دوست عزیز آپدیت رو بگیر و نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد با آپدیت به این ورژن سنس گوشیت حالت سه بعدی میگیره و بعضی باگ های گوشیت هم برطرف میشهنقل قول:
دوست عزیز آپدیت رو بگیر و نصب کن هیچ مشکلی پیش نمیاد با آپدیت به این ورژن سنس گوشیت حالت سه بعدی میگیره و بعضی باگ های گوشیت هم برطرف میشهنقل قول:
با سلام
من گوشيمو upgrade کردم به 2.3.5 ولي مشکلي که پيش اومده اينک از زمان upgrade پشت سر هم خود به خود (فکرکنم از طرف آنتنهاي مخابراتي ) sms برام مي آيد که نشانه جابجايي و تغيير آنتن BTS مي باشد. بيچارم کرده و تعداد اونها خيلي زياده و هر کاري مي کنم و هر تغيير تو تنظيمات SMS مي دهم فرقي نداره و دوباره SMS ها برام مي ياد
لطفا راهنمايي کنيد چه کار کنم ؟
اگه راهي نداره چطوري به همان 2.3.3 بر گردونم ؟
چرا گوشي من به سنس 3 و آندرويد 2.3 آپديت نميشه ):
Sent from my Desire HD using Tapatalk
من یه DHD گارانتی یاس دارم که با اینکه آندروید 2.2 هست اما چک آپدیتو میرنم میگه آپدیت جدیدی نداری.مشکل از کجاست؟؟؟
build numner:1.83.466.5
A9191
کار خاصی باید انجام بدم؟؟
اگه میشه کمک کنید چون خیلی لنگ آپدیتشم
این بیلد نامبر مشکل آپدیت داره؟؟!!!چرا واسش هیچ آپدیتی نمیاد؟
من با استفاده از رام رسمی آفیشیال به اندروید 2.3.5 و سنس 3 و بیلد نامبر 3.13.415.2 آپدیت کردم.این در حال حاضر به صورت رسمی آخرین ورژنه؟؟چون من تو خود گوشی میزنم برای آپدیت میگه آپدیت جدیدی ندارید.اندروید 4 هم برای DHD قراره بیاد؟کی به صورت رسمی معرفی میشه؟؟
سلام دوستان
من خودم گلکسی جیو دارم منتها دایی بنده رفته دیروز یه دیزایر اچ دی بدون گارانتی خریده (745) الان می خواستم تست اش کنم براش (24 ساعت فقط فرصت تست داره) چجوری این کارو بکنم که همه عیب های احتمالی رو نشون بده و اینا؟؟
برنامه خاصی هست؟
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
+ چجوری مشیه تشخیص داد دست دوم نبوده باشه؟؟
سلام، من گوشی htc desire hd بتازگی گرفتم ولی برای نوشتن اس ام اس فارسی و همجنین دیدنش مشکل دارم. اس های فارسی که برام میاد بصورت حروف جداگانه نشون داده میشن.
سلام دوستان. منم اين مشكل رو دارم. يكي جواب بده
باید رام فارسی نصب کنید!
سلام دوستان.
به تازگي disire hd a9191 خريدم كه آندرويد 2.3.5 روش نصبه.
1) ميخوام تموم منوهاش رو فارسي كنم.
2) اس ام اس فارسي هم بنويسم.
3) احتياج هست آپگريد كنم يا همين 2.3.5 خوبه.
4) توصيه خاصي دارين حتما لطف كنين بگين.
دوستان منتظرما.