[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مرسي دستت درد نكنه
قابلي نداشت!@!نقل قول:
سلام.دوستان ؛ من 10 روزه كه مدارك به آسياتك دادم و هيچ خبري نشد كه نشد.راستي اگه خودمون مودم را نصب كنيم ؛ مشكلي نداره؟ چون رايانه من از خط تلفن فاصله داره و بايد سيم اضافي به كار ببرم.به نظر شما ميشه؟بايد زنگ بزنم و بهشون بگم كه يوزر آيدي و پسورد را بديد ؛ميخواهم خودم نصب كنم ؟درسته ؟با تشكر
اول برو مودم رو وصل کن به تلفن اگه دیدی داره چراغش چشمک می زنه و بعد ثابت شودش بدون خط رانژه شده و اماده هستش تا شما کانکت بشی به اینترنت اگه اینطوری بودش و از اسیاتک سرویس گرفتی زنگ بزن به شرکت بگو با خانم واحدی کار دارم برای گرفتن یوزر و پسوردت باید از اون بگیری برای سیم کشی هم مشکلی نداره فقط اون نویز گیر رو باید طوری قرار بدی بین سیم ورودی تلفن و خروجی نویز گیر هم یکیش به خط تلفن(فقط می تونی یه تلفن رو وصل کنی) اگه بیشتر باشه باید دوقباره نویز گیر بخری و بعدیش هم به مودمت وصل میشهنقل قول:
اینم باید یهت بگم این خانم واحدی رو به این اسونی نتمی تونی پیداش کنی هااااااا
من خودم روز اول که خط برام درست شود چون بعداظهر بود زنگ زدم به اسیاتک کادر فنی گفتش مسولش نیست باید فردا زنگ بزنی من هم صبح زود ساعت 8.20دقیقه بهشون زنگ زدم هر دفعه که وصل می کرد به خطش گوشی رو ور نمی داشت بالاخره بعد از کلی گرفتن و یکم داد و بی داد بالاخره ساعت 10 تونستم پیداش کنم و ازش بگیرم
دوستان
من یه 5 - 6 تا شرکت نگاه کردم هیچ کدوم منطقه ما رو ساپورت نمیدهند و همه در حال آماده سازی هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما شرکتی رو نمیشناسید که در کرج با پیش شماره 270 و منطقه شهید رشیدی adsl بده
ممنون
منتظر راهنمایی دوستان هستم
نقل قول:
دوست عزیز من از آسیا تک بد نگفتم فقط گفتم اون چیزی که می گن نیست مخصوصآ با این پشتیبانی من الان دارم از آسیاتک استفاده می کنم ولی روز اول به من بک چیز گفتن والان یک چیزه دیگه حرف من اینه گول تبلیغات غلط رو نخورید
من دقيق ميدان ازادي خيابان محمد علي جناح بلوار حميد صالحي كه طرشت هستش سر جناح 500 متر بالاتر از ميدان آزادي نميدونم اين منطقه خوبه يا نه بايد تست كنم معلوم ميشهنقل قول: