نه عزیز اینجام همین جوریه. قاب مشکی و دورش مشکی براق(یه نوار قیطونی باریک)و پشتش راه راه قرمز خفیف هستنقل قول:
Printable View
نه عزیز اینجام همین جوریه. قاب مشکی و دورش مشکی براق(یه نوار قیطونی باریک)و پشتش راه راه قرمز خفیف هستنقل قول:
مرسی من امروز خریدم .... خیلی گوشی باحالیه :-) گارانتی اصلی ماکروتل 350 تومن .... فعلا راضی هستم
مبارکه. ورود یه جت دیگه به مجموعه جت داران را خوش آمد میگوییم. انشاا... که راضیم خواهی ماند. من به نظر خودم ضرر نکردی. بازم مبارکت باشهنقل قول:
اِ من که 6 ماه پیش 350 گرفتم.....:18:
قربانت... واقعا گوشی باحالیه احساس خوبی دارم از خریدشنقل قول:
تراک بادی رو نصب کردم 2 دقیقه ای ماهواره رو پیدا کرد .... خیلی سریع بود .... حال کردم :31:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
گارانتی متفرقه 305 چوبنقل قول:
مال من اصلیه ... زبون فارسی و تقویم شمسی و ..... پشت درش هم رگه های قرمز داره خیلی باحاله:11::31:
من گوشی رو 2 ماهه دارم.ازش کاملا راضیم-تنها مشکلم اینه که هنوز نتونستم از جی پی اسش استفاده کنم-ن رم افزار و نقشه ها هم درست ریختم=احتمال میدم مشکل از شهر باشه-شاید تو رشت مشکل ماهواره داره
اینجا کسی از رشت نیست؟
دوستام عزیز من قبل از عید گرفتم با کارانتی مایکروتل 238 تومان بنفش گرفتم فقط یه چیزی گزینه فعال کردم NAVIGATION تو منوهاش بود الان که فلش کردم نیست چه طوری میتونم بیارمش
نقل قول:
سلام
setting-phone setting-navigation-on
بعد گوشی ری استارت میشه و میاد روصفحه اصلی
سلام دوستان
من بخوام این گوشی رو فارسی کنم باید چیکار کنم
یکی لینک آموزش و برنامه و متفرقاتشو برام میزاره ؟
+
تاچش تغییر میکنه ؟
ممنون
سلام امین جاننقل قول:
برای فارسی کردن باید فِرم وِر های JP (مثل s8003jpih1)روش بریزید:46:
طبق تجربه ی دوستان با فِرم وِر های اروپایی تاچش خیلی بهتر و روون تر میشه ولی خب اگه فارسی بخوای چاره ای نیست
آموزش آپدیت را هم یکی از دوستان زحمتش را تو پست پایین کشیدن:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4432674&postcount=362