:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ممنون از تمامي دوستان كه راهنمايي كردين واسه واحد خودم مي خوام پكيج را در واحد نصب كنم اما متاسفانه واحدهاي ديگر مي گن امكان نصب پكيج در واحد براشون ممكن نمي باشد و مي خوان تو همون موتورخانه نصب شود و در صورتي كه در موتورخانه جواب نگرفتن اونوقت به فكر نصب در واحد بيوفتن
امروز خودم برای نصب یک پکیج رفته بود. مهندس تاسیسات گفته که من دودکش هم محور را اصلاً قبول ندارم چون فاصله محل خروج دود و ورود هوا در این نوع دودکش ها خیلی کمه و احتمال داره که بجای هوای تازه دود وارد پکیج بشه.بیچاره صاحب خونه مجبور شده دوباره از رو کار دودکش های 15 را نصب کنه.
خدا وکیلی به این مهندس باید چی بگیم:n13:. من موندم اینا از کجا مدرک گرفتند.نقل قول:
متاسفانه همينطوره ،نقل قول:
هر چه بگندد نمكش ميزنند ، واي به روزي كه بگندد نمك
با سلام دوستان پكيج بوتان در مدل اپتيما ٢٨٠٠٠ با قيمت ١٩٨٠٠٠٠ و مدا پرو ٣٠٠٠٠ با قيمت ٢٨٠٠٠٠٠ تومان در بازار موجود است ايا واقعا اختلاف قيمت ٩٠٠ هزار تومان ارزش خريد مدل پرو را دارد ؟ ايا واقعا از لحاظ فني خيلي با هم تفاوت دارند ؟ ممنون ميشم كه وقت مي گذاريد و راهنمايي مي كنيد
با سلام ........
حدود یک سال هست پکیج گلدیران مدل پایونر 30هزار برای آپارتمان 95 متری با سیستم گرمایش از کف که علاوه بر اون یک حوله خشک کن داخل حمام و یک رادیاتور داخل یکی از اتاق هاست.البته همون اتاق هم گرمایش داره و رادیاتور گاهی اوقات برای خشک کردن لباس فقط پیچ شو باز میکنم.
سوالم اینه این رادیاتور هر چند وقت یکبار باید سرویس بشه.........؟؟؟؟؟
بعد اینکه: یک بار که پکیج ارور کم آبی داد (که البته اون لحظه گرمایش از کف خاموش بود و فقط حوله خشک کن و رادیاتور باز بودند.و بعد از چند وقت که روی حالت تابستانه بود روی زمستانه گذاشتمش......)
از یک لوله پلاستیکی تقریبا پشت پکیج که به سمت پایین آویز بود اب ریخت و بعد قطع شد حدودا به اندازه یک پارچ......
الان هم از 2/5 فشار اب بالاتره..........مشکلی پیش نمیاد............؟
در ضمن اگر امکان داره یک سرویسکار خوب که انصاف داشته باشه برای پکیج گلدیران توی مشهد معرفی کنید...
ممنون میشم کمکم کنید..........
سلام
اون درجه ای هست که روی پکیج فرولی هست، مربوط به فشار آب در مدار هست، اگر فشار کم بشه باید شیر زیر پکیج رو باز کرد تا فشار به حدود 1 برسه، اما اگه عقربه از 3 رد بشه و از لوله پشت پکیج آب بیاد باید چیکار کرد؟
سلام
اون درجه ای هست که روی پکیج فرولی هست، مربوط به فشار آب در مدار هست، اگر فشار کم بشه باید شیر زیر پکیج رو باز کرد تا فشار به حدود 1 برسه، اما اگه عقربه از 3 رد بشه و از لوله پشت پکیج آب بیاد باید چیکار کرد؟
باید رادیاتورها را هوا گیری کنید. و فشار را روی 1.5 تنظیم کنید.
مطمئن باشید که شیر پرکن زیر پکیج در حالت بسته قرار داره.نقل قول:
رادیاتور اگر نشتی نداشته باشه نیازی به سرویس کردن نداره.
وقتی فشار از 2 بالاتر میره باید شیر هوا گیری یکی از رادیاتورها را باز کنی تا وقتی فشار به 1.5 رسید شیر هواگیری را ببندی.و گرنه شیر اطمینان عمل میکنه و آب مدار شوفاژ را از شیر اطمینان خالی میکنه.اگر همین جوری ادامه پیدا کنه بعد از یک مدتی شیر اطمینان خراب میشه و باید تعویضش کنی.نقل قول: