خرید کتاب تو ازمونهای کانون اجباریه حتی خود کانون هم من زنگ زدم گفت باید تهیه بشه
Printable View
خرید کتاب تو ازمونهای کانون اجباریه حتی خود کانون هم من زنگ زدم گفت باید تهیه بشه
سلام...
اگه برنامه ی گزینه ی 2 رو دیده باشین، متوجه شدید که این آزمون مباحث درسی رو تا 15 اردبیهشت تموم میکنه!با توجه به امتحانات خرداد و اینا فک میکنم خیلی دیر باشه...اون موقع به جمع بندی و مرور نمیرسه!
بنظر شما تا قبل عید تموم کنم و واسه عید مرور و بعد عید تست های جامع بهتره یا دیر تر تموم کنم یا زود تر؟!
من با این کتاب ((خودم میتوانم)) نتوسنتم خوب برنامه ریزی کنم!بنظر شما برای بزنامه ریزی یه همچین کتایبایی لزوم داره یا نه!اگه آره چه کتابی بهتر از اینه؟!
با توجه به مروری که در طول سال میشه و توصیه ای که برای مرور درس های عمومی توسط خودتون میشه ؛ بهتره که همون برنامه گزینه دو رو پیش برین و نیازی به زود تموم کردن ندارین :)
امتحانات خرداد هم اصلا مهم نیستن و هیچ تاثیری در کنکور ندارن و شما هم اگر آزمون های گزینه دو رو تونسته باشین درصدهای بالای 50 بزنین مطمعنا توی امتحانات خرداد هم نمرات بالای 15 میگیرین ( مگه اینکه سوالات تشریحی مدرن و جدید داده باشن ) . . شما تمرکزتون رو بزارین روی مرور برای کنکور نه امتحانات خرداد . هرچقدر درس برای خرداد مونده نصفش رو خرداد و بقیش رو هم ترم تابستانی امتحان بدین
عربي رو من ميگم سفيد گاج هم بد نيست....ولي ديني تو همگامان شك نكن....نقل قول:
اول این بستگی به خودتون داره که الان با چه کیفیتی بخونید که در دوران جمع بندی بدونید با چه سرعنی میرسید تمو کنید.ولی همون 15 اردیبهشت هم که میگید هنوز امتحانات نهایی تو ن تمو نشدهنقل قول:
همه موسسات پس از امتحانت دوران جمع بندی دارند...
نه بابا اجباری نیست ! اصلا !نقل قول:
کتاب نگیری !
شما روی چه حسابی میگید اجباری نیست ؟نقل قول:
من زنگ زدم نمایندگی تهران و گفتند که اجباری هست و باید کتاب هارو خرید :20:
سلام دوستان واسه ریاضی 3 و زبان فارسی چه کتاب کمک درسی توصیه می کنید اگه جواب بدید ممنون میشم:11:
ببخشید اینکه کتابا تغییر کرده میشه بیشتر توضیح بدید یعنی مطالبه جدید اضافه کردن یا همون قبلی هاست جاهاشونو تغییر دادن :20:
کانون هزینه کتاب ها اجباری هست . اگه اجباری نبود چطوری کتاباشونو میفروختن ؟ :دی