مشکل اينجاس که توشهرمون من کلاس بخصوصي دراين مورد پيدانکردم.واس همون اينقدراسترس دارم.توپستهاي قبلي تصويربود,امّاواسه من بازنميشدن.شايدفيلترشدن.ميش ه به ادرس ايميلم پستشون کنيد.يه دنياممنونتون ميشم؟!safeie.bakhtyari@yahoo.com
Printable View
مشکل اينجاس که توشهرمون من کلاس بخصوصي دراين مورد پيدانکردم.واس همون اينقدراسترس دارم.توپستهاي قبلي تصويربود,امّاواسه من بازنميشدن.شايدفيلترشدن.ميش ه به ادرس ايميلم پستشون کنيد.يه دنياممنونتون ميشم؟!safeie.bakhtyari@yahoo.com
نقل قول:
اشکالی نداره توی تهران هم چند تا آموزشگاه برای کنکور عملی وجود داره که خودشون یا داور های سال های پیش هستید و یا از اساتید طراحی در دانشگاه ها. جایی اگر پیدا کردید که طراحی فیگور رو بهتون آموزش بده خوبه
باید بتونید فیگور رو با تناسبات درست بکشید و فضاسازی کنید.
چند تا نکته ای که میتونه توی طراحی کمکتون کنه :
سر جلسه یه صفحه فقط فیگور بکشید (از بینشون اونایی که خوب شدن رو برای کار نهایی در نظر بگیرید)
چند تا ترکیب بندی فضا بزنید
چند تا کادر هم باید فیگور ها و فضا رو با هم ترکیب کنی تا به بهترین نتیجه برسید و به عنوان کار نهایی اجرا کنید
کار تون باید پلان بندی داشته باشه.. کاری که همه پلان هاش به یک اندازه وضوح داشته باشه موفق نیست .
توی کار نهایی یه نکته خیلی مهمه : پخش رنگ
+
عکس ها قدیمی بودن ندارمشون متاسفانه. یه عکس کلی از چند تا کارهای اون موقع دارم که شاید بتونه کمکتون کنه ( سه تا کار رنگی برای کنکور عملی هستند )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي دوست عزيز.کارات خيلي خوبن.امّامنم تلاشموميکنم.نقل قول:
خيلي ممنون بابت راهنمايي هات...
اميدوارم توهرکاري که انجام ميدي موفّق باشي...:n16:
جواب کنکور اومده
من خودم تلویوزیون و هنر های دیجیتال دامغان روزانه قبول شدم به نظرتون رشته خوبیه؟ یا خودمو برا نیمه متمرکزا آماده کنم
مگه جواب نیمه متمرکزا هنوز نیومده؟نقل قول:
جواب کنکور اومده
من خودم تلویوزیون و هنر های دیجیتال دامغان روزانه قبول شدم به نظرتون رشته خوبیه؟ یا خودمو برا نیمه متمرکزا آماده کنم
نه اونا 22 25 مهر میان فک کنم
میگم اقا ......رفتم زدم میبینم هیچی قبول نشدم قلبم اومد تو دهنم.....نقل قول:
نه اونا 22 25 مهر میان فک کنم
در ضمن تبریک عزیز ایشالا موفق باشی.
سلام.بنظرمنکه برو,رشته خوبيه.من خودم چون مهاجربودم نميشددامغانوبزنم وگرنه الان باهم همکلاس مي شديم.من عکّاسي سمنان روزانه قبول شدم.امّاعشق گرافيکم.بااينحال آزمون عملي گرافيک روثبتنام ميکنم ,اگه قبول شدم که خوشبحالم وگرنه خيالم راحته که عکّاسي هست:n05:
حالاديگه نظرنظرخودته .اميدوارم موفّق باشي دوست عزيز
نتيجه نيمه متمرکزا١۵مهرميان که ايا ميتوني بري آزمون عملي شرکت کني يانه؟!نقل قول:
ممنون ایشالا سال دیگه سینما دانشگاه تهران قبول شینقل قول:
اولش که مبارک باشه عکاسی خیلی رشته خوبیهنقل قول:
بعدشم من علاقه اولم سینما بود که قبول نشدم بعدش هم گرافیک که میگن این رشته ای که قبول شدم مخلوطی از هر دو اوناس :n02::n02: ولی از لحاظ دانشگاه میگم
آیا دانشگاه دامغان اونقدر خوب هست که قید گرافیک و نقاشی(هیچ علاقه ای به نقاشی ندارم) رو براش بزنم؟
در ضمن کلاس طراحی هم رفتم و برای امتحان عملی تقریبا آمادم
گیج شدم