من فکر میکنم یه سری برنامه های کوتاه مدت برای رفع نواقص هم هست بسته به اینکه چقدر تیم و بازیکنها تاکتیک پذیر هستند چقدر تمرین میکنن و چقدر این تمرینها در بازیهای تدارکاتی مختلف تست میشه و اینکه کادر فنی تاکتیک و روش مناسب و قابل اجرایی تو زمان کم انتخاب میکنه یا نه !پیشرفت و رفع نقص امکان پذیره ولی اصولا با بالا رفتن سن و عادت به یک رفتار و تفکر حتی خارج از ورزش میگم تغییر دادنش خیلی سختره تا وقتی از سنین پایین درست تعلیم داده بشن!
تو فوتبال ایران هم چیزی که زیاده همین موارد جزئی و کوچیک که بازیکن ملی پوش یا عضو بزرگترین باشگاه ها و مبالغ آنچنانی قرارداد فوتبال یلخی و دیمی بازی میکنه یه سری اصول اولیه رو بلد نیست یا درست اجرا نمیکنه از استپ کردن و پاس دادن و جاگیری مدافع و دفاع تیمی و پرس بگیر تا نحوه برخورد با بازیکن و مربی و داور رفتار حرفه ای خارج از زمین و ...
ببینید دل بوسکه تو تیم ملی اسپانیا نمیاد وقتش رو صرف این کنه که به بازیکنها نحوه ایستادن دویدن پاس دادن و هد زدین رو یاد بده!تمام این بازیکنها از سنین پایه این مسائل رو یاد گرفتن و مدتها توی باشگاهشون تمرین کردن!سرمربی فقط میاد تو یک مدت کم اردو و تمرین تاکتیک و برنامه کلی خودش رو بر اساس مهارتهای بازیکنهاش پیاده میکنه + از نظر روحی تیم رو مدیریت میکنه همین!اکثر کشورهای صاحب سبک و قدرتمند در فوتبال هم همین هستند!اینکه انتظار داشته باشیم سرمربی تیم ملی بیاد به بازیکنها اصول اولیه فوتبال رو یاد بده کمی دور از واقعیت هست اینی هم که تمام این مشکلات فنی تیم ملی فعلی رو مربوط به باشگاه و روند رشد بازیکنها بدونیم اشتباهه!بالاخره کیروش زمان کافی رو داشته باید حداقل تو چند فاکتور تغییر و رشدی دیده میشد شاید نسبت به باقی سرمربی ها اردوهای بیشتر و طولانی تری هم داشته حالا اینکه هر سری یه داستانی پیش میاد میشه مشکل اصلی تیم ملی برای من هم جالبه!یه دوره مهاجمها گل نمیزنن این میشه مشکل اصلی تیم ملی و تیتر اول!یه دوره تیم جلو میوفته نمیتونه برتری رو حفظ کنه یه دوره تیم بیش از حد تدافعی و ترسو هست و یه دوره ضعف شدید روی ضربات ایستگاهی ...
در هر صورت امیدوارم که کیروش تو همین مدت هم بهترین تصمیمات رو بگیره هرچقدر هم بازیکنهای ما جیگر! باشن :دی حداقل چند تا لژیونر و با تجربه هم توشون هست با یکم تمرین تیم ملی طوری بشه که با هر ضربه شروع مجدد حتی از وسط زمین دلمون نلرزه!
اینم عکس کیروش در حال شیرفهم کردن بازیکنها :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]