-
مثل اینکه بلاخره یه بازی اومد که از چیپ گرافیکی استفاده کنه
بازی شاهزاده ایرانی با حجم 11 مگ هست که بچه های موبایلستان رو 5800 و ان97 بازی کردن روون اجرا نشده ولی رو 8910 کاملاً روون بوده
حالا نوکیا بره با انگیجش حال کنه
کد:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=77067&page=2
-
الان زنگ زدم مايكروتل پارك ملت گفت:ديشب 15تا omnia hd اورديم.صبح 13 تاشو خريدن فقط 2تا مونده كه الان ميان ببرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18:
-
خواهش مي كنم يكي واسه من از موزيك پليرش بگه.از رقصه نور يا همون visualization سه بعديش.واينكه مطمينيد مايكروتل تا هفته ديگه 16gig مياره؟
-
سلام
گوشیم امروز ویروسی شد بعد الانویروسش رو باک کردم الان 20 کلیب صوتی02 اومده تو بخش تصاویر و ویدیو ها
وقتی روش کلیک می کنی عکس قفل میاد.نه انتخاب می کنه نه باز و نه باک.البته یدونشم تو بخش کلیب ها صوتی هست.حالا چیکار کنم؟ کمک:41:
-
از اطلاعاتت backup بگير ريست كليش كن با يكي ازين 2 كد
س.م.7370.م
س.2767.س.3855.م.
از راست به چپ
س=ستاره
م=مربع
-
-
نینجا جان
کیفیت صدا هنگام فیلمبرداری قابل قبول نبود
با این حجم حافظه بالایی که هنگام فیلمبرداری اشغال می کنه نباید کیفیت صداش اینقدر ضعیف باشه
اگه فیلمبرداری در هر ثانیه یک مگابایت حجم حافظه رو اشغال کنه ، که مدل 8 گیگش اسباب بازی به حساب میاد
-
سلام به همگی.
i8910 HD بزودی با پردازشگر 1 گیگاهرتزی عرضه میشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصیم !
-
واقعا کیفیت صدای فیلم برداری پائینه................
رتبه بندی از لحاظ بلندی صدا موقع فیلم برداری :
1 - Nokia N95 8gb
2 - Samsung HD i8910
3 - Nokia N97
رتبه بندی از لحاظ کیفیت صدا موقع فیلم برداری :
1 - Nokia N95 8gb
2 - Nokia N97
3 - Samsung HD i8910
واقعا دلسرد شدم ...................کم مونده بود برم بگیرم.......................:21:
آقا نینجا ممکنه تو آپدیت های بعدی باز هم کیفیت صدا موقع فیلم برداری بهتر بشه ، صبر کنیم ، یا همین شکلی باقی میمونه؟:41:
عجب غولیه این Nokia N95 8gb ..........:18:
-
اگه فقط صدای فیلم برداری واسه شما مهمه به راحتی میشه درستش کرد مثل 8510