باور کنید اینقدر ترسوندن ما رو از این موتور هر روز چکش میکنم نکنه روغن ریزی داشته باشه.خدا رو شکر از اون لحاظ مشکلی نداشته.دو تا مورد هست که گفتم اول با شما مشورت کنم چون هنوز 3400 راه رفته و تا سرویس اولیه مونده
اول اینکه از روز اول که در رادیاتور رو باز کردم مقداری چربی مثل روغن رو آب بود نه خیلی زیاد و اونها رو با سرنگ گرفتم و از اون موقعه دیگه چرب نشده و آب هم کم نمیکنه.نمیدونم چربی خود ضد یخ بود یا موقع مونتاژ کمی چربی وارد رادیاتور شده بود.نظر شما چیه؟
.بعضی وقت ها بخوای تیک آف کنی یک لقد بدی میزنه موتور به اتاق.و مخصوصا تو دنده 2 و 3 گاز که میدم و بعد گاز رو ول میکنم دور موتور نرم نمیاد پایین و مثل اینکه سکته کنه یکدفعه تقه میزنه و باز گاز میدم شتاب میگیره و ول میکنم مثل ترمز موتور چطوریه وقتی از دنده 4 میزنی 2 اونجوری میشه و تو دنده 4 و سرعت بالا هم به شیشه عقب دقت کردم توش لرزه میوفته و ماشین های پشت سری تار دیده میشن مشخصه اتاق لرزش داره.و فرمون هم زیر دستم لرزش خفیفی ناشی از گاز دادن به موتور مشاهده میشه.حالا نمیدونم از دسته موتوره یا بنزین معمولی که میزنم.چون ظاهرا دسته موتور سالمه موندم چیکار کنم الان ببرم یا سرویس اولیه همه رو با هم بگم نگاه کنند.