[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چون پینگش خیلی پایینه و به استاندارد جهانی گفته زرشک.
من وقتی اینترنت قبلیم خدا بیامرز رو داشتم ،یادم پینگش حدود 130 بود! یعنی یک چهارم ایننقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
ماله من یه ذره اوضاش بهتره اگه نگی صحابه ام! ربی خان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صاحبه :31::31: تکه کلام reb
سلام دوستان من 128 گرفتم سرعتش از 20 بيشتر نميشه گفته نامحدوده ولي به درد نميخوره چون ديروز فقط 1 گيگ دانلود داشتم . راهي براي افزايش سرعت دانلود نيست ؟؟؟
اقا دمت گرم مودمم از رفقا گرفتم حل شد:31:نقل قول:
من امروز تازه خطم رانژه شد یعنی چراغ adsl ام روشن شد شما که میگی تماس نمیگیرن یعنی برای گرفتن user & pass باید برم مخابرات؟ امروز رانژه شده من چند روز دیگه برم واسه user & pass؟
خواهشا یکی از بچه ها user & pass اشو بده ما استفاده کنیم اگه میشه:10::31::31::31::31::31::31::31:
اگه سرعتتون به 20 میرسه که خیلی خوبه ، چون اکثرا از 14 بالاتر نمیره.و همینجور که گفتین طی 1 روز نهایت1گیگ بشه دانلود کرد بدون خاموش کردن کامپیوتر.نقل قول:
تنها راهی هم که وجود داره ،صبر کردنه البته معلوم نیست تا کی ؟:41:
زنگ بزن بگو خطم رانژه شده یوزر و پسورد می خوام . من بعید می دونم اینا زنگ بزنن یا لااقل به این زودی ها زنگ نمی زنن.نقل قول:
آخرین راه هم مراجعه حضوری هست. :13:
همونجا تو مخابرات وقتی مراحل کار تموم شد یه ورقه چاپ شده میدن که توش نوشتهنقل قول:
حتی عکسشو چند صفحه قبل بچه ها گذاشتن
با سلام ، اتفاق فوری وای نه !!!!!!!!!!!!
دوستان ، وزیر سازمان اطلاعات و ارتباطات گفته که مردم ایران دیگه نمی توانند از ADSL 256 , 512 kbps استفاده کنند چون به گفته وزیر ارتباطات که طبق روزنامه جام جم ( کلیک ) گفته که همه کسانی که در خانه از ADSL استفاده می کنند بیشتر از ADSL 128 kbps
نمی توانند ثبت نام کنند . ( بیچاره شدیم ):41:
منبع : کلیک روزنامه جام جم ، شماره 283 ، یکشنبه 9 خرداد 1389
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:نقل قول: