این برداشتت تحریم خودرو همین روزا اجرا میشه تاثییر داره تو قیمت خودرو ؟؟
من 206 مدل 89 میخوام بگیرم .
امروز بنگاه ماشین بودم اشنا بود میگفت صبر کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Printable View
این برداشتت تحریم خودرو همین روزا اجرا میشه تاثییر داره تو قیمت خودرو ؟؟
من 206 مدل 89 میخوام بگیرم .
امروز بنگاه ماشین بودم اشنا بود میگفت صبر کن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
با توجه به خبرهای این روزها خیلی منتظر کاهش قیمت خودرو نباشید . به نظر من اگر تصمیم به خرید خودرو دارید همین الان بخرید چون با توجه به اینکه خودرو سازها اعلام کردند در حال ضرر دادن هستند حتی احتمال افزایش قیمتها هم وجود دارد.نقل قول:
سلام
دوستان قصد دارم یه mvm 315 بگیرم، تو هر فرومی که نگاه کردم چندین نفر به شدت ازش بد گفتن و چندین نفر به شدت ازش تعریف کردن، بعضی ها می گن مشکل کلاچ و دسته موتور و غیره داره بعضی ها می گن بعد از 1 سال سواری اصن به مشکلی بر نخوردن،
من به شخصه زیاد اهل رانندگی و تیک آف و کورس گذاشتن و کل و این حرفا نیستم، نهایت استفادم از ماشین دور دور معمولی تو شهر هستش، حالا با این تفاصیل کسی هست که بتونه به نظر غیر جاندارانه بده در مورد این ماشین؟؟؟
دوسته عزیز باید صبر کرد صبر . فعلا صبر کن اگه زیاد لنگه ماشین نیستینقل قول:
خود شورای قیمت گذاری خودرو و خودروسازها گفتند که مردم منتظر کاهش قیمت نباشند . ضمنا قیمت خودرو به چند عامل بستگی دارد و برداشتن تحریمها تاثیر چندانی تو قیمت نداره دلار هم که خود دولت گفته قرار نیست بیاد پایین حالا شما میخوای صبر کنید میتونید تا چند سال دیگه صبر کنید!نقل قول:
با سلام و خسته نباشید. تو رنج 50-60 ملیون ماشینی که اسپرت و زیبا باشه
بغیر از هیوندا کوپه پیدا میشه؟ بغیر از مزدا 3 چون بنظرم قیفش به این اصلا نمیرسه.
معیار فقط زیبایی بیرون و اسپرت بودن
البته جوری نباشه هر روز مجبور شم ببرم تعمیرگاه. تو اگهی ها حتی 54 ملیونم دیدم.
میخواستم ببینم میشه روش بعنوان ماشین حساب کرد .الان یک sd v20 دارم
که فکر میکنم موتورش از این ضعیف تر نباشه.
در حد همون sd موتورش جواب بده کافیه.فقط نمیخوام هر روز تو تعمیرگاه باشم.
و اینکه ایا لوازمش پیدا میشه؟
ماشین دیگه ای هم اگه هست ممنون میشم معرفی کنید.
از ظاهر mg6 هم خوشم میاد ولی به این قیمت نمیدن.
مرسی
دوستان من یه پراید 131 دارم مدل آخره 91 . الان حدود 15000 تا هم کار کرده .
منتها من به خاطر شرایط کاریم مجبورم هر هفته یک بار با این ماشین برم تو جاده و 500 کیلومتری باهاش برم و بیام . به خاطر همین میخام یه ماشین مطمئن تر بگیرم که یه مقدار ایمن تر باشه . حالا فرضا اگه اینو 15 به بالا ازم وردارن و 10 تا هم بزارم روش با 25 تومان چی پیشنهاد میکنید ؟
سمند صفر SE یا مثلا سمند LX کارکرده ؟ یا اصلا چیزه دیگه ؟
اصلا به نظرتون اینور سال این کارو بکنم یا اونور سال ؟ ممکنه اونور سال قیمت ها بهتر بشه ؟
بعید می دونم. شاید قیمتها ثابت بمونه ولی ارزون نمی شه.نقل قول:
کلا تو این مملکت هرچیزی که گرون شد دیگه ارزون نمی شه.
با سلام خدمت همه دوستان گلم
چند وقتی هست دنبال ماشینم البته با بودجه 23یا نهایتا24 تومن.
تاالان دنبال 296 تیپ 5 مدل 84 بودم که با افزایش بوجه تا23 تومن منتفی شد.خودم 206 V8 مدل 86 مد نظرمه._(بیشتر بخاطر خوشگلی اتاقش و کم مصرفی .جاداریشم که بد نیست)البته مجردم...
پژو پارس 87 سفید هم یه انتخاب دیگم هست که از ظاهر بیرون واقعا خوشم میاد.اما داخلش:n29:
انتخاب بعدی هم ال 90 مدل 87 هست که میگن فرانسوی هستش و از لحاظ موتوری و شتاب حرفی واسه گفتن نداره بین ماشینای ایرانی.هرچند با داخل اتاقش اصلا خال نمیکنم و صندلی ها و طرح داشبورد مسخره ای داره.به ظاهر اتاقش راحت نیست زیاد واسه راننده.البته تاحالا پشتش ننشستم.
راستش پدرم سمند lx داره که خب بیشتر مواقع دست منه و واقعا بهش عادت کردم.تعادل خوب.اتاق خوبو... فقط اتاقش صدا میاد.چه صدای موتور چه خود اتاق.
دنبال یه ماشین نرمو کم صدا و راحت میگردم.هرکی تجربه این سه ماشینو داره راهنمایی کنه کدوم بهتره؟ممنون
206 کلا ماشین راحتی نیست چه اس دی و چه هاچ بک ، مخصوصا برای مسافرت ، عقب ماشین هم جاش خیلی محدوده البته شما مجردی و مشکل ایجاد نمیکنه . سیستم تعلیقش کمی خشکه و تعادلش زیاد وضعیت خوبی نداره . عقب و جلوش هم سپرهای کوتاهی داره که در تصادفات شهری هم کار دست آدم میده ، مخصوصا کاپوت جلو . فضای داخلش خوبه و نسبتا زیبا ، بیرونش هم خوبه .نقل قول:
پژو پارس وضعیتش خیلی بهتر از 206 هست و خیلی خوب میشه اسپرتش کرد و ماشین بی دردسریه . ایمنیش هم بد نیست و شتابش هم متوسط .
L90 هم تمامی موارد رو فرمودید درسته اما موتور بسیار پرقدرتی داره و شتابش در خودروهای داخلی بعد از پارس ELX حرف اول رو میزنه . کلا فنی خوبی داره اما ظاهر داخل و بیرونش :n21:
سمند هم که فرمودید و تجربه داشتید ، صدا افتادن توی اتاق ماشین های داخلی عادیه ، الان من پراید دارم و اتاق صدا میده که طبیعیه .
به نظرم اول برید سمت سمند SE
بعد از اون LX یا پارس کارکرده
تیبا هم میتونه گزینه خوبی باشه اما اگر ظاهر برای کسی مهم باشه خب تیبا :n21: