مشکل خودمم فهمیدم... وقتی گیم پریفب میومد یک (clone) تهش اضافه میشد... زدم gameobject.find و کلون تهش هم نوشتم درست شد.
Printable View
مشکل خودمم فهمیدم... وقتی گیم پریفب میومد یک (clone) تهش اضافه میشد... زدم gameobject.find و کلون تهش هم نوشتم درست شد.
درگ رو بلد نیستم
ولی OnControllerColdeir Hit برای زمانی که یک CHARATER CONTROLLER با یه COLDIER برخورد می کنه
فرقش تو همینه که برای CHARTOR CONTROLLER استفاده میشه اون برای COLIDER های مثل BOX و SPHERE غیره
برای ساخت:
مثال خود یونیتی تو هلپ :
explosion: چیزی که می خوای بسازیکد:using UnityEngine;
using System.Collections;
public class example :MonoBehaviour {
public Transform explosion;
void OnCollisionEnter() {
Destroy(gameObject);
Transform theClonedExplosion;
theClonedExplosion = Instantiate(explosion, transform.position, transform.rotation);
}
}
THECOLONEDEXPLOSION متغیر که شی جدید تو اون قرار میگیره و میشه به اون دسترسی داشت.
کاربرد GetComponet یه متغیر اشاره گر به یک جز یک شی برمی گردنه
برای مثال یک شی یک اسکریپ به نام liver بهش وصله که یه متغیر تو به نام life هست که می خواهی اون توسط یه شی دیگه مثلا تغییر بدی
بر فرض شی S همچین اسکریپی داره
آخری من بلد نیستم ولی این Quiereon هم یونتی پیشنهاد داده تا نمی دونید چیه . تغییرش ندید.کد:var S:Transform;
function Update()
{
S.GetComponent("liver").life=30;
}
من یونیتی 3.4 رو از سایتش گرفتم کامپوننت های ایمیج افکت رو دارهاما وقتی میزارم میگه پلتفرم حالت پرو رو پشتیبانی نمیکنه.
اگه میتونید بگید چجوری پرو اجرا کنم.
اینم مثال درگ کردن اجسام سه بعدی:
از ضمینه دانلودش کن:
البته بگم خودم شبیه سازی هست .
خودت شبیه سازی هست یعنی چی ؟ :31:
پرویز جان واقعا ممنون از لطفت امیدوارم بتونم جبران کنم :11:
فرشته ی مهربون یه کم دیگه صبر کنی واست کرک 3.4 رو آپلود میکنم.
فرشته جان آپ نمیشه نمیدونم چرا ! :31:
تا دم سحر سعی میکنم واست آپ کنم :31:
فرق DestroyImmediate با Destroy چیه ؟
همون طوری که از اسمشون پیدا ، DestroyImmediate اون Asset یا گیم آبجکت و یا کامپوننت روخیلی سریع از بین می بره. وقتی توی edit mode داری بازی رو اجرا می کنی و هیچ delay ای نمی خوای داشته باشه باید از destroyimmediate استفاده کنی. کد destroy آبجکت رو همیشه توی همون فریم ناپدید می کنه ولی یکم delay داره تا کامل خراب بشه....
که البته توی رفرنس خود بازی پیشنهاد کرده تا جایی که می تونید از destroy استفاده کنید.... مگر اینه تک تک فریم ها براتون مهم باشه ( مثل صحنه های اکشن حساس )
کرک هم این جا هست :
اینو دانلود کن... دوتا فایلشو اکسترکت کن و کپی کن اون جایی که یونیتی رو ریختی دقیقا همون جایی که unity.exe هست. اونوقت اون فایل exe رو روی اصلیش که ریختی اجراش کن و برای فعال سازی روی manual .... کلیک کن. حالا اون فایل دومی رو انتخاب کن.... تمام..کد:http://forum.unity3d.ir/resources/3-4/61?sid=3e4e5a3311503fe48ecc29ce811ba690
اگه وسط کار با موتور باز هم پرو نشده بود برو windows و serial number رو انتخاب کن. و دوباره همین کارا رو انجام بده.
کسی نمی دونه چیکار باید کرد که ماشین چپ اصلا نکنه؟