نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده
سلام دوستان
من هم مدتیه با این ارور مزخرف مشکل دارم
این هم عکس ارور.
میشه یکی راهنمایی کنه مشکل چیه
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این مشکل رو از روز اول که چند وقت بیش لب تاب رو خریدم دارم مثلا هنگامی که با adsl کابل لن رو از لب ناب که میکشم یا موقعی که به تلویزیون با کابل hdmi وصل کردم بعد از این که کابل رو میکشم از لب تاب این ارور بلو اسکرین رو میده
lenovo z580
ویندوز 7 64bit l
OS Name Microsoft Windows 7 Ultimate
Version 6.1.7601 Service Pack 1 Build 7601
Other OS Description Not Available
OS Manufacturer Microsoft Corporation
System Name MOTMOTONGI-PC
System Manufacturer LENOVO
System Model IdeaPad Z580
System Type x64-based PC
Processor Intel(R) Core(TM) i7-3612QM CPU @ 2.10GHz, 2101 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
BIOS Version/Date LENOVO 5FCN34WW, 6/11/2012
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خدا به کاربرایی که کمک ما بیچاره ها میکنن خیر بده:31:
اقا ما تازه ویندوز 8 رو نصب کردیم
تا کسپر 2013 رو نصب میکنیم ویندوز موقع بالا اومدن بلو اسکرین میده و تا سیستم ری استور نشه ویندوز بالا نمیاد
الان بدون سیکوریتی اومدم نت
(همون طور که میدونید ویندوز 8 به جای صفحه آبی فقط یه پیغام خطا میده)
اگه لازمه بگین تا جزئیات رو بزارم یا فایل رو هم آپ کنم
سلامنقل قول:
نیازی به عکس نیست ,فایل Dump رو از این مسیر C:\Windows\MiniDump اپلود کنید و اینجا بزارید تا بررسی بشه.
مشکل شما به خاطر آنتی ویروس بیت دیفندر هستش,اون رو پاک کنید و یا از ورژن دیگه این آنتی ویروس استفاده کنید مشکل تون حل میشه.نقل قول:
فایل Dump رو قرار بدید.در ضمن می تونید از PURE 2 که با ویندوز 8 سازگار هستش استفاده کنید ببینید باز این مشکل رو دارید؟!نقل قول:
سلام
این هم فایل دامپ من که مشکل داره:
ممنون میشم تست کنید مشکل چیه.
خبری نشد ؟نقل قول:
بیشتر مشکل شمامربوط میشه به آنتی ویروس کاسپر که روی سیستم دارین اول از همه برنامه کاسپر با Removal tool for Kaspersky که پایین قراردادم از خود سایت کاسپر بگیرین پاک کنید برای پاک کردنشم داخل همون سایت بصورت شکل توضیح داده شده بعد ببینید مشکلتون رفع میشه چون مشکل شما مروبط به فایل klif.sys میشه بعد آنتی ویروس شرکت مایکروسافت که داخل قسمت دوم گذاشتم نصب کنید تست کنید:20:نقل قول:
جناب جعفریان با سلام
ممنون میشم مشکل منم حل کنید
با تشکر
laptop msi ge620
مشکل شما از فایل Ndis.sys که مربوط به رم میشه یا که درایور شبکه شما رمهای لپ تاپ خودتون اول از همه با برنامه memtest که لینکش پایین قراردادم تست کنید برنامه رو دانلود روی فلش بوت کنید از طریق بوت فلش بالا بیاین بزارین رمهای سیستم کلا اسکن بشه برای اسکنم تو جدولی که نوشته شده pass بزارین 12 باز این عمل اسکن انجام بشه ببینیداروری دریافت میکنیدیا که نه اگر درمرحله بعد درایورشبکه لپ تاپ خودتون حتما بروز کنید درایور قبلی رو با برنامه driver fusion که پایین قراردادم پاک کنید به اینصورت که برنامه رونصب کنید از طریق safe mode بالا بیاین بعدشم این برنامه رو اجرا کنید روی درایورشبکه خودتون کلیک کنید گزینه analyze انتخاب کنید تو صفحه بعد گزینه remove انتخاب کنید بعد که پاک شد منوی run اجرا کنید داخلش این دستور devmgmt.msc وارد اینتر کنید بعد به قسمت network adapters برین درایور مربوط به شبکه رو از اونجام پاک کنید بعدسیستم ریستارت بصورت عادی بالا بیاین درایور بروز شده رو نصب کنید درضمن اگر مودم روی سیستم دارین بطور موقت جداش کنید درایورشم پاک کنید همچنین اگر از برنامه p2p استفاده میکنید:20:نقل قول: