اره هست یکی از دوستان از سایتای خارجی گرفته بود 3 دلار اما کلن نزدیکای 6 تومن واسش تمومید اما این مارک نبودنقل قول:
تو ایرانم هست
زیره 10 تومنه
Printable View
اره هست یکی از دوستان از سایتای خارجی گرفته بود 3 دلار اما کلن نزدیکای 6 تومن واسش تمومید اما این مارک نبودنقل قول:
تو ایرانم هست
زیره 10 تومنه
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی کسایی که دوست دارن مک رو سیستمشون بزنن حتما به این ادرس یه سری بزنن و مقالاتش رو دان کنن واقعععالی هستشششش
ولی نمیدونم مک با این همه امکانات عالی چرا اینقدر کمتر نسبت به win استفاده میشه؟(البته تقصیر این استیو هست با این سیاست های انحصاریش)نقل قول:
کد:http://fullnet.ir/?p=81
همون طوری که اشاره شد اینجا جاش نیست ولی صحبت شد بزارید منم یه توضیحی بدم .نقل قول:
دوستان شاید اینجا جاش نباشه ولی کسایی که دوست دارن مک رو سیستمشون بزنن حتما به این ادرس یه سری بزنن و مقالاتش رو دان کنن واقعععالی هستشششش
این مقاله برای بهمن ماه 88 هست که توسط حمید بخششی که تو همین فروم کاربرفعال انجمن لپ تاپ هست نوشته و گردآوری شده است .
خب دیگه . نمیشه دلیل این سیاست های استیو رو فهمید .نقل قول:
ولی نمیدونم مک با این همه امکانات عالی چرا اینقدر کمتر نسبت به win استفاده میشه؟(البته تقصیر این استیو هست با این سیاست های انحصاریش
دوستان بالاخره این جیل جدید جواب میده ؟؟
کسی امتحان کرده ؟؟
بله جواب میده با خیال راحت جیل کنید.
جیل که کار میده ولی واسه آنلاک هنوز بین علمای انجمن اختلاف نظر وجود داره :دینقل قول:
دوستان بالاخره این جیل جدید جواب میده ؟؟
کسی امتحان کرده ؟؟
سلام به همگی.
یه مشکل برام پیش اومده،اونم اینه که گوشیم شبکه WIRELESS خونه رو پیدا نمیکنه.
خواهشاٌ جواب بدید.
شما یه بار رستور کن ببین حله مشکلت یا نهنقل قول:
ببخشید،من network رو reset کردم.جالا رفته تو حالت recovery.حالا نمیدونم چی کار کنم؟
در ضمن اگر با itunes رستور کنم،میخواد که update کنه به 3.1.3.
versionگوشی 3.1.2هست.
خواهشا راهنمایی کنید.
من گوشیمو جیل کردم مثل ساعت کار مکنه ورژن 3.1.3 هستش :11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
سلام به همگی.
یه مشکل برام پیش اومده،اونم اینه که گوشیم شبکه WIRELESS خونه رو پیدا نمیکنه.
خواهشاٌ جواب بدید.
به فروم خوش اومدی
احتمالا Mac Adress فعال نیست؟
منظورتون رو بهتر بگید لطفانقل قول:
ببخشید،من network رو reset کردم.جالا رفته تو حالت recovery.حالا نمیدونم چی کار کنم؟
در ضمن اگر با itunes رستور کنم،میخواد که update کنه به 3.1.3.
versionگوشی 3.1.2هست.
خواهشا راهنمایی کنید.
یعنی چطور ریست کردید؟