طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.نقل قول:
Printable View
طرف احتمالا الکی گفته گیرنده دیجیتال داره چون اولش که سری E اومده بود از یکی از فروشنده های بانه پرسیدم گفت نداره.نقل قول:
عیبی نداره ولی چرا نمیشه زبان فارسی اونو راه انداخت بالاخره باید فارسی داشته باشه که !نظرت در مورد اپدیت فرمور چیه ؟ چون الان ورژنش هست: 1102.3 ولی توسایت یه ورژن 1110.2 هست که جدیده.نقل قول:
اون که ایران تو منوش نیست حدس می زنم برای این باشه که اول مدلش با ue شروع میشه که مربوط به اروپا هست و برای همین کشور ایران توش نیست. البته توصیه نمی کنم مدل رو از منوی مخفی تغییر بدی چون ممکنه تلویزیون خراب بشه. در هر حال آپدیت ضرری نداره.نقل قول:
دوستان سلام
من يه تلويزيون سامسونگ مدل ua40eh5000r دارم ولي وقتي دکمههاي
INFO] -> [MENU] -> [MUTE] -> [POWER]
را مي زنم وارد سرويس منو نميشه فقط تلويزيون روشن ميشه!!!
ممنون ميشم کمکم کنيد.
اینو تست کن:نقل قول:
MUTE 1 8 2 POWER
مرسي دوست عزيزنقل قول:
مدل تلویزیون منم ua40eh5000r هست ولی توی سرویس منو نوشته ue5000 و local set هم فعال هست ولی فقط ea_mal ,ea-chin, ea-afr, ea-m-asia, ea-e-asia, ea- philp و ... داره و ایران در اون موجود نیست آقا مصطفی شما با اپدیت فرمور مشکلت حل شد؟؟؟؟ اگه راهی پیدا کردی به من هم بگی ممنون میشم.
نقل قول:
سلام ببخشید میشه باled-ua40d5000شبکه های دیجیتال رو بگیرم راهش چیه؟اگه میشه
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
دوستان کسي نيست که بتونه ما رو راهنمايي کنه؟