مورینیو: رونالدو بازیکن خودخواهی نیست
در شب قبل از بازی با مالاگا، ژوزه مورینیو در اظهار نظری اعلام کرد که باور ندارد رونالدو یک بازیکن خودخواه است.
در سه بازی گذشته مقابل لیون، رئال بتیس و اسپانیول رونالدو موفق به گلزنی نشده است اما این بازیکن 26 ساله موفق به دادن 5 پاس گل در این سه بازی شد، نشانه ای که مورینیو به استناد به آن معتقد است وی بازیکن خودخواهی نیست.
مورینیو به مارکا گفت: " من بارها گفتم که رونالدو بازیکن خودخواهی نیست. اون DNA خودش رو داره که نمیشه و نمیخوام که تغییرش بدم. "
" اون شخصیت خاص خودش رو داره. تیم داره خوب کار میکنه، زیبا بازی میکنه و بازیکنان نوک حمله هم گل زنی میکنن. "
" تیم در حال زدن گل های خوبی هست و ما به عنوان یک کل بسیار عالی کار کردیم. "
" اما نمیشه که در هر بازی 4 گل بزنی، هرچند من واقعا دوست دارم که جلوی مالاگا هم بتونیم 4 گل به ثمر برسونیم. "
" هرچند اونا تیم خوبی هستند و بازی سختی رو در پیش رو داریم. "
مادرید با 16 امتیاز در حال حاضر در پله ی سوم جدول جای دارد و امشب در la Rosaleda بازی خواهد کرد.
کد:
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/10/21/2721901/real-madrids-jose-mourinho-cristiano-ronaldo-is-not-a
بارسا 0-0 سویا: مسی رئال را صدر نشین کرد!
مهمترين حادثه اين بازي در وقت هاي تلف شده رخ داد كه ' ليونل مسي ' ، ضربه پنالتي را از دست داد . در دقيقه 94 ' واراس ' سنگربان سويا ، ضربه پنالتي مسي را مهار کرد
سایت گل- در آخرین دیدار امشب رقابت های لالیگا، بارسا در خانه مقابل سویا با تساوی بدون گل متوقف شد تا صدرجدول را از دست بدهد.
آبی و اناری ها در حالی مقابل تیم آندلسی قرار گرفتند که می دانستند برای بازگشت به صدر جدول به پیروزی در این دیدار نیاز دارند اما تلاش آنها در طول 90 دقیقه بی نتیجه بود تا 2 امتیاز حساس این دیدار را از دست بدهند. مهمترین اتفاق این دیدار در وقت های اضافه پایان بازی رقم خورد. در این دقایق بارسا صاحب یک ضربه پنالتی شد اما مسی آن را از دست داد تا در شبی که رونالدو، هت تریک کرد، ستاره آرژانتینی بارسا حتی از روی نقطه پنالتی هم نتواند برای تیمش گلزنی کند. در صورتی که مسی این ضربه را تبدیل به گل می کرد، علاوه بر بازگرداندن تیمش به صدر جدول، خود نیز بار دیگر در صدرجدول گلزنان لالیگا قرار می گرفت.
پيش از اين ضربه ' فردريك كانوته ' مهاجم سويا با كارت قرمز داور مواجه و از زمين اخراج شد او قبل از ضربه پنالتی مسی به سمت توپ رفت و ضربه ای به آن زد و اخطار گرفت و در راه بازگشت به محل استقرار خود از حرف فابرگاس عصبانی شد و با او به درگیری پرداخت و کارت دوم را دریافت کرد. .البته داور مدافع سویا ناوارو را هم از بازی اخزاج کزد تا این تیم 9 نفره بازی را تمام کند. سویا یی ها روی این اخراج هم اعتراض شدیدی به داور کردند.
با كسب اين نتيجه تيم بارسلونا 18 امتيازي شد و در مكان دوم جدول رده بندي ليگ دسته يك اسپانيا قرار گرفت .
تيم رئال مادريد كه شنبه شب با چهار گل تيم مالاگا را در هم شكست ، هم اكنون با 19 امتياز از هشت بازي در صدر جدول ايستاده است .
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/23/2723756/%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-0-0-%D8%B3%D9%88%DB%8C%D8%A7-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF
در این دیدار که در ورزشگاه روسالدا برگزار شد، رئالی ها در همان نیمه اول چهار بار دروازه حریف را باز کردند و به یک پیروزی شیرین دست یافتند.
سایت گل- رئال مادرید به لطف درخشش کریس رونالدو توانست مالاگا را در خانه اش با نتیجه 4-0 شکست دهد.
در این دیدار که در ورزشگاه روسالدا برگزار شد، رئالی ها در همان نیمه اول چهار بار دروازه حریف را باز کردند و به یک پیروزی شیرین دست یافتند.
گونسالو ایگواین، ستاره آرژانتینی رئال که در چند هفته اخیر فوق العاده کار کرده، در این دیدار بار دیگر به جای بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت و توانست گل اول تیمش را در دقیقه 11 روی پاس هموطنش، آنخل دی ماریا، به ثمر برساند.
این گل زود هنگام هم از اشتهای رئالی ها کم نکرد و آنها در دقیقه 23 توسط کریس رونالدو به گل دوم رسیدند. این بار هم آنخل دی ماریا در نقش گلساز ظاهر شد تا نقش پررنگی در پیروزی تیمش داشته باشد.
5 دقیقه بعد ستاره پرتغالی رئال روی پاس ژابی آلونسو گل دوم خود و گل سوم رئال را به ثمر رساند تا تیم مالاگا شکست را بپذیرد.
اما این هم پایان کار نبود و رونالدو در دقیقه 38 بار دیگر گلزنی کرد تا علاوه پررنگ تر کردن پیروزی تیمش، در جدول گلزنان با 10 گل، در کنار لیونل مسی قرار بگیرد.نیمه اول با همین چهار گل به پایان رسید.
در نیمه دوم رئالی ها برای افزایش گل های شان چندان به آب و آتش نزدند و مالاگا نیز توان جبران گل های خورده را نداشت تا در نهایت بازی با همان نتیجه 4-0 به پایان برسد.
یکی از نکات قابل توجه این دیدار، نیمکت نشینی رود فن نیستلروی، مهاجم سابق رئال، در این دیدار بود. او که قبل از این دیدار گفته بود در صورت گلزنی به رئال خوشحالی نخواهد کرد، فرصتی برای اثبات این ادعایش پیدا نکرد.
در تیم رئال نیز مورینیو بار دیگر ترجیح داد به جای اوزیل، از کاکا در ترکیب اصلی استفاده کند و ستاره آلمانی تنها در دقایق پایانی در زمین حضور پیدا کرد.
رئال با این پیروزی 19 امتیازی شد و با 2 امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر قرار گرفت. در صورتی که بارسا نتواند امشب سویا را شکست دهد، رئال صدر جدول را حفظ خواهد کرد.
در جدول گلزنان نیز بعد از مسی و رونالدو، ایگواین با 9 گل قرار دارد.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/22/2723617/%D9%85%D8%A7%D9%84%D8%A7%DA%AF%D8%A7-0-4-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%B7%D9%88%D9%81%D8%A7%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AF%D9%88
مورینیو گفت پس از رفتن از رئال مادرید یعید است که مربی تیم دیگری در اسپانیا باشم
سایت گل - ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، نیمه اول بازی تیمش برابر مالاگا را "فوق العاده " خواند و گفت که از "همه چیز " راضی بوده است :" نیمه اول فوق العاده بود . برابر لیون هم بازی کاملی داشتیم اما نیمه اول این بازی بهتر بود . مقایسه نیمه دوم با نیمه اول غیرممکن است . نمی توان هیچ چیز را با نیمه اول مقایسه کرد . ما در نیمه اول حریفی را شکست دادیم که در ابتدا خوب به نظر می رسید اما به مرور تواناییش را نشان داد و اثبات کرد که می تواند چند گل بزند . "
به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال مربی پرتغالی افزود :" نیمه اول به حدی خوب بود که بازی را تعیین کرد . من همه چیز رئال مادرید را دوست داشتم . در ضرب اول و دوم خیلی خوب بودیم . فشار خیلی خوبی آوردیم . بازیکنانم عالی دفاع کردند ، خیلی خوب . بازی که از همه چیزهایش راضی بودم . گلهایی با متدهایی مختلف زدیم تا مشخص شود که بازیمان متنوع است ."
مورینیو گفت :" می دانستم که نیمه دوم نمی تواند همان گونه باشد چرا که نیمه اول خیلی خوب بود . حریف نمی خواست که گلهای چهارم و پنجم را بخورد اما گل خوردن را ول کرده بود و به دنبال گلزنی بود . اما ما بیشتر به حرکات تیمی توجه داشتیم . کریستیانو هم خیلی در خدمت تیم بود . "
در ادامه گفت :" خیلی خوشحالم چرا که این سه امتیار در یک زمین مشکل بود . این هفته را خوب شروع کردیم . مهم این است که در استادیوم ها خشونت نباشد . من همیشه گفته ام که برای مالاگا احترام قائلم . . "
در مورد پیگرینی گفت :" من کسی نیستم که باید نظر بدهم . در رئال مادرید افرادی هستند که در موردش صحبت می کنند . بازیکنان و من ترجیح می دهیم که از او خوب بگوییم چرا که آدم خوبی است ."
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2011/10/23/2723770/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%88%D9%BE%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%A2%D8%AF%D9%85-%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%85