تایید میشهنقل قول:
اون همه دب دبه و کب کبه و سر و صدا ...
منم امیدوارم
Printable View
تایید میشهنقل قول:
اون همه دب دبه و کب کبه و سر و صدا ...
منم امیدوارم
اگر فراموش نکرده باشین سریال های مدیری توی قسمت های اول ضعیفن و به مرور ماجرا ها شکل میگیره.
یادتون میاد اوایل سریالی که اولین بار داوود برره اومد ( و هر دفعه مهران رو از ساختمون مینداختن پایین) رسما مدیری توی برنامه نظر خواست برای بهتر شدن برنامه اش؟
به ضررشون نیست؟!نقل قول:
خوب ملت دی وی دی رایتی میخرن...به نظرتون حق ندارن؟
من از مدیر این بخش معذرت میخوام . اما خوب در این تاپیک چه پست مفیدی میشه زد؟ الان مثلا پست من اسپم بود؟
اگه هست ببخشید
والا من نمیدونم!نقل قول:
به قول یکی از دوستان که چند صفحه قبل گفته بود آدم به عنوان بیننده حق داره با کیفیت ببینه سریال رو..
پخشش خیلی بده اینجوری پیش بره خیلی ها یا نمیخرن دیگه یا اصلا نمیبینن یا کپی میکنن...
خب وقتی DVD اورجینال پخش نمیشه!کپی اش از کجا میخواد پیدا بشه توی شهرستان؟نقل قول:
خوب ملت دی وی دی رایتی میخرن...به نظرتون حق ندارن؟
اگه هم یه سری آدم بخوان کپی کنن محدود میشه بازم خیلی نمیشه
شنيدن تا عمل خيلي فرق مي كنه .نقل قول:
حالا يه نمايندگي براي خودش حرفي زده دليل نمي شه حرفش صد در صد قبول باشه . تو يكي از شهرستان ها اتفاقا dvd اورجينال بود .
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .نقل قول:
درست میگه تو شهرستان ها dvd کپی خیلی زیاد پیدا میشهنقل قول:
خوب كپي دي وي دي از تهران به شهرستان مي ره و اينطوري تو شهرستان پيدا مي شه .
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .
حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه
من که میدونم اینم پاک میشه...نقل قول:
بله درسته
تو همين تهران هم دي وي دي كپي زياده . هر كي بخواد اصلشو مي گيره هر كي هم بخواد مي ره كپي مي گره .
حالا طرف بياد اينجا فلسفه بچينه
ولی دوست عزیز اگه میخوای مثل من پستات پاک نشه تو این تایپک فقط حرف ابروها وسبیل باباشاهو بزن!!!! یا مثلا بگو به به چه هوای خوبیه!!!!...:10:
من ظهر یه پست زدم که گفتم هر کی دوست داره کپی بگیره هرکی دوست داره ارجینال...10نفر تشکر کردن وتائید...
الان اومدم میگه به دلیل صحبت از کپی یا دانلود پستتون پاک شده!!!!!!
این پست هم به سرنوشت اونا دچار میشه...
ما رفتیم...
یاحق ...
مسألهاي ندارهنقل قول:
دوست عزیز شما درست می فرمایید؛ اما بحث های مربوط به کپی رایت این سریال به این تاپیک منتقل شده:نقل قول:
شاید هدفشون از حذف کردن پستتون همین بوده.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447238