سرعت شبانه که تعریفی نداره.128 واقعیه.
باید صبر کنیم دوستانی که توی این چند روز نوبت شارژشون میشه چی جوابشون میدهند.
شنبه صبح توی مخابرات وعده بزاریم خوبه؟
Printable View
سرعت شبانه که تعریفی نداره.128 واقعیه.
باید صبر کنیم دوستانی که توی این چند روز نوبت شارژشون میشه چی جوابشون میدهند.
شنبه صبح توی مخابرات وعده بزاریم خوبه؟
به نظرم 5شنبه بهتر باشه گر چه به این موضوع هم یک توجهی بکنید !!نقل قول:
قابل توجه مشتركين گرامي،
در صورت اتمام زمان سرويس خود، با توجه به اعلام تعرفه جديد قيمتها براي تمديد سرويس به صورت حضوري اقدام فرماييد.
بیانیه جدید مخابرات !!!!!!!!!!!!
من از دیشب تا الان هر جور حساب کردم دیدم چه کلاهی دارن سرمون می ذارن .. آخه علاوه بر قیمت ها حجم ها هم منصفانه نیست این چه وضعشه آخه .. اگه بری یکسال شارژ کنی 25.5 گیگ بهت میدن یعنی میشه ماهی 2.125 !!!!!!!!
این عملا دزدی محسوب میشه ، مگه میشه دوره ای شارژ کنی و حجم اضافه نکنند تازه کم هم بکنند!!!!!! مگه میشه ؟
من معمولا هر ماه 6 گیگ استفاده دارم بدون شبانه ، اگه بخوام 1024 بگیرم بدون شبانه باید 39655 تومان بدم ! شبانه رو حساب نمی کنم چون معلوم نیست چه سرعتی می خوان شبانه بدهند که احتمالا همون 128 واقعی می دهند و میمونه روزانه به این قیمت !!!
من با شنبه موافقم ، اما دو سه نفر فایده نداره باید بیشتر بشیم .
منم از دیشب تاحالا بدجوری حالم گرفته شد سر بازی مسخره ای که مخابرات راه انداخته.
همه جای دنیا پیشرفت می کنند ما هم داریم پیشرفت می کنیم :41:
گیگی 5660!! :18:
من پنج شنبه می رم برای تمدید سرویس جدید چند سوال مهم ازشون دارم این که آیا سرعت سرویس 1024 تا 3 مگ هم می رسه یا نه بعد شبانه این سرویس همون 1024 هست یا کمتر می شود اگر واقعا به صرفه بود سرویس تمدید می کنم اگر نبود که هیچی !!
نکته مهم این که من امروز تعرفه ها را با شرکت های دیگه مقایسه کردم خیلی عادلانه نبود شما هم یک بار امتحان کنید. اما هزینه هر گیگ اضافه نصبت به بقیه شرکت ها گران تره هم هست !!
دوستانی که حاضر هستند برای شکایت به مخابرات بیایند حضور قطعی خودشون اینجا اعلام کنند وگر نه اعتراض تو این تاپیک هیچ فایده ای ندارند !!
خدا مرگشون بده
خدا لعنتشون کنه
ببینید من زنگ زدم چی میگه به من
میگه اگه روزانه 128 گرفتیم همون 128 real میدند
شاتل که 128 بگیری بهت 512 میدند در ضمن شبانه شاتل روی 256 ا
ما داریم 10 هزار میدیم 3 گیگ با سرعت 128 واقعی و شبانه 128
شاتل داره 10 هزار میده و 3 گیگ وسرعت 512 روزانه و شبانه 256
باید حضوری اعتراض کنیم
5 شنبه خوبه ؟ صبح ؟ بریم برای اعتراض ؟
دارند گرون میدند
خیلی نامردند
خیلی پستند
امدی دارند مارا مجبور میکنند از خودشون بگیریم
آقا نخواستیم
اه اه
تا آخر شب واسه اعتراض برنامه ریزی میکنم... دلیلی هم نداره که صبر کنیم تا تست کنیم، همین قیمت وحجم واسه اعتراض کافین!