دوستان آخرين قيمت اين گوشي با گاارانتي اصلي چنده ؟ سايتgsm كه هميشه قيمتش بالاست .
رنگ نقره اي هم داره گارانتي اصلي ؟
Printable View
دوستان آخرين قيمت اين گوشي با گاارانتي اصلي چنده ؟ سايتgsm كه هميشه قيمتش بالاست .
عذر میخوام..من یادم رفت بگم برای c7..نقل قول:
اما به هر حال مطمئنا واسه n8 هم میاد همین روزا...
یه مشکل بزرگ:
متوجه شدم که n8 تو عکساش چه اونایی که با خود گوشی گرفتم چه اونایی که خودم ریختم رو گوشی وقتی که عکساشو نگاه میکنم میبینم که قسمت های تیره و سیاه عکس رو بد نشون میده یه جور حالت آبرنگ نشون میده.دوستان کسی دیگه این مش:41:کل رو نداره؟ راه حل برطرف کردنش چیه؟ :41:
این مشکل از گوشی نیست!نقل قول:
ال ای دی تو بعضی رنگا مشکل داره خصوصا مشکی و سفید..نگران نباش واسه همه اینطوریه..
سایت گوشی شاپنقل قول:
با سلام به همه گوشي ان 8 يك ايراد خيلي بزرگ داره كه ممكنه برايه همه پيش بياد لطفا به همه بگيد كه اين كارو انجام ندن
اين مشكل چي هست:
با *#7370# رمز كه براي گوشي هاي نوكيا عمل ريست رو انجام ميده در اين گوشي علاوه بر ريست تمام اطلاعات داخل حافظه گوشي رو پاك ميكنه كه خيلي بد هست.
پس اين كارو وقتي اطلاعات مهم در گوشي داريد انجام ندين!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منظورتون از حافظه داخلی چیه؟درایو c ؟اگه منظورتون این درایو هست که گوشیهای نوکیا از اول این ویژگی رو داشته بودن!اصلن این کد کارش اینه!ریستی که تنظیماتو به روزه اول برنگردونه اسمش خاموش روشن کردنه...نقل قول:
نقل قول:
منظور شما Phone Memory هست یا Mass Memory (16 GB)S ؟
البته یه سافت ریستی هم هست که فقط تنظیمات رو به حالت اولیه بر میگردونه ...نقل قول:
ریستی که تنظیماتو به روزه اول برنگردونه اسمش خاموش روشن کردنه...
به نظرم نوکیا باید یه کم بیشتر رو Screen ـش کار میکرد ، در مقابل آیوفون حرفی برای گفتن نداره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت که اومده ولی هنوز روی سرور قرار ندادننقل قول:
The first update to Nokia N8, C7 and C6-01 is booooring
کد:http://www.gsmarena.com/the_first_update_to_nokia_n8_c7_and_c601_is_booooring-news-2290.php