیف باشه اما بگم اینطوری بهتره !
از طرفی فک نکنم تلویزیونی باشه که بشه رزولوشنه اونو پائین آورد . میشه شارپنس رو تغییر داد یه خورده . اما وضوح این سه تا خیلی متفاوت بود . v20 واقعا ضعیف بود.
اما باید یکی دو جای دیگه هم برم ببینم .
نقل قول:
دوست خوبم درسته که ال ای دی پانا سونیک هم به گفته سایت hdtvtest یکی از بهترین هاست و وضوح خیلی خوبی داره اما این درست نیست که شما با یه نیگاه فورا اون رو ضعیف فرض کنید یعنی واقعا وضوح تصویر v20 حتی از ال سی دی های پانا هم پایین تره.
من واقعا تعجب میکنم از این نظر شما:41:
من فکر میکنم شما یک برداشت اشتباه انجام دادید کلا کیفیت تصویر در تلویزیونها شامل برتری در مواردی میشه که ذکر میکنم (البته کامل نیست):
1.کنتراست واقعی یا Interfield Contrast
2.اشباع رنگ
3.بازتولید رنگ مشکی
4.دقت رنگ
5.توانایی پنل در وضوح حرکات
اینها عواملی هستن که میتونن تجربه جذابی از تماشای تصاویر یک پنل ایجاد کنن.
حالا بر فرض اگر هم یکی از این موارد دارای ضعف باشه در کل نمیشه با نگاه روی یک تصویر از یک سورس خاص به نتیجه درست رسید
چرا فقط تعريف ؟!!نقل قول:
اين بنده خدا يك تصوير رو در يك مكان با شرايط يكسان ديده , مثلا گفته كه شماره بازيكن در LED از نماي دور دوربين واضح بوده ولي در V20 نه , خوب اين نظر ايشون از نگاه نزديك هست , حالا هزارتا كارشناس بگن خيلي عاليه , آيا دليل ميشه كه اون چيزي كه آدم با چشم داره ميبينه رو انكار كنه !!!
به نظر من هيچ تعجبي نداره , البته شايد تا حدودي بشه گفت تنظيمات اما اين كل ماجرا نبوده , دقت كنيد من دست گذاشتم رو قسمتي از صحبتهاي اين دوستمون كه نشون ميده كل تصوير رو كدر نميديده در نتيجه من نميتونم قبول كنم كه اين ماجرا صرف تنظيمات باشه , شماره روي پيراهن بازيكن يك شاخص در كل تصوير رو در نظر بگيريد اون موقع ميشه گفت كه ممكنه هم ايراد كار جاي ديگه باشه !!!
به هر حال نظر اين دوستمون كاملا محترمه.
امروز چند تا عکس تو اینترنت پیدا کردم که مدلهای مختلف پاناسونیک رو با هم مقایسه کرده بود عکسهاش رو میزارم اینجا
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-L37D25 اون که سمت راسته LED است و اون دو تای دیگه پلاسما هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به جای LED سری D پلاسما پاناسونیک مدل U20 رو قرار میدیم.
مقایسه TH-P42S10 + TH-P42V20 + TH-P46U20
نتیجه اینکه LED پاناسونیک در مقابل پلاسماها بخصوص V20 حرفی برای گفتن نداره و مشکی مدل U20 با اینکه کمتر از V20 است اما بهش نزدیکه.