تو کدوم قسمت کنترل پانل باید hidden بودنش رو چک کنم؟نقل قول:
Printable View
تو کدوم قسمت کنترل پانل باید hidden بودنش رو چک کنم؟نقل قول:
دوتا مشکل دارم با sony sz740
مشکل اول باطری تا 78 درصد در حالت خاموش شارژش با چراغ چشمک زن بد 78 درصد چراغ دیگه خاموش میشه که معولا این یعنی اتمام شارژ اما روشن که میکنم میبینم شارژش 78 درصد نه 100 درصد
البته تا به این حالت برسه 2.5 طول میکشه
خوب اینجوری مجبورم برای اطلاع از شارژ کامل همیشه دستگاه را روشن بزارم یعنی چی ی ی ی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل دوم آدم که بالای 1400 پول سونی میده توقع بیشتری از ال دی سی اون نسبت به دل داره چرا ال سی دی این لپ تاپ گوشه کنا سمت چ÷ راستش نور کمتری نسبت با وسط و بالا پائین اون داره این عیب یا نه آخه 1 ماه گارانتی تعویض گرفتم برای اونم بالای 30 تومن باج دادم
ممنوم میشه جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ویندوز ایکس پی هست(که فکر نکنم)از منوی سمت چپ اینو کلیک کنSwitch To Classic View .بعد ببین آیکون که مربوط به بلوتوث هست یا نه .توی ویستا هم تقریبا همینطوره.فکر کنم منظور REGISTERED USER همین بوده.مثلا کارت صدا وقتی نصب باشه آیکون تنظیماتش می اد توی کنترل پنل.اینم همینطور باید باشه.بعدنقل قول:
باید دنبال منو گزینه یا تب(سربرگ) یا چیز دیگه ای توی تنظیمات بگردی که Visibility ,See By Other Device ,Visible By other Devices , کلمات درشون وجود داره .ببین برای Visible کردن Blutooth موبایلت هر کاری می کنی اینم شبیه موبایله فقط باید توی منوهای تنظیمات بگردی و گزینه مناسب رو پیدا کنی. راستی برنامه مخصوص این کار حتما باید وجود داشته باشه.منظورم مدیریت ارسال و دریافت اطلاعات از طریق Bluetooth لپ تاپت هست.
امید وارم کمکت کنه.
من برنامه ای مخصوص این کار نصب نکردم من باید چیکار کنم؟نقل قول:
سلام
دوستان من یه toshiba satellite A135-S2276 دارم(البته قبلا راجع بهش مزاحم رجیستر عزیز شده بودم)
من با اسپیکرهاش مشکل دارم!
اولا که صداش کمه و دوما تو ولوم بالا نویز داره
میشه اسپیکرهای توکارش رو عوض کرد؟
من وقتی درایوامو که باز میکنم search میاد حالا چیکار کنم؟
وقتی رو درایو راست کلیک میکنم به جای اینکه گزینه اول open باشه اول search چه بعد open که این قدیم اینطوری نبود
کمک کنییییییییییییییییییییید!! !!!!!!
چیکار کنم که حل شه مشکل؟
مشکل با bluetooth & finger perint کمک!!!!!!
مدل : dell xps m1530
من دوباره لپ تاپ پارتیشن بندی کردم حالا نمی تونم اینارو نصب کنم یعنی پیداشون نمی کنم
درایورا رو هم گشتم چیزی پیدا نکردم ................بچه هااا کمک!!!!!!!!
............ممنون............
سلام
من یه 1525 inspiron دارم اما تازگی ها task manager اش اینجوری شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو برنامه siSoftware sandra .... هم یه همچین اروری می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست بتونه کمک کنه!!!!!:19:
کسی نیست جواب بده؟
یعنی کسی نمی دونه................