1- عزیز دلم یه نگاهی به کانفیگ f116 بنداز بعد در موردش اینجوری بگو آخه هیچ قطعه ای تو لپ تاپ مطرح شده توسط شما حتی از لحاظ اسمی به f116 آمریکایی نمیرسه کارایی که دیگه بماند
2- بعضی وقت ها انسان ها حرف هایی که می زنند از روی قلبشون و احساسشون این حرفو می زنند و شاید نتونند بیان کنند که مثلا به فلان دلیل این چیز بهتره یا بدتره
3- اگه بدونی من چقدر بازارو زیرو رو کردم تا فقط برند لپ تاپ خودمو انتخاب کنم اونموقع دلیل حرفمو می فهمیدی
4- تو صفحات قبلی بچه ها لینک سایتهایی که سخت افزارها را تست میکنند گذاشتن خوبه یه نگاهی بهشون بندازی من تمام این سایتو زیرو رو کردم و چیزی که عایدم شد این بود که تو شرایط مساوی قطعاتی که سونی تو لپ تاپ هاش کار میذاره بسیار بهتر از بقیه جواب میدن
یه مثال هم بزنم تا دیگه روشن روشن بشی
مادربردی داریم به نام EliteGroup که واقعا از لحاظ خرابی بسیار کمتر از مادربردی مثل Asus خراب میشه حالا اگه مادربرد Asus بخریم با قیمت مثلا 100هزار تومن مادر برد Elite با همون مشخصات حدودا شاید تا 70 تومن هم پیدا بشه با این وجود ما میایم یه Elite می خریم با قیمت 100هزار تومن که اسما مشخصاتش از asus مذکور بالاتر باشه و قطعات مساوی هم روی هردو میبندیم ( همونطور که میدونید مادربرد وظیفه هماهنگی بین قطعات دیگه رو داره و دقیقا بر روی سرعت قطعات و کارایی سیستم تاثیر میذاره) بعد توی کارایی عملا می بینیم کیفیت صدا که پایینتره کارایی گرافیک که پایینتره و حتی سرعت سیستممون هم پایینتر از سیستمیه که از مادربرد asus در اون استفاده شده
5- در ضمن خواهشا زمانی که میخوای دوتا سیستم یا لپ تاپ رو تست کنی دقیقا شرایط اونا رو یکسان نگهدار
مثلا تعداد و نوع برنامه ها و سیستم عامل هایی که روشون نصبه باید دقیقا یکسان باشه (انصاف رو هم فراموش نکن)
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: