دوسته من همون لیست طولانی رو از کجا بیارم؟کجا سرچ کنم؟نقل قول:
Printable View
دوسته من همون لیست طولانی رو از کجا بیارم؟کجا سرچ کنم؟نقل قول:
نقل قول:
قبلا چنین سرویسی بود در بخش صفحه اصلی یاهو،search و بعد هم قسمت people که الان نمی دونم هست یا نه؟
این رو نمی دونم هنوز هست یا نه. دیگه اینکه وقتی می خوای ایمیل جدید بسازی، می تونی اون بخش اول که داری ، وارد کنی و سپس پیوسته کاراکترهای دیگر که حدس می زنی رو وارد کنی . اگر جنین آیدی ای وجود داشته باشه، گیر میده و اعلام می کنه که این آیدی قبلا گرفته شده و نمی تونید بردارید. البته اصلا به دردسرش نمی ارزه. یکی دیگه هم هست. بعضی ها بانک اطلاعات ایمیل دارند. مثلا من 31 میلیون آیدی دارم. اگر چنین آدمی بخواد می تونه جستجو بکنه در لیست موجود که من از الان بگم بی خیال من شو که توی این جنگل مولا، دنبال آیدی بگردم!
سلام
میل من ویروسی شده بود، پسوردم عوض کردم درست شد اما الان نمیتونم وارد شم اصلا صفحه ام باز نمکنه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه میل که ویروسی نمی شه!نقل قول:
کامپیوتر شما ویروسی میشه و برنامه می تونه ایمیل به همه بزنه!
دوباره سعی کنید با آرامش
یا سوالات بازیابی رمز
سلام دوستان من نیدونم چرا نمیتونم تو یاهو مسنجرم شکلک بفرستم موقع چت رو شکلک کلیک میکنم میاره ولی سندو میزنم نمیره چیکار باید کرد میشه کمک کنین
سلام نمی دونم چرا اینجوری شده این یاهو میل
اول که چند تا ایمیل دارم که همرو قفل کرده و بیشتر اونا احتیاج به کد هایی داره که چون چندین سال می گذره ندارم
دوم اینکه ایمیلیو که داشتم و تا چند روز پیش خوب کار می کرد و برای امنیت بیشتر ایمیل کمکی اونو عوض کردم و دوتا ایمیل جدید براش ست کردم در جی میل
اما الان لاک شده و هیچ ایمیلی هم با زدن دکمه send to email نمیفرسته
کلافه شدم
ممنون
نقل قول:بچه ها اگر با فابر فاکساینترنت گردی می کنید چک کنید ببنید جاوا رو به خاطر امنیت از کار نیانداخته باشه. برخی مواقع میل ها قاط می زنند ار طرف خود یاهو معلوم نیست داره چه بلایی سر میلاش می آره. برخی مواقع سرعت پایینه یا سرعتو پایین اوردند و درست لود نشده. رفرش کنید.به مدت بعد امتحان کنید. اگر خوب نشد دوباره اینجا بیاید ببینیم چی کار کنیم براتون. و دوست عزیز عوض کردن ایمیل امنیتی فکر نکنم ربطی به این مشکل شما داشته باشه خیلی هم کار خوبی کردی که ایمیل های معتبر دادی به درد دنیا و آخرتت می خوره.نقل قول:
دوست عزیز من متوجه نشدم میشه دقیق تر بگین چیکار باید کردنقل قول:
ممنون دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح بدیننقل قول:
دوتا ایمیل جی میل دادم بش ولی می نویسه فرستادم ولی توی ایمیل هام هیییییچ خبری از اونا نیست!!!!
اصلا نمی دونم چرا قفل میشه
کاش یه نماینده ای چیزی داشت
ببخشید اینجوری گفتم
1- برو تو ادرآن های فایرفاکس ببین که ادز آن جاوا رو غیر فعال کرده؟ چون جاوا مشکل امنیتی داره فایرفاکس ممکنه غیر فعالش کرده باشه مشکل پیدا کنی. کلا هم برید ببینید که جاوانتون فعال باشه تو کنترل پنل و بهتره آپدبت باشه فکر کنم آخرین نسخه 7.11 است
2- این مبل های یاهو دردسر شده. نمی دونم داره با میلاش چی کار می کنه ولی ممکنه مثلا فردا برید اکانتتون دوباره کار کنه یه ذره بهش مهلت بدید بعد دوباره ببینید مشکل داره یا نه
3- مخصوصا برای شما که نمی تونی سند رو بزنی به کار می آد: ببینید یه مقدار طول می کشه تا یاهو لود شه اگر سرعت اینترنت پایین بیاد یکهو یا مثلا قطع شه برای چند ثانبه و ابنا ممکنه درست لود نشده باشه معمولا با رفرش حل می شه یا همون راه حل بند قبل که یه موقع دیگه بهش سر بزنی. برخی مواقع هم اشکال کلی است یعنی تو سرعت اینترنتت خوبه ولی زدند دسترسی به یاهو رو کند کردند من خودم این و چند بار دیدم دیگه بیشتر توضیح ندم خوب:n15:
4- شما ک گفتب دوتامبل پشتیبان دادی گفتم بهتون که به این خاطر نیست که یاهوت مشکل داره آخه به هم ربطی نداره
5- اسپم جی میلتو چک کردی؟
6- این برای شما که مشکل ایمیل دارید: اگر مشکلتون ظرف یکی دو روز حل نشد عکسی چیزی بزارید از صفحاتی که فکر می کنید به درد می خوره ک بشه جواب داد. وا... ابنجا دوستان مشکلات زیادی رو مطرح می کنند که خداروشکر من تا حالا نداشتم بنابراین یه ذره سخته بدون نشانه و اینا بگیم دقیق ممکنه چی شده باشه.