مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟نقل قول:
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
Printable View
مگه اون فایلو که من دادم دانلودش نکردی؟نقل قول:
یا اصلا بازیو نداری؟
پس اون ارورا چی بود؟
شما این پست رو بخون هر کدوم از پوشه ها رو که نداری من برات اپلود میکنم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4833108&postcount=1186
از بیرون گرفتم که داره ایراد میده دیگه ، ubisoftgamelauncher.exe توی درایو C سرجاش هست ولی بازی نمیتونه پیداش کنه !نقل قول:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------
عزیز گفتم که بازی رو نصب کردم دو تا DVD بود ، اون فایل شما رو هم که ubisoft.rar بود دانلود کردم انداختم C>program filesنقل قول:
اما بازی نمیتونه launcher رو پیدا کنه ایراد از DVD
دوستان من بعد از اعدام پدر و برادر ezio و گم کردن نگهبان ها دیگه هیچ ماموریتی برام نمیاد...احتمال میدم مشکل از فایل values باشه:13:
ولی هرکدوم از فایل هایی که بچه ها گذاشته بودن رو سایت ها پاک کردن:41:
کسی لطف می کنه آخرین value رو یکبار دیگه آپلود کنه یا یه لینک سالم برام بذاره:11:
اگه میشه یه عکس از محتویات درون DVDبازیت بزار تا معلوم بشه چیا کمهنقل قول:
فکر کنم اصلا ماله شما کرک نداره!
شاید اکسترکتش نکردیننقل قول:
ولی یه کرک دیگه هم داره که باید محل نصب بازی بریزی تا کلا همه چی همخونی پیدا کنه اونم میخوای؟
من هنوز نفهمیدم :
1-این فایل offline srver کجاست و کدومه
2-فیل hosts کجاست ؟؟؟ تو موقه ی نصب بازی یه پیغام اینیستال اومد که همون مسیری که تو راهنمایی گفته شده بود رو زده بود و من اینیستالش کردم.ینی همون hosts هستش؟؟
3-پس اون سیدی کرک که من گفرتم چیه که توش یه فال به نام Values داره؟؟؟؟
4-محتویات پوشه کرک 1 و 2 چیه دیگه من همچین پوشه ای ندیدم.
بفرمائین این دی وی دی ها:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
نقل قول:
دیدی گفتم اصلا ماله شما کرک نداره
شیراز زندگی نمیکنی؟
اون فایلو که داده بودم دانلود کردی؟
دوست عزیز اکسترکتش کردم الان هم ubisoftgamelauncher.exe دارم توی درایو c:/program files/ubisoft/ubisoft game launcherنقل قول:
هم server.exe دارم 0.31 0.4 0.41 0.44 هیچکدوم جواب نمیده یعنی ubisoftgamelauncher.exe رو پیدا نمیکنه host رو هم ادیت کردم ipconfig /flushdns هم زدم دیگه چیکار مونده نکردم ؟
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
دانلود کردم ubisoft.rar بود دیگهنقل قول:
نه شیراز نیستم همدانم
میشه اینو یه جا دیگه آپ کنی دان نمیشهنقل قول:
دوست عزیز به راهنمای صفحه اول این تاپیک نگاه کن همه چی توضیح داده شدهنقل قول: