نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!نقل قول:
Printable View
نباید بخوریش،باید برش داری فقط و ببری برای arl emon!نقل قول:
احتمالا پیشنهاد اون kolgrim رو قبول کردی. این کار خوبه. ولی میتونی اون جا که رفتی اون کاری که ازت خواسته بود انجام ندی چون یه توهین به مقدسات حساب میشه و در اون صورت چند تا اعضای گروهت رو از دست میدی.به نظرم این کارو کنی بهترین کاره:نقل قول:
قبل از اینکه پیش Urn of sacred ashes بری یه سیو بکن بعد اون کاری که ازت خواسته بود رو انجام بده. وقتی روی اون Urn of sacred ashes دو تا گزینه هستش یعنی تو باید 2 گزینه رو انتخاب کنی. من دقیقا اسم گزینه ها رو یادم نیست که چی بود ولی واضح هستش یه دونهش که برای معالجه erl eamon به درد می خوره. بعد از این کار دعوا شد عیبی نداره تو از اون معبد برو بیرون. بعد Kolgrim به خاطر اینکه این کارو براش انجام میدی خوشحال میشه و به خاطر همین بهت یه کلاس یاد میده که اسمش فکر کنم Reaver است که کلاس فوق العاده خوبی است.بعد از این دیگه این کلاس باز میمونه چون بازی یه جوری وقتی یه کلاس باز کردی دیگه حتی بازیو از اول هم بری اون کلاس باز هستش. حالا میتونی اون سیو قبلی خودتو بیاری. این دفعه دیگه اون کاری که ازت خواسته بود انجام نده و فقط گزینه که مربوط به erl eamon بودش فقط انتخاب کن. وقتی بری بیرون اون Kolgrim به خاطر این عصبانی میشه و باهات می جنگه. وقتی اونو کشتی چیزای خیلی مفیدی می گیری که یه دونش خیلی خیلی به درد می خوره و باهاش می تونی Highdragon رو از بالای کوه به پایین بفرستی و باهاش بجنگی.
ممنون... شما چي ميگيد؟؟؟نقل قول:
يعني وحيد اقا شما ميگين اول سيو كنم بعدش بخورمش و واين رو بكشم ...بعد دوباره لود كنم و اين بار نخورمش؟؟؟؟نقل قول:
اخه در هر دو صورت يه مردي هست كه گرز گنده داره...مياد باهام ميجنگه...
راستي اين جريان لباس دراوردن چيه؟؟؟؟
یه چیزی رو توضیح ندادم. اگه اونو بخوریش اون مرد که محافظت از معبد می کنه باهات می جنگه. عیب نداره اونو بار اول بکش و برو بیرون و با kolgrim صحبت کن تا کلاس reaver باز بشه. دفعه بعد که سیو رو اوردی اونو نخور و به خاطر همین اون مرد اولی باهات نمی جنگه ولی kolgrim باهات می جنگه.نقل قول:
یعنی با این توضیحات که من دادم دو تا امتیاز خیلی عالی برات داره. یکی اینکه کلاس خیلی خوب reaver باز میشه و یکی اینکه میتونی اونو بوق رو از جنازه kolgrim میتونی برداری و باهاش اون highdragon رو به پایین بیاری و باهاش بجنگی که اونم خودش برات مزیت خیلی زیادی داره که بعدا برات توضیح میدم. فعلا نمی خواد با اون بجنگی چون کشتنش به این آسونی ها نیست. بعدا می تونی برگردی و باهاش بجنگی.
اي بابا اقا وحيد...دست كم گرفتي ما رو؟؟؟نقل قول:
ميخواي برم دست خالي اژدها رو رام كنم سواري هم ازش بگيرم؟؟؟:31:
ممنون وحيد اقا...برم ببينم چي ميشه...:10:
MER30 AZ HAMEGI KE JAAVBE AN NEMIDID
HADEAGHAL AGE NEMIDONID JAVABAMO MAN 2 ROZ NAMONAM MONTAZER TE KASI BIAD JAVAB BEDE KE MAN BERAM EDAAMEYE BAZIMO BEDAM
:41:
سلام...
من رفتم و اون ashes رو دادم به اون طرف ...حالا هم loghan رو ديدم...
شنيدم اگه loghan بياد تو گروهم alister ميره...
ميخوام ببينم چه كار كنم؟؟؟loghan بهتره؟؟؟بيارمش يا نه؟؟
آقا سوال من تو صفحه 115 هست.
کسایی که بازی رو تموم کردن لطفا کمکم کنن دیگه...
سلام. بهتره که آلیستر رو نگه داری!! کلأ این کار منطقی تر هست .نقل قول:
از نظر داستانی هم متحد شدن با کسی که مسبب مرگ تمام واردن ها و حتی پدر و مادر کاراکتر شده ، چندان منطقی نیست!
loghan و الیستر،قدرت های یکسان دارند تقریبا،من که الیستر رو گفتم بره!نقل قول: