شما علم غیب داری که من فوتبال نمیبینم ؟ :31: فوتبال ایران که هیچی . ولی لااقل که خارجی ها رو میبینم .
کسی هم فوتبال نبینه به هر حال اینو میفهمه که وقتی یه virtual pro میسازی و از صفر شروع میکنی و میری توی Be a pro seasons شرکتش میدی (که اکثرا این کارو میکنن) این اقای CPU که منیجر تیمته باید ملاحظه یه بازیکن تازه وارد رو هم بکنه و هر جایی نزارش .
نه که بیاد صاف از همون اول بزارت RM یا LM یا ... که باید توش عین ... بدویی و Stamina بسوزونی (در ضمن من پست Default آم رو گذاشتم روی CAM)
بعد هم وسط بازی که به دلیل تازه کاری نفسی واست نمونده بیاد بزارت هافبک هجومی که پدر پدر سوخته ات در بیاد .
در ضمن اگه خیر سرش میخواد واقعی جلوه بده وقتی Stamina ی من کمتر از یه مقداری شد باید تعویضم کنه که نه کارایی تیم بیاد پایین نه من به خاطر خستگی هی امتیاز منفی بخورم .
جالبه که تمام Stamina رو میدم واسه دفاع . چون وقتی توی حمله شرکت میکنم و از طرفین سانترهای بسیار زیبا میکنم :27: موقع دفاع که میرسه باید دقیقا طبق فلشی که نشون میده برگردم وسط زمین اون هم با سرعت زیاد که خسته بشم وگرنه امتیاز منفی بهم میده .
در کل من توی be a pro خیلی کم پیش میاد که پاس اشتباه بدم بیشتر به خاطر درخواست پاس اشتباه و جایگیریه .
درخواست پاس رو هم که قربونش برم باید یه موقع هایی فیلترش کنه . مثلا توپ روی هوا و قراره برسه دسته حرف .
به قول معروف فیفا اومد راه رفتن PES رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت . زمانی چه بازی ای بود FIFA 05,06